Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Θεατρική ομάδα στην Αλόννησο

Θεατρική ομάδα στην Αλόννησο «Η ζωή του χωριού» πραγματοποιήθηκε στην παλιά χώρα 
Η θεατρική παράσταση «Η ζωή του χωριού» πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην παλιά χώρα της Αλοννήσου, από τους Greek Island Thespians (GITs), μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010.
Η θεατρική ομάδα έχει ως στόχο να ανεβάζει τρεις παραστάσεις το χρόνο. Μία παραδοσιακή Βρετανική παντομίμα στο Κλειστό Αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου την εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο Πάσχα, ένα αστυνομικό θρίλερ σε κάποια ταβέρνα στα μέσα Νοεμβρίου με Δεκεμβρίου και μία βραδιά ποίησης ή με μικρά θεατρικά έργα στο Μουσείο Μαυρίκη την άνοιξη.
Οι γνώριμοι πλέον στο ευρύ κοινό, οι Greek Island Thespians (GITs) έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό, με τη δυναμική τους παρουσία και τις εκπληκτικές ερμηνείες τους σε κάθε τους εμφάνιση. Οι ενθουσιώδεις θεατές απολαμβάνουν την ποικιλία της μουσικής, του χορού και πάνω απ’ όλα το χιούμορ που οι παραστάσεις προσφέρουν. Κάθε παράσταση ενισχύεται περαιτέρω με νέους εξοπλισμούς που η ομάδα βρίσκεται σε θέση να αγοράζει με τα έσοδα από την παραγωγή του περασμένου έτους.

Φέτος, παρουσίασαν το πρωτότυπο αυτό έργο που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από την Jane Moon και την Netty Hadlleton. Οι ήρωες του έργου, οι κάτοικοι ενός νησιού, συναντιούνται στο αγαπημένο τους στέκι, ένα ταβερνάκι, όπου μοιράζονται τις εμπειρίες τους αλλά και τον ελεύθερό τους χρόνο. Ενώ όλα φαίνονται να κινούνται αρμονικά, «κάτι παράξενο» συμβαίνει που τους αναστατώνει όλους. Η λύση εκπλήσσει το κοινό και καθώς όλα είναι δίκαια και διευθετούνται με ικανοποιητικό τρόπο, όλοι ζουν καλά και εμείς καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger