Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα-σοκ στη Δράμα για τον Ολυμπιακό

Ήττα-σοκ στη Δράμα για τον Ολυμπιακό
Ήττα-σοκ στη Δράμα για τον Ολυμπιακό
Μετά το Κύπελλο ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε, κατά πάσα πιθανότητα, και το αβαντάζ έδρας του πρωταθλήματος, μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ με 75-69.

Ο ΚΑΟΔ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό με ένα καινούριο πρόσωπο στην σύνθεση του, τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ντάντε Στίγκερς, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης αγωνίστηκαν δίχως τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ.
Οι παίκτες του ΚΑΟΔ μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και έπιασαν στον ύπνο εκείνους του Γιώργου Μπαρτζώκα, μιας και στο δεύτερο λεπτό προηγήθηκαν με 9-3. Οι γηπεδούχοι εξακολούθουσαν να προηγούνται με 14-9, αλλά ο Ολυμπιακός με ένα σερί 11-0 πήραν εκείνοι κεφάλι με 14-20 στο ένατο λεπτό, ενώ έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 16-20.Στην δεύτερη περίοδο, ο ΚΑΟΔ έκλεισε την άμυνά του και κατάφερε εκμεταλλευόμενος την κυριαρχία του στα ριμπάουντ, να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και έτσι στο 15ο λεπτό το σκορ ήταν 25-28. Στα εναπομείναντα πέντε λεπτά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι- χέρι στο σκορ, με τον ΚΑΟΔ να ολοκληρώνει την δεύτερη περίοδο, έχοντας προβάδισμα με 37-36.Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Ματ Λοτζέσκι πήρε το όπλο του και οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην επίθεση, οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να προηγηθούν με 37-42 στο 23ο λεπτό.
Ο ΚΑΟΔ με τον Μπάβτσιτς κυρίως, έμεινε μέσα στο ματς και ήταν πάντα κοντά στο σκορ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε τους παίκτες για να βρεί τις λύσεις και μετά από 30 αγωνιστικά λεπτά ήταν μπροστά με 55-58.Ο ΚΑΟΔ ήταν σαρωτικός στην εκκίνηση της τελευταίας περιόδου και βρίσκοντας τις λύσεις απέναντι στην όχι και τόσο καλή "ερυθρόλευκη" άμυνα έτρεξε ένα σερί 8-0 και στο 33ο λεπτό το σκορ ήταν 63-58.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και ένα λεπτό πριν από το φινάλε έδειχαν έτοιμοι να ολοκληρώσουν την έκπληξή τους και να πάρουν μια σπουδαία νίκη καθώς στο 39ο λεπτό το σκορ ήταν 73-65. Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 73-69, αλλά οι παίκτες του ΚΑΟΔ είχαν την ψυχραιμία όταν βρέθηκαν στην γραμμή της φιλανθρωπίας και έτσι πήραν σπουδαία νίκη με κόντρα στον Πρωταθλητή Ευρώπης και τον ανάγκασαν στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger