Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

"Άντε γαμήσου ρε ΚΙΝΑΛ".


Γράφει ο
 mitsos175


Το τι έγινε στο Δήμο της Αθήνας το περιγράφει η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι Κιναλήτες κορόιδεψαν τους εργαζόμενους στο Δήμο και πήγαν με τη ΝΔ.
Καμία έκπληξη, αλλά ας διαβάσουμε σχετικά:

«Η σύγκλιση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας για να συζητήσει την πρόταση των συνδικάτων των εργαζόμενων να αποσυρθεί το άρθρο 179 του “αναπτυξιακού νόμου” της κυβέρνησης, με το οποίο προχωράνε απρόσκοπτα οι ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα, το πράσινο, τον ηλεκτροφωτισμό και τις τεχνικές υπηρεσίες, ήταν αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων και των απεργιών στους Δήμους. Η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας και όλες οι άλλες παρατάξεις της αριστερής αντιπολίτευσης ζητήσαμε την σύγκλιση. Τελικά και η παράταξη του ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Γερουλάνο ζήτησε επίσης την σύγκλιση και έτσι διαμορφώθηκε ο αριθμός των 20 που ανάγκασαν το Μπακογιάννη να το πραγματοποιήσει.
Στη ψηφοφορία, η πρόταση που κατέθεσαν τα σωματεία των εργαζόμενων πήρε 20 ψήφους. Η πρόταση απορρίφθηκε με 21 ψήφους των συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου Μπακογιάννη, με την ενίσχυση του Βουλγαράκη,

Ερωτηματικά δημιουργεί η στάση ορισμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Γερουλάνου, που πρόσκειται στο ΚΙΝΑΛ, οι οποίοι ΕΝΩ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ!

Ο Δήμαρχος Μπακογιάννης προσπάθησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις των εργαζόμενων, εμφανίζοντας το μαύρο άσπρο, όσον αφορά τις συνέπειες της απελευθέρωσης των τελευταίων εμποδίων για τη σύναψη συμβάσεων με εργολάβους. Τελικά τους γύρισε την πλάτη χαρακτηρίζοντας πάρτι δημοκρατίας το άρθρο 179 ενώ πρόκειται για πάρτι των πλιατσικολόγων των δημοτικών υπηρεσιών.
Πόσο υποκρισία χρειάζεται κανείς να διαθέτει για να ισχυρίζεται όπως ο Μπακογιάννης ότι δεν κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας όταν απολύονται 1.000 εργαζόμενοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ;

Τη σκυτάλη θα χρειαστεί να πάρουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας το απεργιακό κύμα, που αυτές τις μέρες έδειξε το ποιος έχει τη δύναμη να σταματήσει τις επιθέσεις της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία τα δίνει όλα στους καπιταλιστές. Είναι οι εργατικοί αγώνες και οι φοιτητικές καταλήψεις που ανοίγουν το δρόμο για να τα πάρουμε όλα πίσω»

Απολύσεις και ρεμούλες. Εξυπηρετήσεις κομματικών φίλων και διώξεις εργαζομένων. Και φυσικά υποβάθμιση κι απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου. Συν το επιπλέον "μάρμαρο", που θα πληρώσουν οι δημότες. Και βέβαια όλα αυτά χάρη στις ¨"τσόντες".
Ε μια και κάποιοι θέλουν να παίξουν σκληρό πορνό, να τους ευχηθούμε καλή δουλειά, καλή σταδιοδρομία!

Σας δίνουμε ευχή μέσα από την καρδιά μας "Άντε γαμήσου ρε ΚΙΝΑΛ"! Να δω τους εργαζόμενους, που εσείς κοροϊδεύετε τόσο καιρό, πως θα τους κοιτάτε. Νομίζετε, πως δε θα τους βλέπετε, γιατί θα απολυθούν; Να το ξέρετε εκεί στην "τσόντα". Όλοι σας σιχαίνονται και οι νεοδημοκράτες. Απλά απολαμβάνουν το γλείψιμο που τους κάνετε.

Α σιχτίρ πια. Μα με το Μητσοτάκη; Κοπρολάγνοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger