Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Έξω όλοι οι ξένοι στρατοί από τη Συρία αρχίζοντας από τον αρχηγό και προστάτη τους το ρώσικο νεοναζιστικό στρατό

Κάθε ειρηνόφιλος άνθρωπος οφείλει να καταδικάσει την εισβολή της Τουρκίας και την κατοχή μιας λωρίδας εδάφους της Βόρειας Συρίας και να απαιτήσει την άμεση αποχώρηση και αυτού του ξένου στρατού από τη χώρα. Αυτό το λέμε παρόλο που υπάρχει πραγματικό ζήτημα άμυνας της Τουρκίας σαν χώρας από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του φασιστικού εθνοσοβινιστικού ΡΚΚ που εμφανιζόμενο σαν YPGέχει αποκτήσει ισχυρές στρατιωτικές θέσεις στη Βόρεια Συρία λειτουργώντας πραξικοπηματικά μέσα στον κουρδικό πληθυσμό αρχικά κάτω από την προστασία του Ασαντ, της Ρωσίας και τελευταία των ΗΠΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι η πιο ουσιαστική απάντηση του ΡΚΚ στην τούρκικη επίθεση ήταν ο βομβαρδισμός του τουρκικού πληθυσμού με αποτέλεσμα το θάνατο 6 αμάχων. Για μας όμως τόσο γενικά αλλά και ειδικά στις δοσμένες συνθήκες ο μόνος παράγοντας που έχει δικαίωμα να τα βάλει με το ΡΚΚ και οποιονδήποτε άλλο εισβολέα της χώρας δεν είναι καμιά ξένη δύναμη αλλά ο συριακός λαός στα πλαίσια του συριακού δημοκρατικού κινήματος, παρόλα τα πλήγματα που αυτό έχει δεχθεί.

Πολύ θα θέλαμε οι φόβοι των αστών περί αλλαγής της στάσης του ΚΚΕ, σ' αυτό το θέμα να έχουν βάση και να είναι όπως τα γράφουν.

Μια τοποθέτηση του Κουτσούμπα που προκάλεσε πανικό στα φερέφωνα του συστήματος

«Το οργανωμένο κράτος δεν απεμπολεί το δικαίωμα της επιβολής της τάξης και του μονοπωλίου της βίας, το οποίο καλώς ή κακώς διαθέτει για την τήρηση των νόμων».

Κυριάκος Μητσοτάκης

Απίστευτος ο πανικός του αστικού κράτους, τον οποίο μας μεταφέρουν τα δημοσιοκαφρικά του φερέφωνα, μετά την απόλυτη κάλυψη που έδωσε ο γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ, σε μέλος του ΠΑΜΕ και στέλεχος της ΚΝΕ, ο οποίος περιφρούρησε δυναμικά πορεία της παράταξης του.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Δ. Κουτσούμπας, να σχολιάσει την αντίδραση του διαδηλωτή, που δήθεν έδειρε φοβερά έναν Ματατζή, απάντησε ότι ήταν μια φυσιολογική αντίδραση για να υπερασπίσει τον κόσμο που συμμετείχε στην πορεία ο οποίος απρόκλητα δέχτηκε χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης καθώς και ξύλο από τα ΜΑΤ.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Λουτράκι το Νέο Κλήμα και η Γλώσσα Σκοπέλου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κήρυξε ο γενικός γραμματέας, Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης Σκοπέλου, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, θυελλώδεις άνεμοι και χαλαζόπτωση) που εκδηλώθηκαν στις 3 και 4 Οκτωβρίου, αντίστοιχα.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου