Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Υποκρισία και προκλητικότητα


Γράφει ο mitsos175

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στα παιδιά, που δεν μπαίνουν σε καλούπια και δεν υποτάσσονται. Είναι ότι πιο ελπιδοφόρο για μας και ταυτόχρονα ότι πιο τρομακτικό για τους τυράννους. Γι αυτό και η προσπάθεια τρομοκράτησης, γελοιοποίησης, συκοφάντησης κλπ από τους υποτακτικούς, τους κόλακες, τους ψεύτες, τους βολεμένους και τους διεφθαρμένους.
Οι ρουφιάνοι απειλούν, οι συκοφάντες δουλεύουν υπερορίες κλπ.
Φοβόνται τα παιδιά, που παρελαύνουν, όπως θέλουν και όχι όπως τους λένε, γιατί αυτά δεν τους φοβούνται.

Μια ερώτηση στα στρατιωτάκια που μπήκαν στη σειρά να υπερασπίσουν την καθεστηκυία αντίληψη για τις παρελάσεις. Δεν πολεμήσαμε για την Ελευθερία; Να μπορεί ο καθένας/ια να εκφράζεται όπως νιώθει; Αν ναι, να μην σας κακοφαίνεται, που χαλάνε τη γραμμή κάποια θαρραλέα κορίτσια.

Παρεμπιπτόντως πιο κόπανο από το Βούρο δύσκολα συναντάς. Χάλια ηθοποιός, χάλια πολιτικός, χάλια άνθρωποςΥποταγμένος. Στη γραμμή και προσοχή. Αλλά καλύφθηκα από τις τοποθετήσεις του site μας.

Θα πω όμως για πάλι τον καλό και κακό φασίστα. Το γνωστό κόλπο: Βγαίνει ο φασίστας με το τσεκούρι να βρίσει παιδιά, ΑΜΕΑ, όποιον δεν είναι τέρας σαν τα μούτρα του, κι ακολουθεί το σόου από τον άλλο πολιτικό που δήθεν προσβάλλεται και καταδικάζει. Για τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ., μιλάμε.

Μόνο που υποκρίνεται. Αν τον προσβάλουν αυτά που είπε ο Βοθρίδης, οφείλει να υποβάλει την παραίτησή του άμεσα.
Κι ο λόγος είναι απλός. Αυτά που λέει ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Βορίδης εκφράζουν την πολιτική της ΝΔ και της κυβέρνησης.
Μιας ανάλγητης συμμορίας ακροδεξιών καθαρμάτων.

Αυτό το εξωφρενικό, το ρατσιστικό, που εννοεί ο Βορίδης, «με ανάπηρο δεν μιλάς» δεν είναι μόνο το δικό του πιστεύω. Είναι η πολιτική του κόμματός του.
Ο Μάκης, ο ναζιάρης, με το τσεκούρι, είναι υπουργός. Οπότε εδώ κάποιος πρέπει να παραιτηθεί.
‘Η ο Βορίδης που μίλησε σαν γνήσιος παπάριος, όπως χαρακτηρίζονταν από το 3o και μικρότερο Ράιχ τα αποβράσματα, οι ναζίδες, ή ο Κυμπουρόπουλος που, αν λέει αλήθεια, δεν ταιριάζει στη σοβαρή Χρυσή Αυγή.
Εκτός κι αν ο Κυμπουρόπουλος λέει ψέματα. Αν μείνουν και οι δυο τότε όχι μόνο υβρίζουν, αλλά και μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Η δήλωση του τσεκουράτου δεν αγγίζει απλά τα όρια του μίσους, τα ξεπερνά κατά πολύ. Κι εδώ λοιπόν έρχομαι να προκαλέσω τον ευρωβουλευτή, που δεν είναι φασίστας, δεν είναι ναζί, να πάρει ΕΜΠΡΑΚΤΑ θέση: Ή να απαιτήσει την παραίτηση του φασίστα, ή να φύγει ο ίδιος.

Υπόψη πως ο Μάκης ζήτησε συγνώμη από τους Ισραηλινούς. Και για κάτι τέτοιες συγνώμες, που βλέπουμε και στη δίκη της ναζιστικής συμμορίας, χάθηκε εντελώς το φιλότιμο.

Λέω καθαρά πως ο υπουργός είναι ρατσιστής, όνειδος για το Κοινοβούλιο, και πως, αν δεν τον διώξουν, τον στηρίζουν. Όλοι τους άσχετα τι λένε.
Το σόου του SSΚΑΙ το ξαναείδαμε. Ξεράσαμε, όπως αηδιάζουμε κάθε φορά, όταν συνδυάζεται φασισμός και υποκρισία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger