Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Τρία χειροποίητα τυροπιτάκια με υπέροχη φέτα 1 ευρώ και που όλα αυτά στη Σκόπελο!!!

Μία νέα επιχείρηση πρωτότυπη στη Σκόπελο και εμείς την δοκιμάσαμε εσείς?

Απίστευτο: Επικηρύσσουν μέλη του ΚΚΕΤου Σ.Λ.

Την "κυρία" Χριστίνα Σιδέρη θηλυκό κλώνο του Φαήλου, πνευματικό παιδί του Πλεύρη, και πρώην στέλεχος της ΝΔ ίσως την έχετε ακουστά από τα εμπρηστικά, μισαλλόδοξα και χυδαία σχόλια που γράφει στο Ιντερνέτ κατά καιρούς.

Σήμερα έχει αποχωρήσει από την Νέα Δημοκρατία, παρουσιαζόμενη πρόεδρος κάποια οργάνωσης με το όνομα «ΜΚΟ Εθνική Αλληλεγγύη», έχοντας σαν όνειρο όπως γράφει η ίδια «να εξαφανιστούν οι αναρχοκομμουνιστές», από την Ελλάδα.

Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και τις Σποράδες

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ, σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται από το πρωί ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις προμεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο , την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά την Αττική και την Εύβοια και πιθανόν την Δυτική Μακεδονία.

Καράτε - ΚΝΕ


Γράφει ο mitsos175

Σοκαρισμένοι είναι οι μπάτσοι και οι νεοδημοκράτες, αφού κάποιοι κομμουνιστές έδειραν μερικούς ματατζήδες, οι οποίοι επιτέθηκαν χωρίς καμία αφορμή σε διαδηλωτές, που ως την επίθεση ήταν "Παναγίες".

"Πρωτοφανές! Δεν έκατσαν οι διαδηλωτές να τις φάνε"! Κόκκαλο οι γαλάζιοι ανθρωποφάγοι. Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι. Εντελώς γουλί το κεφάλι.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε σύμφωνα με τους βόθρους των καναλιών; Να διαλυθούμε;
Να κάτσουμε σαν καλά παιδιά να μας δείρουν; Αποκλείονταν και τα δυο. Επιλέξαμε την Αντίσταση. Και κάναμε άγια, καθώς ο εργαζόμενος έχει βαρύ χέρι. Κι άμα λάχει, ξέρει να το χρησιμοποιεί.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου