Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΟΠΛΑ μας λείπεις. Και μια πηγάδα τι να χωρέσει ρε γμτ;


Γράφει ο mitsos175

Όταν λέμε τους ξέρουμε, το εννοούμε. Γνωρίζουμε καλά τα ακροδεξιά σκουλήκια. Άλλωστε φροντίζουν να μας ενημερώνουν οι ίδιοι για την εγκληματική τους δράση.
Ξέρετε πως η Χρυσή Αυγή δεν παραδέχεται δημόσια ότι είναι ναζί. Υπάρχουν όμως κάποιοι από δαύτους που δεν αντέχουν να κρύβονται πίσω από το ματωμένο τους δάκτυλο.
"Θέλουν να βγουν, να το φωνάξουν, να το πουν, πως είν' βρωμοναζί κι εγκληματούν"... Υπάρχουν τέτοιοι. Ένας από τους συλληφθέντες του "πραξικοπήματος από τα lidl" δηλαδή της ανόητης απόπειρας να μπουν στο κοινοβούλιο και των επεισοδίων που ακολούθησαν, λέγεται Αλέξανδρος Τζούλιος, γνωστός από τη δράση του στη Χρυσή Αυγή, καθώς και στη μικρή ναζιστική ομάδα «Απέλλα».
Τον είχαν πιάσει και παλιότερα, τον Αύγουστο του 2017, για εμπρηστική επίθεση στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο του Πειραιά «Φαβέλα». Του φέρθηκαν όμως με στοργή και Proderm.

Τι είναι όμως η Απέλλα; Θα έλεγα ότι οι "Κένταυροι" παλιά στη ΝΔ. Με τη μόνη διαφορά ότι η συμμορία αυτή δεν λέει καθαρά "είμαστε της Χρυσής αυγής". Τα μέλη της όμως είναι και χρυσά αυγά φιδιού.
Λέει εντούτοις ξεκάθαρα, μάλιστα το καμαρώνουν, πως είναι "Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές" πράγμα από μόνο του οξύμωρο, αφού οι Έλληνες έχουν υποφέρει από τους ναζί. Κατά τη γνώμη μου αυτά δεν πάνε μαζί. Ή Έλληνας θα είσαι, ή εθνικοσοσιαλιστής.

Που λέτε, φροντίζουν να διαφημίζουν τη δράση τους. Καλούσαν τα μέλη τους να παρευρεθούν στην συγκέντρωση της Βουλής "για να μην περάσει η προδοτική συμφωνία". Είναι οι δήθεν "Αναρχικοί" που είδε ο Άδωνις. Μόνο που είχαν Ελληνικές σημαίες. Τις είχαν ως φερετζέ. Φερετζέ του προδότη.
Εκτός από τις επιθέσεις στους Αναρχικούς συντρόφους έκαναν και πορείες κατά των Ομοφυλόφιλων, γιατί αυτοί είναι "άντρες βαρβάτοι "! Μόλις τους πιάσουν, αρνούνται τα πάντα. Και τον εθνικοσοσιαλισμό. Τα παχιά λόγια μετατρέπονται σε κακαρίσματα, ενώ μαδούν τ' αγκυλωτά πούπουλα"Ουγκ - Ουγκ... Κο-κο-κο".

Στις πορείες τους φωνάζουν το εξής "Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες". Αν δεν ξέρει κάποιος (που δεν νομίζω) ποιοι ήταν αυτοί, να ρίξει μια ματιά στην εγκυκλοπαίδεια.
"Τα Τάγματα Ασφαλείας, επισήμως Τάγματα Ευζώνων (ευρέως γνωστά με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό Γερμανοτσολιάδες, εξ αιτίας του δωσιλογισμού τους, ή αλλιώς, Ράλληδες) ήταν παραστρατιωτικές μονάδες που έδρασαν στην Ελλάδα κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε συνεργασία με τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής"... "Η συνολική δύναμη των Ταγμάτων έφτασε τις 22.000"
Άρα υπάρχουν αρκετοί απόγονοι που γουστάρουν το Χίτλερ.

"Η πρώτη αυτόνομη ενέργεια των Ταγμάτων Ασφαλείας στην Αθήνα ήταν η επιδρομή, στις 27 Νοεμβρίου 1943, στα στρατιωτικά νοσοκομεία και η εκκαθάρισή τους από κομμουνιστές. Διενεργούσαν επίσης ελέγχους σε σπίτια, που αποτελούσαν αφορμή για λεηλασίες και εκφοβισμό των πολιτών. Σε άλλες περιπτώσεις, ξυλοκοπούνταν και βιάζονταν γυναίκες που είχαν συγγενείς στον ΕΛΑΣ, και τα σπίτια τους καίγονταν". 
Μπλόκα, βασανιστήρια, εκτελέσεις, σφαγές... Πάρα πολλά εγκλήματα κάθε λογής. Αυτοί είναι οι συνοδοιπόροι της ΝΔ, αυτοί το παίζουν "μακεδονομάχοι" και μιλούν για προδοσία!

ΟΠΛΑ μας λείπεις. Και μια πηγάδα τι να χωρέσει ρε γμτ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger