Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019

Σκόπελος η φώτο της ημέρας

Σκόπελος η φώτο της ημέρας. σήμερα Σας στέλνω μία φωτογραφία από τα καταπράσινα λιβάδια της Σκοπέλου όπου όμορφα άλογα βόσκουν μέσα στην όμορφη αυτή μέρα  είναι υπέροχα τώρα εκτός από βόδια γαϊδούρια και μουλάρια έχουμε και υπέροχα άλογα  όμως είναι πάρα πολύ όμορφα

Ε, λοιπόν δεν είμαστε όλοι ίδιοι κι όμοιοι. Εμείς είμαστε απόγονοι ανταρτών, κάποιοι άλλοι είναι απόγονοι ταγματασφαλιτών, κουκουλοφόρων, συνεργατών των ναζιστικών δυνάμεων. (Βίντεο)


Του Γ. Γ.

Φυσικά αύριο θα έχουμε στον ιστότοπο μας αναλυτικό αφιέρωμα για την 28 Οκτωβρίου.

Επειδή, όμως, "η κ. Κεραμέως και η κυβέρνησή της επιχειρεί να ξαναγράψει την ιστορία στα πλαίσια των γερμανοτσολιάδων και συνεργατών των ναζί", όπως πολύ εύστοχα έγραφε η συντρόφισσα Αλέκα σε κείμενο της, μια παρότρυνση προς τα αστικά ΜΜΕ που θα κάνουν αναφορές για την 28η Οκτώβρη.

Αρχικά να μην παραλείψουν να αναφέρουν την "ενσωματωμένη δημοσιογραφία" της εποχής.

Να μας θυμίσουν δηλαδή ότι  το συγκρότημα Λαμπράκη που εκτός την φιλοναζιστική προπαγάνδα που έκανε, θησαύριζε, αφού οι δυνάμεις κατοχής της Ελλάδας του είχαν αναθέσει να τυπώνει όλα τα έντυπα/βιβλία/προκηρύξεις των Ναζί που χρησιμοποιούσαν στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου