Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ''ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ'' Ο ΗΛΙΟΣ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ




''Θα εξαφανιστεί'' ο ήλιος σε όλη την Ελλάδα, ως και τα μέσα Δεκεμβρίου .... Ο λόγος ???

Καλά οργανωμένα καιρικά συστήματα από τη δυτική Ευρώπη, θα κατευθύνονται συνεχώς προς τη χώρα μας, μεταφέροντας βροχές και καταιγίδες, αλλά και πυκνές νεφώσεις, οι οποίες κυριολεκτικά θα εξαφανίσουν το φως το ήλιου από τη χώρα μας για μισό περίπου μήνα, από τη 1 Δεκεμβρίου ως και τις 14-15 του μήνα τουλάχιστον.



Τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη θα επικρατήσουν βροχές και πυκνές νεφώσεις με ψύχρα στη βόρεια χώρα αλλά και σχετική άνοδο της θερμοκρασίας στη νότια και κεντρική κυρίως Ελλάδας, ωστόσο τα φαινόμενα θα ενταθούν μετά τις 4-5 Δεκεμβρίου σε όλη την Ελλάδα, με τους βοριάδες να ενισχύονται και τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά σε όλη τη χώρα.

Ωστόσο οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά και τα χιόνια καθώς και οι πυκνές νεφώσεις, θα επιμείνουν να βρίσκονται στον ουρανό της χώρας μας. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει μέχρι και τις 14-15 του Δεκέμβρη στη χώρα μας, ωστόσο και από εκεί και πέρα δεν γνωρίζουμε αν ανοίξει ο καιρός ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστούμε τα γυαλιά ηλίου μας, καθώς θα κάνουμε μέρες να δούμε τον ήλιο και τις ακτίνες του...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger