Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

«Καμπανάκι» για τον πλεονάζοντα τουρισμό


Το φαινόμενο του «υπερτουρισμού» είναι αυτό που θα απασχολήσει την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία το 2019, σύμφωνα με τους παράγοντες του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), οι οποίοι σημειώνουν ότι θα συνεργαστούν στο συγκεκριμένο θέμα και με άλλους -ανάλογους του ΣΕΤΕ- φορείς της Ε.Ε.

Προσοχή: Τι αλλάζει από 1/1 σε κινητή τηλεφωνία και internet

Προσοχή: Τι αλλάζει από 1/1 σε κινητή τηλεφωνία και internet - Media


Το τρίτο και τελευταίο στάδιο ρυθμίσεων που προβλέπει ο Κανονισμός Γενικών Αδειών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων άρχισε να ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2019.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υπηρεσίες, αρχές και όλος ο μηχανισμός, βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν»


Έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας συγκλήθηκε σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας εν όψει του επιχειρησιακου σχεδίου που αφορά στην αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων...

Κείνος ο τοίχος ...


 "Την ορμή που έχουμε στη δύναμή μας / την έχουμε εμείς / όχι απ' την ντουμανιασμένη υπόσχεση κάποιου ανθρώπου της θρησκείας, / μήτε απ' τη λαύρα κάποιου ονείρου που καίει μια καρδιά / Την έχουμε μονάχα / από κείνη την ασυγκράτητη πορεία της ιστορίας. / Εκείνοι που θα τα βάλουνε μαζί μας / θα πει πως τα βάλανε ενάντια: / στους αιώνιους νόμους της κίνησης μες στην ύλη, / της πορείας των λαών.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου