Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Απανωτές "βολές" των δικαστικών λειτουργών


Σαφείς αιχμές κατά της εκτελεστικής εξουσίας άφησαν στην πανδικαστική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οι εκπρόσωποι των δικαστικών ενώσεων, υποστηρίζοντας εμμέσως αλλά σαφώς ότι σκόπιμα επιχειρείται η αποδυνάμωσή της δικαιοσύνης.

"Δεν αρέσουν στα κόμματα δικαστές ανεξάρτητοι παρά τις επίσημες και θεσμικές διαβεβαιώσείς τους για ανεπιφύλακτο σεβασμό στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν μπορούν, δεν θέλουν να πεισθούν ότι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας. Ότι άλλοι πρέπει να νομοθετούν, άλλοι να κυβερνούν και άλλοι να δικάζουν", είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Ειρήνη Γιανναδάκη.

AGONES LIVESTREAMING HD

Φιλί ζωής για την ΑΕΚ από τον Πλατέλλα στο 93’>>>

Το ΣΔΟΕ πηγαίνει σε ένα ορνιθοτροφείο για έλεγχο. Αφού βλέπει τα λογιστικά βιβλία, κάνει μια βόλτα, επιθεωρεί τις κότες και ρωτάει τον ιδιοκτήτη.


-Τι ταΐζετε τις κότες;
-Διάφορα αποφάγια!
-Αποφάγια δίνετε στις κότες ...;και μετά τις πουλάτε τόσο ακριβά; Πέντε χιλιάδες πρόστιμο!
Ο φουκαράς ο ιδιοκτήτης το φυσάει και δεν κρυώνει ...;
Τον επόμενο μήνα ξαναπηγαίνει το ΣΔΟΕ. Γίνεται πάλι ο ίδιος έλεγχος και ρωτάει ξανά τον ιδιοκτήτη.
-Τι ταΐζετε τις κότες;
-Καλαμπόκι! Λέει ο ιδιοκτήτης.
-Καλαμπόκι δίνετε στις κότες; Τόσο ακριβή τροφή; Άρα πρέπει να έχετε  περισσότερα κέρδη από όσα δηλώνετε. Δέκα χιλιάδες πρόστιμο!
Ο ιδιοκτήτης κόντεψε να πάθει έμφραγμα.

ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Η Περιουσιακή Κατάσταση Αιρετών

Εκλογές έρχονται  Θέλουμε να ξέρουμε την Περιουσιακή Κατάσταση των Αιρετών

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

«Υποχρεωτικά καλλιεργητικά μέτρα για την αντιμετώπιση του επιβλαβούς εντόμου Diabrotica virgifera Le Conte» στην καλλιέργεια αραβοσίτου». Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, σε συνέχεια παλαιότερων ανακοινώσεων,  ενημερώνει ότι μετά τον εντοπισμό του επιβλαβούς οργανισμού Diabrotica virgifera Le Conte στις εκτάσεις της Π.Ε. Πιερίας συνεχώς από το 2009, λαμβάνονται  περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του εντόμου σε απαλλαγμένες από τον οργανισμό περιοχές  εντός της Π.Ε. Λάρισας και την προστασία της καλλιέργειας του αραβοσίτου.
Με την υπ.’ αριθ.’ 22300/9-12-2013 (ΑΔΑ: ΒΛΓΒ7ΛΡ-Τ1Γ) απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας τέθηκε σε εφαρμογή σε ετήσια βάση πρόγραμμα περιστολής και επανακαθορίστηκε η ζώνη περιστολής εντός της Π.Ε. Λάρισας που γειτνιάζει με τα όρια της Π.Ε. Πιερίας και περιλαμβάνει τομείς των Δήμων Τεμπών, Αγιάς και Ελασσόνας. Η συγκεκριμένη ζώνη οροθετείται κατά προσέγγιση ως εξής:

«Δημοσιοποίηση τελικών αποτελεσμάτων της διετούς παράτασης της δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία»            Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι στον χώρο ανακοινώσεων της υπηρεσίας (Ηρώων Πολυτεχνείου 169 και Κουτσούμπα) αναρτήθηκαν οι τελικές καταστάσεις των δικαιούχων και των απορριπτόμενων της διετούς παράτασης της δράσης 1.1 «Βιολογική γεωργία» (πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αρ. πρωτ. 080294/17-12-2011) του Μέτρου 2.1.4.
Στην παραπάνω πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διετή παράταση 2012-2013, υπέβαλλαν αιτήσεις 78 ενδιαφερόμενοι, από τους οποίους οι 67 κρίθηκαν δικαιούχοι και οι  11 κρίθηκαν απορριπτόμενοι.

Δελτίο τύπου του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ΜαγνησίαςΒόλος, 11.12.2013
Δελτίο τύπου
Σε άλλες εποχές θα ήταν για γέλια. Στην εποχή μας όμως είναι σοβαρό και επικίνδυνο. Αύριο Παρασκευή, δικάζεται η Αναστασία Δεληκάρη μέλος του ΕΕΚ Μαγνησίας, για το απόλυτο «έγκλημα» της αναγραφής του συνθήματος «Τέρμα στα παζάρια των γραφειοκρατών, αγώνας στα χέρια των εργατών» στον μαντρότοιχο του εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ. Το σύνθημα γράφτηκε στις 5 Μαΐου του 2010, μέρα που οι εργαζόμενοι ήταν στους δρόμους όλης της Ελλάδας, ενάντια στον «πόλεμο» που ήξεραν ότι έρχεται μετά την υποταγή της χώρας στις διαθέσεις της τρόικας.

Μ. Χρυσοβελώνη: Όχι στην κατάργηση του Ι.Κ.Α. ΣκιάθουΑναφορά προς τον Υπουργό Εργασίας έκανε η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη για την επικείμενη κατάργηση του παραρτήματος του Ι.Κ.Α. Σκιάθου. Προωθώντας την σχετική επιστολή του Δημάρχου Σκιάθου, η κα Χρυσοβελώνη καλεί τον Υπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη τις επιπτώσεις που απορρέουν από την συγκεκριμένη απόφαση και να μην προβεί στην κατάργηση του παραρτήματος. ’’Δικαίως οι Σκιαθίτες αγανακτούν για αυτή την ενέργεια, αφού το συγκεκριμένο παράρτημα του Ι.Κ.Α.  έχει αποδείξει τόσο τον αναγκαίο του ρόλο ύπαρξης στο νησί, όσο και την αυξητική τάση

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ....αλήθεια που είσαστε όλοι ?που είναι οι διαμαρτυρία για το ΙΚΑ που ετοιμάζουν να κλείσουν  είσαστε ορισμένη για το

Ας μιλήσουμε για δικαιοσύνη

mf-fuck-off
Το ζήτημα της δικαιοσύνης μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο blog και έχουμε γράψει μία σειρά από κείμενα που θέλουν να τονίσουν ότι είναι εντελώς τρελό να πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρξει πρώτα η απαραίτητη κάθαρση.

Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ


ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΜΙΚΗΡΗ*
Η κατάσταση στην Ιταλία σήμερα είναι αρκετά δύσκολη. Η οικονομική κρίση δεν κτυπά μόνο τα γνωστά κοινωνικά στρώματα του κόσμου της μισθωτής εργασίας, των φτωχών εργατικών και λαϊκών στρωμάτων, αλλά φτωχοποιεί και τα μεσαία στρώματα της ιταλικής κοινωνίας. Μετά την Ελλάδα, τηρουμένων των αναλογιών και φυσικά των διαφορετικών οικονομικών μεγεθών, η Ιταλία βρίσκεται ίσως στη χειρότερη θέση.
Η ανεργία, το κτύπημα των εργασιακών σχέσεων, οι περικοπές κύρια στον ιδιωτικό τομέα των μισθών και ουσιαστικά η εξαθλίωση μεγάλης μερίδας της Ιταλικής κοινωνίας έχουν κάνει την κατάσταση εκρηκτική.
Σύμφωνα με την κρατική στατιστική υπηρεσία (ISTAT) της Ιταλίας πάνω από το 30% του πληθυσμού βρίσκεται σήμερα στα όρια του κοινωνικού αποκλεισμού. Ο αριθμός αυτός αυξάνει κατά πολύ όταν γίνεται αναφορά στις ηλικίες μεταξύ 18 και 24 χρονών. Είναι ποσοστά πολύ υψηλότερα σε σχέση με άλλες μεγάλες και ισχυρές χώρες της Ευρώπης.

ΟΙ ΕΥΡΩ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

( Τετ. 11/12/13 -09:00)
Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Η σταδιακά εδραιούμενη πεποίθηση σε όλο και μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί πιθανότατα πρώτο κόμμα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αν αυτές λάβουν χώρα σε κλίμα ομαλότητας, δεν αναχαιτίζεται από την ανάδειξη των όντως σοβαρότατων εσωκομματικών του αντιθέσεων για το ευρώ. Η στάση μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ενιαίο νόμισμα έχει τεράστια σημασία ως προς την πολιτική που θα ακολουθήσει, αλλά το ζήτημα αυτό θα τεθεί πραγματικά επί τάπητος αφού πρώτα σχηματιστεί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η οξύτητα που το θέμα αυτό θα προσλάβει και το σε ποιο βαθμό θα φουντώσουν οι σχετικές συγκρούσεις αφενός μέσα στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ και αφετέρου στην ελληνική κοινωνία, συναρτάται αντικειμενικά σε μεγάλο βαθμό και με το αν θα υπάρξει συνασπισμός κομμάτων για να συγκροτηθεί κυβερνητική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά με το ποια κόμματα θα συναπαρτίζουν τον μελλοντικό κυβερνητικό συνασπισμό. Προσωπικά έχουμε την άποψη ότι όντως η στάση μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Ευρωζώνη, σε συνάρτηση με τις επερχόμενες πανευρωπαϊκές εξελίξεις που θα κρίνουν την αποσύνθεση ή τη διατήρηση του ενιαίου νομίσματος, θα σφραγίσουν την τύχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όταν αυτή αναρριχηθεί με τη λαϊκή ψήφο στην εξουσία. Σε καμιά περίπτωση όμως η ενδοκομματική διαπάλη στον ΣΥΡΙΖΑ γύρω

Άμεση παύση οποιασδήποτε δίωξης εναντίον της Αναστασίας Δεληκάρη Όλοι στα δικαστήρια Βόλου: Παρασκευή, 13 Δεκέμβρη, 9πμ

H εταιρεία της ΜΕΤΚΑ έχει ασκήσει μήνυση εναντίον της Αναστασίας Δεληκάρη, φοιτήτριας της Αρχιτεκτονικής σχολής Βόλου και μέλους του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος, με την κατηγορία της αναγραφής συνθήματος στον τοίχο του εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ στη Ν. Ιωνία κατά τη διάρκεια περιφρούρησης της πρώτης μεγάλης πανεργατικής απεργίας ενάντια στην υπαγωγή της χώρας στις επιταγές του ΔΝΤ, στις 5 Μάη 2010.


Η συναγωνίστρια

Η Λαϊκή Συνέλευση Γειτονιάς Αγίου Νεκταρίου στέκεται στο πλευρό της συναγωνίστριας Αναστασίας Δεληκάρη

Διαβάστε την ενδεκάδα που παρέταξε ο Δέλλας για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο

korderoΛίγες ώρες μετά την ισοπαλία (1-1) και την κακή εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Βάρης, ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορούσε να κάνει μαζεμένες αλλαγές στο σημερινό ματς με τον Ηρόδοτο. Ο προπονητής επαναφέρει τον Κορδέρο στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Ρόβας οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σταθάκη. Θέση στην οποία

LIVE Ηρόδοτος-ΑΕΚ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ 4,2 ΡΙΧΤΕΡ

Εντονες διαμαρτυρίες στη Σκιάθο

Εντονες διαμαρτυρίες στη ΣκιάθοΣφοδρές αντιδράσεις και έντονες διαμαρτυρίες δημιουργεί στην τοπική κοινωνία της Σκιάθου, σε αιρετούς, επαγγελματίες και ασφαλισμένους  η δρομολόγηση των διαδικασιών κατάργησης του τοπικού παραρτήματος ΙΚΑ Σκιάθου, την οποία αποκάλυψε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, με σχετικό δημοσίευμα.
Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και το κοινό αίτημα που διατυπώνεται εγγράφως σε όλους τους αρμόδιους φορείς είναι να παραμείνει ως έχει το κατάστημα της Σκιάθου, σε μια περιοχή όπου δραστηριοποιούνται περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις. Με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις, ο Δήμαρχος Σκιάθου, Νίκος Πλωμαρίτης απέστειλε χθες επιστολή διαμαρτυρίας, με αποδέκτες τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Βρούτση, το γραφείο του  Πρωθυπουργού, τον Διοικητή ΙΚΑ - ΕΤΑΜ κ. Σπυρόπουλο και τους Βουλευτές της περιοχής μας.

Χωρίς ρεύμα, χωρίς τσίπα…

 Γράφει: Νίκος Μπογιόπουλος

Τι είναι χειρότερο; Να σου κόβουν το ρεύμα μέσα στο χειμώνα ή μετά να το παίζουν και «φιλάνθρωποι», πρόθυμοι να στο επανασυνδέσουν;
Τη ΔΕΗ βάζουν να χαρατσώνει και να κόβει το ηλεκτρικό, αλλά εκείνοι που θα ψάξουν σε ποιους η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα θα είναι οι Δήμοι!


Ξεπαγιάζουν και πεθαίνουν άνθρωποι κι αυτοί σε ένα ρεσιτάλ «ευαισθησίας» απαντούν ότι για να επανασυνδεθεί το ρεύμα που σου έκοψαν (αφού πρώτα σε χρεοκόπησαν) θα πρέπει πρώτα να έχεις περιπέσει (και να είναι καταγεγραμμένο ότι έχεις περιπέσει) στα «κοινωνικά συσσίτια»!

Εισβολή 20 "μαυροντυμένων" στα γραφεία των γιων του πρώην υπουργού Σιούφα - Τα έσπασαν όλα με πέτρες και ξύλα - Μετά την επίθεσή τους πέταξαν χαρτιά που έγραφαν: "πίνετε το αίμα του λαού"

- Οι δράστες μετά την επίθεσή τους πέταξαν χαρτιά που έγραφαν: "πίνετε το αίμα του λαού"
- Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή στον Ταύρο
- Η ομάδα περίπου 20 ατόμων φορούσε μαύρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους
- Τα γραφεία των γιων του Σιούφα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο πολλών ρεπορτάζ για το ρόλο της ως εισπρακτική
Λ
ίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα μία ομάδα περίπου 20 ατόμων φορώντας μαύρα ρούχα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφτασαν έξω από τα γραφεία του δικηγορικού γραφείου των υιών του πρώην υπουργού, κ. Σιούφα και άρχισαν την επίθεση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες πέταξαν πέτρες και ξύλα και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων, ενώ δεν έμειναν μόνο σε αυτό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εισέβαλαν και μέσα στα γραφεία την ώρα που... λειτουργούσαν.

Στα πατάρια μου οι καταθέσεις αφού εγώ δεν έχω...

 

Θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα;
Πρακτικά, η χώρα ήδη έχει χρεοκοπήσει από τη στιγμή που δήλωσε αδυναμία πληρωμής των υποχρεώσεών της και εισήλθε κατάσταση έκτακτου δανεισμού της από άλλους φορείς (Ε.Ε. - ΔΝΤ) και αποδέχθηκε την εφαρμογή του Μνημονίου.
Νομικά, η χώρα δεν έχει χρεοκοπήσει, αφού έχει κατορθώσει να αποπληρώνει κανονικά τα...

Αλλαγές στα δρομολόγια του «Πρωτεύς»

Αλλαγές πραγματοποιούνται στα δρομολόγια του πλοίου «Πρωτεύς», για τις ημέρες, από 16 Δεκεμβρίου 2013, έως την 1η Ιανουαρίου 2014.
Δείτε τα δρομολόγια:

Δευτέρα 16/12 αναχώρηση από Βόλο: 14:30 ,
Τρίτη 17/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Πέμπτη, 19/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Παρασκευή 20/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Σάββατο 21/12 αναχώρηση από Βόλο: 13:00
Δευτέρα 23/12: αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Τρίτη 24/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30, 16:00
Παρασκευή 27/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Σάββατο 28/12 αναχώρηση από Βόλο: 13:00
Δευτέρα 30/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30
Τρίτη 31/12 αναχώρηση από Βόλο: 07:30, 16:00

Παραιτήθηκε ο Σιούφας

Παραιτήθηκε ο Σιούφας
Παραιτήθηκε ο Σιούφας

Την παραίτησή του από το βουλευτικό του αξίωμα, υπέβαλε με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ, Παύλος Σιούφας.

Panionios - Besiktas JK Istanbul,-Watch Panionios BC vs Beşiktaş Milangaz live stream 12/11/2013


Χειμωνιάτικη σήμερα η ΣκόπελοςΔιαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος

Διαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος
Διαμαρτυρία για τις διακοπές ρεύματος
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν έξω από υποκαταστήματα της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη πολίτες που ζητούν να μην υπάρξει ξανά κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα.
Οι διαμαρτυρίες θα πραγματοποιηθούν στις 09:00 στην Τσιμισκή και την Αισώπου, στις 10:00 στην Παπαναστασίου και στην Καλαμαριά.

Εορταστικές κάρτες: Η ψηφιακή μετάβαση

Αν αυτές τις γιορτές τύχει να σας στείλουν πιο λίγες ευχετήριες κάρτες από τις άλλες φορές, μην σας φανεί παράξενο. Μάλλον αυτή η τροπή δεν έχει καμία σύνδεση με το αν θεωρήστε από τους άλλους πως είστε ακόμη αποδεκτοί είτε εάν συμβαίνει το αντίθετο. Η παράδοση αποστολής γιορτινών καρτών για ονομαστικές γιορτές, Πάσχα είτε για άλλα συμβάντα είναι μια υποχρέωση που φθίνει σταθερά εδώ και περίπου 10 χρόνια, ενώ οι πωλήσεις γιορτινών καρτών έχουν ελαττωθεί κατά κύριο λόγο από το 2009 μέχρι τώρα.

ΦΩΤΟ-Στα λευκά το Πήλιο

ΦΩΤΟ-Στα λευκά το Πήλιο
ΦΩΤΟ-Στα λευκά το Πήλιο

Σε επιβεβαίωση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ, χιονοπτώσεις σημειώνονται κατά διαστήματα από το απόγευμα της Τρίτης στο Πήλιο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Στις 11 Δεκεμβρίου 1941 η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στην Ηνωμένες Πολιτείες. Την ίδια ημερομηνία, το 1972, το Apollo 17 ήταν η έκτη και τελευταία αποστολή που προσεληνώθηκε στη Σελήνη.

Στην ελίτ της Ευρώπης ο Θρύλος Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1 την Άντερλεχτ και τερμάτισε δεύτερος στον 3ο όμιλο

Την τέταρτη πρόκριση της ιστορίας του στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε απόψε ο Ολυμπιακός, που με σκόρερ τους Σαβιόλα στο 33΄ και το 58΄ και Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις νίκησε την Άντερλεχτ με 3-1 (σκόρερ ο Κλιέσταν στο 39΄) και άφησε τρίτη την Μπενφίκα, που επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν στη Λισσαβόνα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου