Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Κοινωνικό μέρισμα στον Αφραγκούζο, το Μαρινάκη και τ' άλλα "φτωχόπαιδα".


Γράφει ο mitsos175

Χαράς ευαγγέλια για κάθε γαλάζιο βλάκα με περικεφαλαία. Φέτος ακούω πως η συμμορία του Κούλη θα δώσει το Κοινωνικό Μέρισμα στις εταιρείες, κυρίως εκείνες που έχουν κέρδη! 

Συντηρητική η κυβέρνηση, πάει σύμφωνα με τις παραδόσεις. Γιατί το λέει η παροιμία: Τα λεφτά πάνε στα λεφτά.
"Στην πλέμπα";
- Ένα μέζεο περιποιημένο.
Κι αν κάποιοι από τους μη προνομιούχους ψήφισαν Νέα Δημαγωγία, είναι μαλάκες στο τετράγωνο.

Η Νέα Δημαγωγία ασφαλώς κοροϊδεύει. Γιατί, αν κάποιος έχει κέρδη δεν δικαιούνται εκ των πραγμάτων Κοινωνικό Μέρισμα, το οποίο εξ ορισμού δίνεται σε όσους έχουν οικονομικά προβλήματα, όπως λένε οι προηγούμενοι νόμοι και υπουργικές αποφάσεις. Εδώ το κράτος μάλλον δεν έχει συνέχεια.

Δεν έχει οικονομικό πρόβλημα ο Μαρινάκης; Ξέρετε ότι τα πλοία του τα φτιάχνει στο εξωτερικό για να του έρχονται φτηνότερα; Ο άνθρωπος δεν έχει ούτε για Ελληνική Σημαία. Της Λιβερίας βάζει στα καράβια του, επειδή είχε έκπτωση. Και δεν είναι ο μόνος εφοπλιστής.

Αμ ο Αφραγκούζος; Αυτός κι αν έχει πρόβλημα. Είναι και στενοχωρημένος, ο φίλος του ο Σουλτάνος τα βρίσκει σκούρα στο Κουρδιστάν.
Λένε πως όλοι στο Σκάει θα αρχίσουν να χαιρετάνε στρατιωτικά, για να δείξουν τον πατριωτισμό τους. Γιατί ο Αφραγκούζος φτωχός - φτωχός, αλλά πάνω από όλα πατριώτης. Τούρκος πατριώτης. Έκανε και λίγη σπέκουλα με τη Μακεδονία, αλλά δε χάλασε ο κόσμος. Νεοδημοκράτες δούλευε άλλωστε. Οι υπόλοιποι ξέραμε τι κουμάσι είναι.

Θα πάρουν λοιπόν το Κοινωνικό Μέρισμα οι κερδοφόρες εταίρες. "Μα έτσι κι αλλιώς θα τα παίρναμε με την επιστροφή φόρου του χρόνου". Το ξέρω καρδούλες μου. Οι συνταξιούχοι να τ' ακούνε, που περίμεναν τα αναδρομικά το 2019. Το 3020 και θα δούμε. Γιατί μπορεί βιομήχανοι, τραπεζίτες και εφοπλιστές να έχουν ατυχίες. Να μην τους βοηθήσουμε; Κρίμα είναι!
Κούλη θα πάρει κι η Μαρέβα; Ε, να τη βοηθήσει κι αυτή. Γιατί ο άντρας της αγρότης αφού ο πατέρας του είχε ζώα. Και κάτι ελιές που καταστράφηκαν. Κι έμειναν μόνο τα ζώα.

Μια παράκληση. Σταματήστε τουλάχιστο να το λέτε Κοινωνικό Μέρισμα. Πείτε όπως αλλιώς θέλετε: Ρουσφέτι, κοροϊδία, επιστροφή ενοικίου στο Βαγγέλη που τους σπίτωσε, μέρισμα πάντως και μάλιστα κοινωνικό δεν είναι με τίποτα.

Τι να κάνεις κι εσύ φτωχέ μου ψυχοθφόρε; Αφού έβαλες στην καρέκλα κι έδωσες την Κουτάλα στον Κούλη και τις ορδές του, κάτσε τώρα και κοίτα τους να τρώνε. Οι προηγούμενοι σου έριχναν τα ψίχουλα, αυτοί είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν ούτε ψίχουλο.

Υ.Γ Κάποιο γαλάζιο σκουλήκι είπε, πως αν ο Ηρώδης Κικίλιας έστελνε το μικρό Παναγιώτη για θεραπεία θα έπρεπε να στείλει όλα τα άρρωστα παιδιά. Για τους κανιβάλους οι φόροι μας που καταλήγουν σ' αυτό το υποτυπώδης σύστημα δημόσιας Υγείας δεν είναι για να γίνονται καλά οι άρρωστοι, είναι για να κερδίζουν οι φαρμακευτικές.
Έτσι, να τα λένε, για να μην υπάρχουν αυταπάτες στους ψηφοφόρους. Άλλωστε ποιος χρειάζεται τα κορόιδα τους Έλληνες, όταν υπάρχουν οι επιστολές;

Εκ της υπέρ νοθείας Κούλη επιστολής το ανάγνωσμα πρόσχωμεν.

Σε γκάλοπ της Τουρκικής Πρεσβείας 1.000.000% οι μεγάλοι καρχαρίες είναι ευχαριστημένοι με τη Νέα Δημοκρατία.
Στο ίδιο γκάλοπ 200% των Ελλήνων μεγαλοαστών και δημιοσιογράφων θεωρεί πως το Νόμπελ Ειρήνης πρέπει να δοθεί στο Σουλτάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger