Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019

Σαν σήμερα η ανατίναξη της Γέφυρας του Ισθμού από τους Γερμανούς - Το αστικό κράτος αντάμειψε τους ταγματασφαλίτες που μαζί με τους κατακτητές, "απόλαυσαν" το έγκλημα τους.


Του Γ. Γ.

Αν ψάξει να ενημερωθεί κάποιος για τα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν σαν σήμερα 3 Οκτώβρη, θα διαβάσει μεταξύ άλλων.

"1944 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Οι Ναζί κατά την αποχώρησή τους από την Πελοπόννησο ανατινάζουν τη διώρυγα της Κορίνθου, αφού πρώτα ρίχνουν μέσα βαγόνια τραίνου γεμάτα με Ιταλούς αιχμαλώτους, με αποτέλεσμα να καταπέσουν 60.000 κυβικά μέτρα χώμα. Οι εργασίες εκφράξεως θα κρατήσουν 5 χρόνια".

Αν μάλιστα επιμείνει κάποιος περισσότερο, θα συναντήσει στο google ένα βίντεο της ΕΡΤ για την ναζιστική αυτή θηριωδία και κάποιες γενικότερες πληροφορίες.

Σκόπελος φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους στον Άγιο Κωνσταντίνο

Σκόπελος φωνή απόγνωσης από τους κατοίκους στον Άγιο Κωνσταντίνο  και προς την Παραλία Γλυφονέρι  δηλαδή

Η σαπίλα του συστήματος δεν είναι δυνατόν να αφήσει αλώβητο και μέρος της κοινωνίας μας.


Φυσικά και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να σχολιάσουμε τα όσα είπε σε τηλεοπτική παρουσία ο Γιώργος Λιάγκας για μια απ' τις διαγωνιζόμενες ενός τηλεπαιχνιδιού που αγνοούμε, όπως μας ζητάει με ηλεκτρονικό μήνυμα της "πιστή αναγνώστρια μας", όπως αυτοχαρακτηρίζεται.

Μπήκαμε όμως στον πειρασμό να δούμε το βίντεο που μας παραθέτει - αναγκαστικά το ανακυκλώνουμε για να μην παρουσιαστεί ξεκάρφωτο το σχόλιο μας- και το αυτονόητο συμπέρασμα είναι ότι έχουμε μια άθλιααπαράδεκτηρατσιστική στην ουσία τοποθέτηση απ' αυτόν τον τηλεοπτικό "αστέρα".

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου