Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πάλι στην απ' έξω ο Σίλας. Αδικία.


Η δημοσιογράφος Σοφία Δήμτσα αναλαμβάνει από σήμερα, Παρασκευή, καθήκοντα στη στη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΔΕΗ, μας λέει η σημερινή είδηση.

Τελικά όμως πάμε από τους δημοσιολόγους προπαγανδιστές της κυβέρνησης μόνο ο Σίλας θα μείνει να μην σιτίζεται από τον κρατικό κορβανά. (Από όλους εμάς τους αιματηρά φορολογούμενους δηλαδή).
Τώρα θα πείτε ότι αυτός δεν έχει την ταμπέλα του δημοσιογράφου, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Μικρότερης έντασης ήταν η ντουντούκα του, στην νεοδημοκρατική προπαγάνδα που έκανε και κάνει, από άλλους δημοσιογράφους οι οποίοι εξασφάλισαν την αργομισθία τους;

Τι περισσότερο δηλαδή πρόσφεραν απ' τον Σίλα σαν κυβερνητικά φερέφωνα ο Δημήτρης Μητρόπουλος, πρώην διευθυντής της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ", ο Κώστας Ζούλας, η Μαρία Χούχλη η Χριστίνα Ταχιάου, ο Ιάσονας Πιπίνης και τόσοι άλλοι "λειτουργοί της ενημέρωσης" που τώρα με την επιστροφή στην "κανονικότητα" σιτίζονται από το δημόσιο ταμείο;
Πιθανόν πάντως ο Σίλας να περιμένει την σειρά του, γιατί ίσως προηγούνται στην σειρά προτεραιότητας ο Παπαπαναγιώτου η Σαράφογλου και ο Μανώλης Καψής.

"Ολα βαίνουν καλώς εναντίον μας", που θα 'λεγε και ο συγγραφέας Γιώργος Σκαμπαρδώνης. Συμπτώματα κι αυτά από την επιστροφή στην κανονικότητα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger