Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΕΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΝΑ ΜΉΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΏ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΌ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΣΑΣ

"ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΙΝ" ΑΠΟ 11 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Ο "ΥΠΑΡΚΤΟΣ" ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΓΡΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ
Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ" ΚΡΑΤΗ , ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ
Μετά το πέρας δύο δεκαετιών από τη κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, διενεργήθηκε μια μεγάλη έρευνα για το πως βλέπουν οι πολίτες των χωρών του πρώην Σοβιετικού μπλοκ τη διάλυση του. Από τα στοιχεία προκύπτει πως η πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι η διάσπαση δεν προκάλεσε τίποτα παραπάνω από κακό.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από την εταιρεία Gallup σε 11 χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ και στοιχεία της δημοσίευσε το RT.Το ερώτημα ήταν κατά πόσο η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης ωφέλησε ή έβλαψε τη χώρα. Συνολικά, τα στατιστικά στοιχεία αποκάλυψαν πως το 51% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η διάλυση έβλαψε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας τους, ενώ μόλις το 24% τάχθηκε υπέρ.

ΝΑΙ ΤΙ?

ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ......

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη


ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !

ΠΡΩΚΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Ανάκληση από τον ΕΦΕΤ της εταιρείας «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.».

Ανάκληση κρασιού από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), ενημερώθηκε για τη διακίνηση εμφιαλωμένου κρασιού γερμανικής προέλευσης, το οποίο εγκυμονεί κίνδυνο διάρρηξης της φιάλης λόγω υπερπίεσης που έχει προκληθεί ως αποτέλεσμα δευτερογενούς ζύμωσης.

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Αγροτικός Αστ.-ΑΕΚ

Η διάθεση τους ξεκινά σήμερα το απόγευμα

Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ανακοίνωσε πως από σήμερα το απόγευμα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ομάδα του Ευόσμου περιμένει πολύ κόσμο στον Καυτανζόγλειο καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη
Η ανακοίνωση:

Χρόνια Πολλά από Το ΧΩΝΙ!


Σκάνδαλο μεγατόνων! 230.000.000 πληρώνει το δημόσιο για δάνεια του Μεγάρου Μουσικής

Σύμφωνα με δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας – «Το Παρόν- η κυβέρνηση φέρνει στην βουλή τροπολογία με την οποία το Μέγαρο Μουσικής, του ΔΟΛ, θα περάσει στο κράτος, το οποίο θα αναλάβει τα χρέη του σε τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και σε διάφορες επιχειρήσεις τα οποία ανέρχονται γύρω στα 230.000. 000 ευρώ!!!.
Επίσης με την νομοθετική ρύθμιση αυτή απαλλάσσονται από τις ευθύνες (αστικές και ενδεχομένως και ποινικές) τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού στον οποίο υπάγεται το Μέγαρο Μουσικής. Δηλαδή δεν θα μάθουμε ποτέ πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα χρέη, και που κατέληξαν τα δάνεια που έχει πάρει το Μέγαρο. Απλώς ο σκληρά φορολογούμενος λαός .. θα τα πληρώσει.

Αναλυτικά οι 4.540 προσλήψεις το πρώτο τρίμηνο του 2014

Γραφείο Τύπου Αντιπερ. Λάρισας Κάρτα


Συναυλία και μετά πάρτυ ΒΟΛΟΣ, Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, 22:00

1383820_604215879634806_1022661296_n.jpg
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΕΡΜΙΤΑ

Εκπορνευόμενη Αριστερά

Του Γιάννη Μακριδάκη
Αρχίσανε, μέρες που είναι, τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου κάποιοι αρτηριοσκληρωτικοί φανατίλες του Σύριζα, επειδή γράφω για την κατάντια στην οποία φέρανε την Αριστερά με την αναξιοπρέπεια, την ανακολουθία των στελεχών τους και την τάση των ιδίων για συγκάλυψη μη τυχόν και σκοντάψει το κόμμα στην πορεία του προς την εξουσία.

Σκόπελος Ψωμί για τρεις ημέρες

Ψωμί για τρεις ημέρες θα διαθέσουν σήμερα τα αρτοποιεία.

Ευχές του Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Β. Σποράδων άλλα από αυτό χορτάσαμε καμιά βοήθεια σε απόρους θα στείλουμε?

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, εύχεται σ' όλα του τα πνευματικά παιδιά, που αποτελούν το πλήρωμα της Τοπικής Εκκλησίας και σ' όσα απ' αυτά είναι ξενιτεμένα Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και χαρούμενο το επί θύραις νέον έτος 2014.

Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί τα ίδια σκατά».


Αριστερά και ηθική

Πιτσιρίκο, γεια χαρά και χρόνια πολλά!!!

Σου γράφω πρώτη φορά ελπίζοντας να το δημοσιεύσεις, αλλά και αν όχι πάλι φίλοι.
Διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων φύλων «διαπιστώνω» ότι ο κ. Τσουκαλάς «πέτυχε» το ασφαλιστικό συμβόλαιο που του απέφερε αυτήν την μεγάλη αποζημίωση ως Πρόεδρος της ΟΤΟΕ. Καλώς. (Θα ήταν ανόητο να αρνηθεί, είτε το συμβόλαιο, είτε την αποζημίωση που απέφερε αυτό). Μέχρι εδώ όλα καλά, νόμιμα και εν μέρει ηθικά. Το Ηθικό θέμα εγείρεται μετά την είσπραξη του ποσού!!

Σποράδες Γειτονιές της Γλώσσας


Γειτονιές της Γλώσσας    Φωτογραφική περιήγηση σε διάφορες περιοχές και γειτονιές της Γλώσσας Σκοπέλου αποτελεί το ημερολόγιο που εξέδωσε για το 2014 ο Σύλλογος των Απανταχού Γλωσσωτών με έδρα το Βόλο.
Ο Μύλος, η Τούμπα, το Γυάλι, το Κουκουσούλι, ο Μαχαλάς, το Λουτράκι, η Φανερωμένη, η Κουκουναριά, η Πλατεία, η περιοχή Ρίους, το Λούκι, το Τσιμεντάκι, συνθέτουν ένα νοσταλγικό οδοιπορικό μνήμης και συναισθημάτων για τους απανταχού Γλωσσώτες.
Το ημερολόγιο κοσμούν παράλληλα σπάνιες φωτογραφίες με γυναίκες της Γλώσσας, οι οποίες φορούν την παραδοσιακή φορεσιά του τόπου τους. Το συγκεκριμένο ημερολόγιο, καθώς και όσα προηγήθηκαν, μαρτυρούν την αγάπη των μελών του Συλλόγου για τον τόπο τους αλλά και την πρόθεσή τους να διατηρήσουν ζωντανή την τοπική παράδοση, τα ήθη κι έθιμα της πατρίδας τους.
Βασικός στόχος όλων των δράσεων που αναπτύσσονται, από τη δημιουργία του Συλλόγου μέχρι σήμερα, είναι η διατήρηση των ηθών και εθίμων, ταυτόχρονα δε, η γνωριμία με τα ιδιαίτερα λαογραφικά χαρακτηριστικά της σκοπελίτικης παράδοσης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου