Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Μπράβο στο ΚΚΕ!!!

Η χθεσινή μέρα θα μείνει στην ιστορία ως η μέρα που έκανε την μεγαλειώδη του πορεία το ΚΚΕ!
3 μέρες μετά την παρέλαση του ΟΧΙ, τέσσερα χρόνια μετά από το πανηγύρι των ατελείωτων ΝΑΙ, το ΚΚΕ κούνησε το μυώδες δάχτυλό του.
Τρέμει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος το ΚΚΕ fest. Τύφλα να χει το gay pride.
Ναι, το ΚΚΕ απέδειξε ότι έχει  δύναμη. Μεγαλύτερη δύναμη από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή μαζί.
Ότι έχει και μηχανισμό και κομματικό στρατό όπως και τα μεγάλα κόμματα μονάχα που το ΚΚΕ δε χρειάζεται να λαδώνει τα μολυβένια στρατιωτάκια του.
Μας απέδειξε το ΚΚΕ αυτό που γνωρίζαμε πάντα: ότι το ΚΚΕ είχε τη δύναμη να ανατρέψει το σύστημα. Τη δύναμη την είχε. Τη βούληση δεν την είχε ποτέ.
Ότι συμφώνησε για μια ακόμη φορά με το σύστημα όπως είχε κάνει και επί Τσώρτσιλ που ο κόσμος αγωνιζόταν τη δεύτερη κατοχή των Βρετανών ελπίζοντας μάταια ότι το ΚΚΕ θα καλούσε το ΕΑΜ. Μάταια.

Γιώργος Τράγκας ή Τράμπας ή Φράγκας

«Στη δημοσιογραφική αργκό ονομάζονται “εργολάβοι”. Πρόκειται για εκείνους τους “δημοσιογράφους” που αναλαμβάνουν για λογαριασμό συγκεκριμένων πολιτικοιοκονομικών συμφερόντων να στοχοποιήσουν επιχειρηματίες, πολιτικούς ή κόμματα, για να τους αναγκάσουν σε κάποιου είδους “ντηλ”. Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου “εργολάβου”: η επιδεξιότητά του να “πλάθει” λαϊκές συνειδήσεις και η ικανότητά του να κάνει συνεχώς κωλοτούμπες.

Το “φαινόμενο” ευδοκιμεί εδώ και χρόνια στην ελληνική δημοσιογραφία, έχει πρόγονους και απογόνους, που έχτισαν καριέρες και έκαναν περιουσίες. Όμως όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κορυφαίος εκπρόσωπος αυτής της «σχολής» χαμαιλεόντων παραμένει ο γνωστός εκδότης και...

ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

MARINAKIS-XATZINIKOLAOU-ENIKOS

Έκπληξη σε κάποιους, δυσαρέσκεια σε κάποιους άλλους, απειλές από τρίτους, προκάλεσε η δημοσιοποίηση από το makeleio.gr, μικρού μόνον μέρους-κατά πληροφόρηση που είχαμε-ΝΟΜΙΜΟΥ πια προανακριτικού υλικού για τα “Στημένα παιχνίδια” και το “βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο”, λες και περιμέναμε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των κοριών να

Καμμένος: Δεν μπορούν πλέον να αρνούνται τη συζήτηση

Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κατέθεσε στη Βουλή η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Μαγνησίας, κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχετικά με τα εμβάσματα εξωτερικού δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών. Συγκεκριμένα η βουλευτής ανέφερε στην ερώτησή της:«Σε σημερινό κύριο άρθρο (1-11-2014) της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού «Der Spiegel» αναπαράγεται η αόριστη αλλά εξαιρετικά δυσφημιστική καταγγελία σας για το «1,5 δις Ευρώ που έστειλαν με εμβάσματα στο εξωτερικό 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι»!
Υπενθυμίζεται πως στις 30-10-14 δώσατε σκόπιμα στη δημοσιότητα μια αόριστη περιγραφή της δυσφημιστικής αυτής υπόθεσης για την Δημόσια Διοίκηση. Συγκεκριμένα αποφύγατε να κατονομάσετε ρητά όλες τις κατηγορίες εμπλεκομένων δημόσιων λειτουργών περιοριζόμενοι σε ελλειπτικές αναφορές όπως «γιατροί», «εκπαιδευτικοί» κτλ. Επίσης τα επιμέρους ποσά εμβασμάτων που ανακοινώσατε δεν αθροίζονται σε 1,5 δις Ευρώ αλλά σε ένα ποσό κατά πολύ μικρότερο. Τέλος ασάφειες παραμένουν σε σχέση με την περίοδο αποστολής των εμβασμάτων (από αρχές του 2009 ή του 2010) και με το γιατί δεν συμπεριλαμβάνονται πολιτικά πρόσωπα (υπουργοί, δήμαρχοι κτλ) ή πολιτικά διορισμένα πρόσωπα (γραμματείς υπουργείων, πρόεδροι δημόσιων οργανισμών, διοικητές ΔΕΚΟ, κρατικών τραπεζών, νοσοκομείων κτλ) σε καμία ανακοίνωση σας.

ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ Υπό κατάληψη είναι τα σχολεία: «Γυμνάσιο Σκιάθου και Αλοννήσου,

καταληψη

Καταλήψεις σε 17 σχολεία έχουν αρχίσει από νωρίς το πρωί οι μαθητές αντίστοιχων Γυμνασίων και Λυκείων της Μαγνησίας.
Όπως ανέφερε στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Γ. Δοδοντσάκης, δεν γνωρίζουμε πώς οργανώθηκε το «κύμα» των καταλήψεων, αλλά αυτή τη στιγμή είναι 17 τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας που βρίσκονται υπό κατάληψη. «Δεν έχουμε πάρει τα αιτήματα των μαθητών για να ξέρουμε τους λόγους για τους οποίους έχουν γίνει οι καταλήψεις», ανέφερε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι υπό κατάληψη είναι τα εξής σχολεία: «Γυμνάσιο Σκιάθου και Αλοννήσου, ΓΕΛ Βελεστίνου , το 7ο , το 9ο , το 5ο Γυμνάσια Βόλου, το 1ο , 2ο, 3ο και 8ο Γυμνάσια Βόλου , το Μουσικό Σχολείο, το Λύκειο Αγχιάλου, το 1ο ΕΠΑΛ Βόλου, το 1ο Λύκειο Ν. Ιωνίας και το 2ο Λύκειο Βόλου.

ΑΡΘΡΟ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΩΝΗ…..την επόμενη μέρα

Είναι ξεκάθαρο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουμε τα πάντα για να υπάρξει κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο του 15. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο ώστε όλες οι πολιτικές δυνάμεις- πλην Χρυσής Αυγής- που συμφωνούμε στην ανάγκη για αλλαγή πολιτικής και πορείας πλεύσης της χώρας μας να συζητήσουμε με σημείο αναφοράς αυτά στα οποία συμφωνούμε.
Είναι βαθύτατη πεποίθησή μου ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα υπάρχει στην πολιτική σκηνή, ούτε Σαμαράς, ούτε Βενιζέλος και ότι θα προκύψουν νέες δυνάμεις οι οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν, σε μια κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και ειδικού σκοπού, που θα έχει τη νομιμοποίηση του Ελληνικού λαού.

Ροβιές - Βραβεία Ποιότητας 2013 - γαστρονόμος

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Καμπανάκι για αγροτικούς συνεταιρισμούς

Καμπανάκι για 3.362 αγροτικούς συνεταιρισμούς
Μέχρι και τις 20 Νοεμβρίου πρέπει να αποδείξουν ότι λειτουργούν νόμιμα.
Δεν ξεπερνούν τους 499 οι πραγματικά ενεργοί αγροτικοί συνεταιρισμοί πανελλαδικά: από το σύνολο των 3.861 συνεταιρισμών που είχαν μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή εγγραφεί στο Μητρώο Αγροτικών Οργανώσεων του υπουργέιου Αγροτικής Ανάπτυξης, μόλις το 13% εμφανίζεται ως πραγματικά ενεργό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Watch Kallithea FC vs Apollon Smyrni Live Stream Online

ΑΕΛ Καλλονής – Λεβαδειακός Super League Watch Kalloni – Levadiakos Live

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΕ Panachaiki 2005 - Ermionidas AE live

Aiginiakos - Iraklis 1908 live streaming football


watch APOLLON 1926 ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 live streaming

Live Stream AEK - Olympiakos (Basket) ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου