Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ
Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ

Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ:

Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Χ. ΦΛΩΡΑΚΗ


ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΒΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
ΓΡΑΦΕΙ Ο «ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ»
Πολλοί πίστευαν ότι ο Χ. Φλωράκης θα ήταν, ίσως, ο μόνος ηγέτης του ΚΚΕ που θα έχαιρε και μετά θάνατον εκτίμησης και σεβασμού από το κόμμα.
Και θα άξιζε μια τέτοια εκτίμηση, όπως την άξιζαν και άλλοι ηγέτες και ηγετικά στελέχη του κόμματος.
Πολύ περισσότερο που ο Χ. Φλωράκης ανέλαβε την ηγεσία του ΚΚΕ μέσα στην αμερικανονατοϊκή χούντα και με το κόμμα σε πολύ κακή κατάσταση, για να συμβάλλει καθοριστικά στην ανασυγκρότηση του και μετέπειτα στην ανοδική μεταπολιτευτική πορεία του.
Ένα όλως «περίεργο» αλλά διόλου απρόβλεπτο «κείμενο» (!) του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ, το οποίο δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος (6ο) της Κομμουνιστική Επιθεώρησης (ΚΟΜΕΠ) υπό τον βαρύγδουπο τίτλο «Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ» ήρθε, όμως, να ταράξει τα «νερά».

"Φτάνει πια με το ευρώ: Δημοψήφισμα"!

Πλειοψηφία είναι πλέον στην Ιταλία οι πολιτικές δυνάμεις που τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της χώρας από το ευρώ και της διεξαγωγής άμεσου δηφοψηφίσματος για τον σκοπό αυτό.

Έριξε… καρέκλες η ΑΕΚ!

Ασορτί με τα καιρικά φαινόμενα εμφανίστηκε η ΑΕΚ! Με πρωταγωνιστή τον Μπρέσεβιτς, που έκανε χατ-τρικ, η «Ένωση» χόρεψε στο βρεμένο τερέν, πριν ρίξει… καρεκλοπόδαρα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα (7-1)!

Έριξε… καρέκλες η ΑΕΚ!

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 5-0 ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛ 2-0 ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος


Η “ΦΩΤΟΥΛΑ”…ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ! ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΠΑΙΔΙ. ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗ(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ!)

poustides


Μερικές φορές τρελαίνομαι. Και ο κόσμος το γνωρίζει. Kαι πολλές φορές μου τα χώνει. Και καλά κάνει…
Μια εφημερίδα από την οποία έχω φάει ψωμί(και το τιμώ)που κρέμεται στα περίπτερα, για να πουλήσει μέσα στον πανικό της επειδή έχει υποστεί κυκλοφοριακή καθίζηση, έκανε εξώφυλλο τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Και θεώρησε σίγουρη μια πληροφορία ότι παντρεύτηκε στο εξωτερικό και υιοθέτησε μάλιστα και παιδί. Έτσι λένε. Δηλαδή ένας δεδηλωμένος πούστης(εκτός εαν δεν είναι οπότε ας βγει να το ξαναπεί μήπως τον πιστέψουμε)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ...........


Πολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης και ανάδειξης του δασικού πλούτου της Σκοπέλου


Ανάδειξη του δασικού πλούτουΠολύτιμο εργαλείο ανάπτυξης και ανάδειξης του δασικού πλούτου της Σκοπέλου είναι η μελέτη που εκπονήθηκε από το αντίστοιχο τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στις 3 Δεκεμβρίου.
Ομάδα στελεχών του ΑΠΘ θα μεταβεί, συγκεκριμένα, στη Σκόπελο, προκειμένου να παρουσιάσει την μελέτη που εκπονήθηκε σε συνεργασία με το Δήμο Σκοπέλου.
Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή για το ευρύ κοινό, προκειμένου να αναπτυχθεί διάλογος και να κατατεθούν προτάσεις, ενώ όπως εκτιμάται, η συγκεκριμένη καινοτόμα πρωτοβουλία ανοίγει δρόμους για την ανάπτυξη ανάλογων δράσεων και στα τρία νησιά των Βορείων Σποράδων. 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υπόσχεση για χρηματοδότηση Προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στο λιμάνι του Αγνώντα

Υπόσχεση για χρηματοδότησηΠροκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές στο λιμάνι του Αγνώντα
Προφορική υπόσχεση ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήματος που υπάρχει στο λιμάνι του Αγνώντα, έλαβε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με παράγοντες του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Στην παρούσα φάση το ζητούμενο είναι η ολοκλήρωση της απαιτούμενης μελέτης, και η εκ νέου καταγραφή του πολύ σοβαρού προβλήματος, που καθιστά αδύνατη την χρήση μεγάλου τμήματος του λιμανιού, που παραμένει κλειστό το τελευταίο εξάμηνο.
Το ποσό που απαιτείται για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί,

ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος 1-0

Ο ΓΡΟΝΤΗΣ

Πήγαν να του κόψουν το ρεύμα και έγινε Επίθεση του σκύλου σε υπάλληλο της ΔΕΗ!

alt
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην Περιοχή Ρόγκια Τρικάλων με πρωταγωνιστές έναν υπάλληλο της ΔΕΗ , ένα άγριο σκύλο και τον ιδιοκτήτη του.......

Δεν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμπεριφέρεται σαν πληγωμένο λιοντάρι όταν ακούει τη λέξη «υποβρύχια»...

Δ
εν είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμπεριφέρεται σαν πληγωμένο λιοντάρι όταν ακούει τη λέξη «υποβρύχια». Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος, με την ανοχή της ΝΔ παλιότερα και τη συνδρομή της σήμερα, έχουν μεριμνήσει ώστε το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει περίπου 2,3 δις. ευρώ, από τα 3,3 που θα κοστίσουν συνολικά, για έξι νέα υποβρύχια τύπου Τ-214 και για τον εκσυγχρονισμό ενός ακόμη παλαιότερου, τύπου Τ-209, ενώ έχουν παραλάβει μόνο ένα, το «Παπανικολής», που γέρνει, βλέπουν άλλα τρία να σαπίζουν στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έχουν παραγγείλει ακόμη δύο που κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσει η κατασκευή τους και...
περιμένουν υπομονετικά την  ανακατασκευή ενός ακόμη…

ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσώνα: Επιστροφή στο… θέαμα

Η κακή παρένθεση της ΑΕΚ απέναντι στον Ηλυσιακό ανήκει στο παρελθόν και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα αποσκοπεί σε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσώνα.

pae apollon 1926 pae iraklis 1908 live streaming

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN - ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES - Ε.Σ.Α.Κ.Ε., live

Η Nina ... δεν ξέρει τι θα πει Χειμώνας


Η Nina Agdal δεν ξέρει τι θα πει Χειμώνας

Η Δανέζα καλλονή, Nina Agdal, δεν χρειάζεται να παγώνει κάθε Χειμώνα στη βόρεια σκανδιναβική χώρα, απλά ακολουθεί το καλοκαίρι σε όλο τον πλανήτη.

Μάρτυρας οι φωτογραφίες, που την δείχνουν να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο της Καραϊβικής μαζί με τον φίλο της.

ΚΟΜΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Ρεζέρβα του συστήματος που δε θέλει να μένει άλλο στον πάγκο...


Το ΚΕΑ βρίσκεται μάλιστα αυτήν την περίοδο μπροστά σε προσυνεδριακή διαδικασία. Το Συνέδριό του θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Μαδρίτη. Αυτό το Συνέδριο προβάλλεται από τον αστικό Τύπο ως αυτό που θα επικυρώσει την υποψηφιότητα του Αλ. Τσίπρα, επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και θα αποφασίσει το πολιτικό πλαίσιο του ΚΕΑ, του κύριου φορέα του ευρωπαϊκού οπορτουνισμού, για τις Ευρωεκλογές. Η ίδια η υποψηφιότητα από μόνη της μαρτυρά το πόσο τάχα εναντιώνονται ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΕΑ στην ΕΕ, στον εχθρικό για το λαό χαρακτήρα της, αφού δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους να αναλάβουν οφίτσια-κλειδιά και τη θέση πρώτου στελέχους της ΕΕ στην προώθηση της αντεργατικής επίθεσης των μονοπωλίων σε βάρος των εργαζομένων της Ευρώπης. Υπέβαλλαν υποψηφιότητα για προεδριλίκια στην Κομισιόν στο σκληρό πυρήνα της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας που αποτελεί πηγή προώθησης σκληρών αντιλαϊκών μέτρων κατά των λαών.

Το αληθινό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ


Με συνεχείς προσπάθειες, απ' την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Τέξας, μέχρι την πρόσφατη μάχη για την προστασία των κερδών της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας, επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει με επιτυχία στις εξετάσεις της άρχουσας τάξης για την επιλογή κατάλληλων κυβερνητικών σχημάτων της επόμενης μέρας. Η αποστολή του δεν είναι εύκολη. Αφενός πρέπει να πείσει ότι ωρίμασε και μπορεί να αξιοποιηθεί πολιτικά ως νέος σοσιαλδημοκρατικός πυλώνας, μιας αστικής κυβέρνησης συνεργασίας. Αφετέρου ότι έχει την ικανότητα να εγκλωβίζει ως οπορτουνιστικό ρεύμα το κίνημα και να το στοιχίζει πίσω απ' τους στρατηγικούς στόχους της αστικής τάξης. Να αποδείξει ότι μπορεί να περιορίσει τις πιθανές απώλειες κοινωνικών συμμαχιών της άρχουσας τάξης, τις οποίες προκαλεί η εφαρμογή των

ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! Αντί για Στρατοδικείο 3 ημέρες θητεία ο Σκαρμούτσος!

Σε ένα μεγάλο φιάσκο του συστήματος στρατολόγησης που αποδεικνύει περίτρανα την ύπαρξη στρατευσίμων δύο ταχυτήτων εξελίσσεται η υπόθεση του τηλε-μάγειρα πολυτελείας, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ,,,

Κλέφτες, πιάστε τους!

Σίγουρα δεν είναι καθόλου άγνωστη λέξη η κοροϊδία, την οποία ως συνήθη πρακτική επιφυλάσσουν τα κυβερνητικά στελέχη στους πολίτες. Η εξαπάτηση της κοινής γνώμης, η υποκρισία και η παρουσίαση του μαύρου ως άσπρου αποτελούν τα βασικά εργαλεία πειθαναγκασμού (μαζί με την κρατική βία) κάθε εξουσίας που... σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό της.

Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Την 1η Δεκεμβρίου 1913 η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα.

1640 – Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

AGONES LIVESTREAMING 01/12/2013

ΑΕΚ - ΠΑΟ Κρουσσώνος Live Stream ΑΕΚ – ΠΑΟ Κρουσσώνος. Δείτε το ζωντανά


Ατλέτικο Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα live streaming 22:00

Γιουβέντους - Ουντινέζε live streaming 19:30

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ-Ολυμπιακός - Εργοτέλης live streaming 19:30

Τσέλσι - Σαουθάπτον live streaming 18:10

Πανιώνιος - Ξάνθη live streaming 17:15

ΟΦΗ - Καλλονή live streaming 17:15

Βέροια - Λεβαδειακός live streaming 17:15

Ίντερ - Σαμπντόρια live streaming 16:00

Άρης - Πανθρακικός live streaming 15:00

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι live streaming 14:00

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου