Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γεωργιάδης: Επνιξες τον πόνο σου στις Αλπεις - Καμμένος: Πήγα ημερήσια εκδρομή

Τα σχόλια για το ταξίδι του επικεφαλής των ΑΝ.ΕΛ
Γεωργιάδης: Επνιξες τον πόνο σου στις Αλπεις - Καμμένος: Πήγα ημερήσια εκδρομή
Χαμός στο Twitter μεταξύ των δύο πολιτικώνΟι φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στις  μαγευτικές Γαλλικές Άλπεις, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν έναν μικρό... χαμό στο Twitter και να «γεννήσουν» μια νέα κόντρα, αυτή τη φορά μεταξύ του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του κ. Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος εμφανίζεται μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του έξω από σαλέ στην κοσμοπολίτικη Κουρσεβέλ και τις τελευταίες ώρες ο γνωστός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης έχει γεμίσει με καυστικά σχόλια για το ταξίδι του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., όπως αυτά του κ. Γεωργιάδη και του βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Ψυχάρη.


Φωτογραφία από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

«Ο Πάνος Καμμένος πήγε να πνίξει τον πόνο του για τη Γερμανική Κατοχή στις Άλπεις. Καλές διακοπές πρόεδρε, εις υγείαν των κορόιδων», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Υγείας.



«Στη Γαλλία πήγε, όχι στη Γερμανία», σχολίασε, παρεμβαίνοντας, ο βουλευτής της ΝΔ Α. Ψυχάρης.

«Εγώ δεν είπα στη Γερμανία, είπα στις Άλπεις. Προφανώς επέλεξε την αντιμνημονιακή πλευρά τους», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.




Όμως, λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η απάντηση του Π. Καμμένου μέσω Twitter.

«Ούτε στα μπουζούκια, ούτε στην Ψαρού σε ξαπλώστρα 3.000 ευρώ ήμουν. Σε ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια», έγραψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συνοδεύοντας το σχόλιό του με μια παλαιότερη φωτογραφία του υπουργού Υγείας με τη σύζυγό του από κάποιο νυχτερινό κέντρο.

«Πόσο γελοίος είσαι. Να δείχνεις φωτό από τους Onirama, με ταξίδι στις Γαλλικές Αλπεις; Με τι πήγες ημερήσια, με διαστημόπλοιο;», ανταπάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger