Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη στην Αλόννησο

Αλληλεγγύη στην Αλόννησο   Μαθήματα αλληλεγγύης έδωσε για μια ακόμη φορά το έμψυχο δυναμικό του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου, στο πλαίσιο των γιορτών. Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου διοργάνωσαν, συγκεκριμένα,  χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και μπαζάρ, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. Στο μπαζάρ διατέθηκαν προς πώληση ξεχωριστά χειροποίητα δώρα και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, θα διατεθούν για κοινωνικό σκοπό.
Η γιορτινή διοργάνωση του Δημοτικού Σχολείου Αλοννήσου περιελάμβανε θεατρικά δρώμενα από τους μαθητές της Α και Β τάξης και
χορευτικά από τα παιδιά της Ε και Στ τάξης, αντίστοιχα. Η χριστουγεννιάτικη γιορτή διανθίστηκε επίσης από πολλές εκπλήξεις, άφθονη σοκολάτα, face painting με σοκολάτα, πολύ κέφι, φωτεινά χαμόγελα και ευχές σε όλους τους παριστάμενους. Το σχολείο που πρωτοπορεί, υιοθετώντας περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις, έστειλε προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα αλληλεγγύης, βασίζοντας κάθε πρωτοβουλία που υλοποιεί, στη σοφή ρήση «η ισχύς εν τη ενώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου