Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Οι ασθένειες που… φαίνονται στα πόδια


Τι μπορούν να καταλάβουν οι γιατροί εξετάζοντας τα πόδια σας
Τα πόδια επιτελούν μερικές πολύ πιο σημαντικές λειτουργίες, εκτός από το ότι μας… μεταφέρουν από το ένα μέρος στο άλλο. Τα πόδια μας μπορούν να παρέχουν στους ειδικούς πολλές σημαντικές πληροφορίες για την υγεία μας, όπως για παράδειγμα από το αν είμαστε αφυδατωμένοι μέχρι το αν αντιμετωπίζουμε κάποιο κυκλοφορικό πρόβλημα ή πνευμονική νόσο. Οι αλλαγές στην εμφάνιση ή την αίσθηση των ποδιών, μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι ορισμένων πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας, τα οποία αν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις «ανωμαλίες» που μπορεί να παρατηρήσετε στα πόδια σας και οι οποίες μπορεί να αποτελούν ενδείξεις σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως παρουσιάστηκαν σε πρόσφατο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Business Insider:

Θεσσαλονίκη: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Θεσσαλονίκη: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Σε 50 προκαθορισμένα σημεία και κυρίως στις περιοχές που πλήττονται πιο άμεσα από τις συνθήκες παγετού και χιονοπτώσεων, όπως είναι η Άνω Πόλη, οι 40 Εκκλησιές, η Άνω Τούμπα και η Τριανδρία, θα τοποθετηθούν μέσα σε μεταλλικά πλαίσια σάκοι με αλάτι

Σήμερα πληρώθηκα!!!

Από ‏@antones_fubar

Αρθρο για την βιομάζα του Περιφερειακού Συμβούλου Μαγνησίας με τον "Δρόμο Ανατροπής για την Θεσσαλία" Γιώργου Σταμπουλή

Η αξιοποίηση της Βιομάζας για μια Θεσσαλία 100% ΑΠΕ
Η συζήτηση για την αξιοποίηση της βιομάζας βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, με αφορμή τα θέματα έγκρισης μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο (ΠΣ). Δυστυχώς η συζήτηση έχει επικεντρωθεί στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και λιγότερο στην πολιτική οικονομία του θέματος, δηλαδή στο ποιος ωφελείται και ποιος επιβαρύνεται. Ακόμη πιο σημαντικό αγνοείται η ανάγκη για συνολικό ενεργειακό σχεδιασμό.
Μέχρι σήμερα το ΠΣ έχει εγκρίνει (πάντα κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα) πολλές επενδύσεις όχι μόνο καύσης βιομάζας, αλλά και άλλων μονάδων, κυρίως φωτοβολταϊκών σε χωράφια και λίγων αιολικών. Συνολικά υπάρχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά:
Οι μονάδες δεν εντάσσονται σε κάποιο ενεργειακό σχεδιασμό, αλλά είναι άτακτα διασκορπισμένες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των μεμονωμένων ιδιωτικών εταιρειών. Το κόστος αυτής της άναρχης ανάπτυξης θα κληθούμε και πάλι να πληρώσουμε εμείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη, μεγάλες μονάδες εισπράττουν σημαντικά ποσά από το σύστημα ενώ δεν παράγουν.
Όλες οι μονάδες αξιοποιούν έναν τοπικά διαθέσιμο πόρο, με μικρό όφελος για τις τοπικές κοινωνίες και συχνά με σημαντική περιβαλλοντική επιβάρυνση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί οι μονάδες αυτές δεν μπορούν να αποτελούν συνεταιριστικές μονάδες, σε όφελος των τοπικών κοινωνιών, όπως ήδη έχουμε τα παραδείγματα στην Βατσουνιά Μουζακίου (μικρό υδροηλεκτρικό) και στην Καρδίτσα (ΕΣΕΚ).

ΒΟΛΟΣ Ηχηρό «όχι» των εργαζομένων στη λιτότητα Καλή σε όγκο πορεία από την Πλατεία Ελευθερίας ΕΚΒ και ΑΔΕΔΥ

ΠΟΡΕΙΑ
Καλή σε όγκο, παρά την υγρασία και το ψιλόβροχο, ήταν η πορεία ΕΚΒ, ΑΔΕΔΥ, Σωματείων, πολιτικών κομμάτων και αριστερών συλλογικοτήτων, που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στο Βόλο, στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής, πανεργατικής απεργίας, ενόψει της κατάθεσης του προϋπολογισμού στη Βουλή. Στο τέλος της πορείας εντάθηκαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΕΕΚ και άλλες συλλογικότητες που είχαν προαναγγείλει ξεχωριστή συγκέντρωση, ενώ αρνητικά σχόλια απέσπασε η απουσία των εμπόρων.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ Προβλήματα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά από την κακοκαιρία - ΦΩΤΟ

Προβλήματα στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά από την κακοκαιρία - ΦΩΤΟ

Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων Προσωρινό λουκέτο σε 4 αποθήκες πετρελαίου έβαλε

 Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, την προστασία των καταναλωτών από φαινόμενα εξαπάτησης και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία της αγοράς πετρελαιοειδών προϊόντων, με σχετικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  

Μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο πέλαγος τώρα!!


Καταδύσεις για ΑμεΑ στην Αλόννησο

Καταδύσεις για ΑμεΑΠρωτοβουλία του εκπαιδευτή Βαγγέλη Παπατζιτζέ ο οποίος επιχείρησε να καταρρίψει το ρεκόρ γκίνες στην Αλόννησο
Σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες για άτομα με ειδικές ανάγκες αναπτύσσει ο Βαγγέλης Παπατζιτζές, ο εκπαιδευτής καταδύσεων που προσπάθησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ παραμονής στο βυθό τον περασμένο μήνα, και να εγγραφεί στο βιβλίο γκίνες. Ο τολμηρός εκπαιδευτής, ο οποίος καταδύθηκε επί 17 ώρες στην περιοχή Μαρπούντα, στο Πατητήρι της Αλοννήσου και σκοπεύει να επαναλάβει το ίδιο εγχείρημα την νέα χρονιά, διαθέτει κοινωνικές ευαισθησίες και τις εκφράζει μέσω του εθελοντισμού.
Ο ίδιος ασχολείται επί τέσσερα χρόνια με την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες και «είναι πραγματικά συγκλονιστικό» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υλοποιείται αφιλοκερδώς, προς όφελος συνανθρώπων μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν είτε κινητικά προβλήματα είτε νοητική υστέρηση.

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει επικίνδυνο καλαμποκάλευρο

Ο ΕΦΕΤ αποσύρει επικίνδυνο καλαμποκάλευροΟ Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για την παρακολούθηση των επιπέδων των μυκοτοξινών στα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Καλαμποκάλευρο», το οποίο βρέθηκε να περιέχει φουμονισίνες (μυκοτοξίνες) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά επίπεδα.
Πρόκειται για το προϊόν «Καλαμποκάλευρο Καρδίτσας», σε συσκευασία του 1Kg, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας : 10/02/2015. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από τον παραγωγό αγροτικών προϊόντων : «Ντάφος Όμηρος, Ματαράγκα Καρδίτσας».
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.
Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος (φωτογραφία), να μην το καταναλώσουν

Ξεσηκωμός! Δεν φεύγουν αν δεν τους διώξουμε εμείς - Δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν το επιβάλλουμε εμείς

Διαπραγματεύονται σκληρά. Πιο σκληρά δε γίνεται. Μέχρι τα Παρίσια έφτασαν για να αντιπαρατεθούν στις ιταμές επιδιώξεις τους.
Έχουμε κυβέρνηση, όχι παίξε γέλασε. Έχει βάλει κόκκινες γραμμές! Και στο ασφαλιστικό (να φανταστείς δε δέχονται μειώσεις πάνω από 20%), και στο εργασιακό, όπου οι μαζικές απολύσεις μπορούν να γίνονται αν τις εγκρίνουν και μόνο στους καλούς εργοδότες, και στη συνδικαλιστική, κόκκινη καταπίεση που ρημάζει τους εργαζομένους στους χώρους δουλειάς λένε όχι.

Είναι πολλά τα όχι τους. Μόνο που κάθε φορά που αυτοί, μας λένε τα ΜΜΕ, διαπραγματεύονται σκληρά άλλο τόσο σκληρά μέτρα ακολουθούν. Και φως στον ορίζοντα δε φαίνεται.
Η αξιωματική αντιπολίτευση που τους "έχει ταράξει στην νομιμότητα" κάνει τη μια υποχώρηση μετά την άλλη.

Ο εκβιασμός πέρασε! Το ΔΝΤ μένει - Παράταση του προγράμματος

Ο εκβιασμός πέρασε! Το ΔΝΤ μένει - Παράταση του προγράμματος - Σχεδόν δυο ώρες κράτησε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με την ελληνική αντιπροσωπεία που διαπραγματεύτηκε με την τρόικα στο Παρίσι

Εκπομπή για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου


Σαν χθες το 1942 τις πρώτες πρωινές ώρες ανατινάχθηκε η γέφυρα του Γοργοποτάμου μετά το τέλος της μάχης για την κατάληψή της. Η ανατίναξη της γέφυρας αποτελεί ίσως το σημαντικότερο επίτευγμα της αντίστασης καθώς ανέκοψε τον ανεφοδιασμό των Afrika Korps και καθηστέρησε τον Ρόμμελ.

Μια σεξουαλική διαταραχή είναι η τρόικα και άλλη μια η τρέχουσα ελληνική πολιτική!...

Επισημαίνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Aν ρίξεις μια προσεκτική ματιά στα πρωτοσέλιδα του ελληνικού τύπου ή/και ακούσεις τους προβεβλημένους διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, αυτής της περιόδου της κορύφωσης της κρίσης, θα καταθλιβείς ίσως και εσύ αναγνώστη μου, όπως συμβαίνει να αισθάνομαι τελευταίως εγώ.
Ποτέ δεν με τάραξε η κοινωνική μαλακία των νέων, που κάνει πολιτική με την...

«Αν σου είχα κάνει κακό και θες να με τιμωρήσεις βάλε με να δω Λιάγκα ή Σεφερλή»!

«Αν σου είχα κάνει κακό και θες να με τιμωρήσεις βάλε με να δω Λιάγκα ή Σεφερλή»!

Πρώην βουλευτής της ΝΔ ο εγκέφαλος εταιρίας δολοφόνων - Μην το πείτε στον Τζαμτζή

Πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και για απάτες φέρεται να είναι εγκέφαλος σπείρας που δρούσε με πρότυπο την «εταιρία δολοφόνων».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται -πλην αυτού- τουλάχιστον δέκα πρόσωπα κατά των οποίων η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει δοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα εντολή...

Εχει δίκιο στα όσα λέει η Θ. Τζάκρη για το ΚΚΕ

Η εφημερίδα «Αυγή» ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται η Θ. Τζάκρη να λέει ότι το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με τον λαό.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το νέο απόκτημα του Σύριζα. Πραγματικά το ΚΚΕ δεν έχει καμιά σχέση με τον λαό, όπως το αντιλαμβάνεται η πρώην υφυπουργός των Εσωτερικών. Δεν προχωράει σε ρουσφέτια, σε διορισμούς, δεν αποκτάει εκλογική πελατεία με … Μαυρογιαλουροτισμούς.

Σ΄ αυτή την κυρία που κουνάει το δάχτυλο στο Σταλινικό ΚΚΕ να της πω ότι οι σχέσεις που έχει το ΚΚΕ με τον κόσμο εδραιώνονται στους δρόμους, στους χώρους δουλειάς, στους αγώνες για τον σοσιαλισμό.

Ποιός μαλάκας είχε την ιδέα να πάμε στο Παρίσι;

ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΙΩΣΗ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός Euroleague

Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας Europa League Watch Asteras Tripolis - Besiktas Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING Ντινάμο Μινσκ – ΠΑΟΚ Europa League Watch Live Dinamo Minsk vs PAOK Saloniki Online

Ντινάμο Μόσχας – Παναθηναϊκός Europa League Dynamo Moscow - Panathinaikos Athens Live Streaming

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Σφοδρή θεομηνία θα σαρώσει τη χώρα μας σήμερα και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με ισχυρές καταιγίδες και βροχές, αλλά και πυκνά χιόνια στα βουνά.

Πιο συγκεκριμένα, ακραία καιρικά φαινόμενα προβλέπονται κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της σημερινής ημέρας, στο Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και τη Πελοπόννησο. Προσοχή καθώς οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από κεραυνούς και χαλάζι.

Είσαι ένας σκατιάρης λαός που αξίζεις το πολιτικό προσωπικό που έχεις. NΕΑ EΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ H Ελλάδα βρίσκεται στο 2009!!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου