Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ο Τραμπ θα πατήσει το κουδούνι του φρενοκομείου;


Γράφει ο mitsos175. 

Όταν κάποιοι έλεγαν πως "ο Κιμ θα πατούσε το κουμπί", εμείς λέγαμε πως η Βενεζουέλα κινδυνεύει περισσότερο από τη Βόρειο Κορέα με εισβολή. Είχαμε πει τους λόγους. Ο κυριότερος: Το πετρέλαιο. Οι ΗΠΑ θέλουν το 100% των αποθεμάτων του μαύρου χρυσού, ώστε να έχουν στο χέρι τις υπόλοιπες οικονομίες. 

Άλλωστε οι Ρώσοι εκεί παίζουν εκτός έδρας. Δεν έχουν ναυτικό και αεροπορία που θα εγγυηθεί τη διατήρηση του καθεστώτος, αν γίνει εμφύλιος.
Η Αμερικανική προπαγάνδα σε συνδυασμό με τους πρόσφυγες θα δώσει το οκey για στρατιωτική επέμβαση, εφ' όσον χρειαστεί.

Ο πραγματικός εκλεγμένος Πρόεδρος της Βενεζουέλα Nicolás Maduro δεν είναι Κομμουνιστής, ούτε Σοσιαλιστής. Δεν είναι όμως καιμαριονέτα των ΗΠΑ όπως πχ ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης κλπ.

Οι ΗΠΑ λοιπόν ανυπομονούν να βάλουν χέρι στο πλούτο της χώρας. Έτσι συμπεριφέρονται ως τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ, ή Ναζιστικά Αβγά. Ο παραλληλισμός δεν είναι τυχαίος, η νοοτροπία και η ιδεολογία είναι ίδιες, αλλά ο τρόπος διαφορετικός.
Δεν εισβάλουν στο Κοινοβούλιο, κάνουν δικό τους Πρόεδρο, που αναγνωρίσουν αυτοί και τα τσιράκια τους.

Δεν τους νοιάζει τι θέλει ο λαός της Βενεζουέλας, τους ενδιαφέρει τι θέλουν οι πολυεθνικές. Άμεση παράδοση ολόκληρης της χώρας, ή πόλεμος! Η μαριονέτα των ΗΠΑ είναι ο μεγαλύτερος προδότης της Βενεζουέλας ever. Δεν αποκλείεται, μετά από ένα λουτρό αίματος, να τον δούμε να ξεπουλά τη χώρα του μαζί με τους ηλίθιους που του έκαναν "μπούγιο".

Βεβαίως κάτι τέτοια μας φέρνουν πιο κοντά στον πυρηνικό πόλεμο, αφού Ρωσία και Κίνα έχουν νευριάσει πάρα πολύ.
Οι εδώ βλάκες με περικεφαλαία (δεξιοί) θεωρούν πως αν χάσει ο Μαδούρο, θα κερδίσει η ΝΔ! Τι περιμένουμε όμως από στόκους που μπερδεύουν αρρώστιες, αθλητικά, ακόμα και τον καιρό, με την πολιτική;

Οι ηλίθιοι δεν σκέπτονται τι επιπτώσεις θα έχει στην οικονομία των μικρών κρατών η τακτική των ιμπεριαλιστών. Ξέρουν, που θα φτάσουν το πετρέλαιο οι πολυεθνικές, αν ελέγξουν και τα κοιτάσματα της Βενεζουέλας;
Ο Μαδούρο τους ανταγωνίζεται, χάνουν δισεκατομμύρια, τα οποία κερδίζουν τα μικρά κράτη, που δεν παράγουν πετρέλαιο. Αν ψοφήσαμε από το κρύο με τα Μνημόνια, φανταστείτε τι θα γίνει, αν φτάσουν τα καύσιμα στο Θεό, λόγω του μονοπωλίου από τις αμερικανικές εταιρίες; Ή πιστεύει κανείς ανόητος, πως αν έχουν το παγκόσμιο μονοπώλιο, θα φθηναίνει η βενζίνη;

Δεν είναι λοιπόν θέμα αν ο Μαδούρο είναι Κομμουνιστής ή όχι, γιατί δεν είναι. Είναι οικονομικό το θέμα. Και παγκόσμιας ασφάλειας επειδή δεν πρόκειται να δεχτούν Ρώσοι και Κινέζοι εκβιασμούς από τους Αμερικάνους.
Ο Τραμπάκουλας πιθανόν να πατήσει το κουμπί του φρενοκομείου. Ο ίδιος είναι εντελώς αναξιόπιστος και άπληστος. Θεοπάλαβος! Κι εδώ τα πουλημένα ΜΜΕ επαναλαμβάνουν τις βλακείες που τους υπαγορεύει η CIA!

Η πτώση του Μαδούρο με πραξικόπημα, θα κάνει τα πράγματα τρις χειρότερα. Οι οικονομικοί αναλυτές λένε πως ένας σοβαρός λόγος, που ανεβαίνει το πετρέλαιο, είναι η αναταραχή στις πετρελαιοπαραγωγές χώρες.

Τι θα γίνει, αν οι ΗΠΑ που είναι πίσω από αυτά, εξωθήσουν τα πράγματα σε εμφύλιο και μετά σε εισβολή;
Σήμερα, δήθεν κόπτονται οι Αμερικάνοι να σώσουν τους λούμπεν, που υποστηρίζουν τον υποτακτικό τους, από τη "δικτατορία".
Αύριο όμως, όταν θα εξαθλιωθούν εντελώς από την πολιτική του άπληστου δωσίλογου, θα τους πυροβολούν στα σύνορα. Τότε βέβαια δεν θα κλαιν τα ΜΜΕ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger