Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Ο Πελετίδης έδωσε σε άπορους στην Πάτρα την εκμετάλλευση ελαιόδεντρων. Αστυνομικοί και ιερείς αντέδρασαν!

Παρακαλώ, την προσοχή σας. Παρά τις "λογοτεχνικές παρεμβάσεις" του γράφοντος, η ιστορία που ακολουθεί είναι πέρα για πέρα αληθινή:



Επειδή στην Πάτρα  κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές πλειοψήφισαν οι κομμουνιστές, είναι φυσικό και επόμενο η δημοτική αρχή να μην ασχολείται με σοβαρά και κεφαλαιώδη προβλήματα της πόλης, όπως κάνει π.χ. ο δήμος Ναυπλιέων, ο οποίος ασχολήθηκε με το να ονομάσει τον Αντώνη Σαμαρά επίτιμο δημότη του. Εμείς εδώ, κολλημένοι κομμουνιστές, επιμένουμε να ασχολούμαστε με τρίχες, όπως π.χ. πώς θα ανακουφίσουμε (έστω και λίγο) τους συμπολίτες μας που υποφέρουν.

Εχει σχέση ταυτόχρονα με 8 άντρες «Κάντε σεξ με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε» λέει νέα sex coach

«Κάντε σεξ με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε» λέει νέα sex coach

Μην ψάχνετε τον «κύριο Τέλειο» - Τις πιο απελευθερωμένες συμβουλές που κυκλοφορούν, δίνει η νέα sex-coach και πρώην μαία  Lauren Brim, 31 ετών


Κοιμηθείτε με όσους περισσότερους άνδρες μπορείτε και μην έχετε υψηλά στάνταρντς λέει μια όμορφη sex coach και πρώην μαία, η οποία έχει κοιμηθεί μέχρι τώρα με εκατό άνδρες.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ !!




Σύμφωνα με στοιχεία του Greek-Weather.Org, φέτος ο καιρός το Δεκέμβριο θα παρουσιάσει τεράστιο ενδιαφέρον και θα κυλίσει με πολλές βροχές, καταιγίδες αλλά και κρύο με χιόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ως τις 8-9 Δεκεμβρίου, δεν φαίνονται χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα της χώρας μας, ωστόσο θα έχουμε πολλές βροχοπτώσεις και κυρίως αυξημένη υγρασία.

Παναχαϊκή - ΑΕΚ 1-3

Η ΑΕΚ δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά έκανε το αναμενόμενο 5x5 περνώντας εύκολα από την Πάτρα με 3-1 επί της Παναχαϊκής. Ντακόλ, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα τα γκολ.
Παναχαϊκή - ΑΕΚ 1-3

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ 0-1 AEKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


ΠΑΡΑΔOΣΙΑΚΟ ΟΡΓΩΜΑ ΜΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ . ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Επεισόδια με ΜΑΤ που φυλάνε Σαμαρά-Ναύπλιο

Έφυγε το mail στην τρόικα...Ιδου τα νέα μέτρα που εισηγείται η κυβέρνηση

Οι προτάσεις- απαντήσεις των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας για τα εκκρεμή ζητήματα εστάλησαν στην Τρόικα, μετά από τηλεφωνικές επαφές του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το βράδυ του Σαββάτου, στις οποίες έγινε ανάλυση σημείο προς σημείο. Ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εκφράζουν αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση, ότι δηλαδή υπάρχουν σημεία προσέγγισης με την τρόικα και ότι δεν θα ληφθούν μέτρα που επιβαρύνουν τους πολίτες.

Ο Αντ. Σαμαράς υιοθετεί πλήρως το προβοκατόρικο e-mail για το City

Eπιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι πίσω από τη διαρροή του ήταν το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου 
Το προβοκατόρικο και άκρως κινδυνολογικό e-mailγια τις επαφές των κ.κ. Γ. Σταθάκη και Γιάννη Μηλιού στο City υιοθετεί πλήρως ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, επιβεβαιώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι πίσω από τη διαρροή του βρίσκεται το «μακρύ χέρι» του Μαξίμου – όπως είχε αποκαλύψει το H&R-, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την πλήρη και άνευ όρων υποταγή της κυβέρνησης στα κελεύσματα των δανειστών.
    
Ο κ. Σαμαράς σε άρθρο του στο «Έθνος της Κυριακής» εξαπολύει σφοδρή επίθεση...

Αγωνία έως το παρά 5 με τους πλειστηριασμούς

ΛΗΓΕΙ Σ’ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΤΟ ΙΝΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

* Το νέο καθεστώς με τα «κόκκινα δάνεια» που θα ισχύσει από 1/12015

Του Γιώργου Νούλη
Συναγερμό στις καταναλωτικές οργανώσεις έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς. Καθώς μάλιστα σε ένα ακριβώς μήνα λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, η προοπτική να βγουν στο σφυρί στην εμπορική και όχι στην αντικειμενική αξία ακίνητα οφειλετών, πυροδοτεί αντιδράσεις, επιτείνει τις ανησυχίες τους και καλλιεργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας...
Το ΙΝΚΑ Θεσσαλίας, με αφορμή τη λήξη του προστατευτικού πλαισίου απαγόρευσης

Συνελήφθη 40χρονος στην Σκόπελο

Συνελήφθη 40χρονος Στα χέρια αστυνομικών της Σκοπέλου, έπεσε χθες το μεσημέρι ένας 40χρονος Αλβανός.
Ο 40χρονος συνελήφθη επειδή διέμενε παράνομα στη χώρα, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης πίσω από την κλοπή ενός μοτοποδηλάτου από κάτοικο του νησιού, στις 11 Οκτωβρίου.

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 96-73

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε του Κολοσσού Ρόδου (96-73) και πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 96-73
Η ΑΕΚ, που έχασε τον Νώντα Παπαντωνίου στα μέσα της βδομάδας προερχόταν από μεγάλη νίκη στην έδρα της ΑΕΝΚ, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου στην έδρα του Άρη.
Οι δύο ομάδες θέλησαν να συνεχίσουν τις μεγάλες εμφανίσεις και στο ΟΑΚΑ πάλεψαν το ίδιο για το θετικό αποτέλεσμα για... ένα ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι στην επιστροφή από τα αποδυτήρια, έδειξαν καλύτερο πρόσωπο με την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους να έρχεται άνετα.
Σε σπουδαία μέρα οι Σάκοτα, Ίνγκλις και Σαρικόπουλος.

ΔΕΗ: Αύξηση κερδών κατά... 1.717,9%

 Πηγή: "Πριν"

Απιστευτό ακούγεται. Αύξηση κερδών κατά... 1.717,9% (!) ανακοίνωσε η ΔΕΗ την Πέμπτη για το εννεάμηνο Ιανου-άριος-Σεπτέμβριος του 2014. Τα κέρδη μετά τους φόρους το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2013 ήταν 6,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ φέτος απογειώθηκαν στα 121,8 εκατομμύρια - αυξήθηκαν 17 φορές!

Το εκπληκτικό είναι ότι ο κύκλος εργασιών της ΔΕΗ... μειώθηκε κατά το διάστημα αυτό - από τα 4,494 δισεκατομμύρια ευρώ μειώθηκε κατά 69 εκατομμύρια ευρώ και έπεσε στα 4,425 δισεκατομμύρια! Υπέρμετρη αύξηση των κερδών όμως με ταυτόχρονη μείωση του κύκλου εργασιών σημαίνει απλούστατα ότι την πλήρωσαν τόσο οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ όσο και οι καταναλωτές. Οι μεν εργαζόμενοι με απολύσεις, μειώσεις μισθών, εκχωρήσεις δραστηριοτήτων σε άλλους εργολάβους κ.λπ., οι δε καταναλωτές με αυξήσεις τιμών.

Το εξοργιστικό είναι ότι τις διαρκώς ακριβότερες τιμές ρεύματος που καταβάλλουν τα χειμαζόμενα νοικοκυριά τις αξιοποιεί η ΔΕΗ για να δίνει φτηνότερο ρεύμα στις... μεγάλες βιομηχανίες! Τα κορόιδα οι φτωχοί χρηματοδοτούν μέσω της ΔΕΗ τους πλούσιους! Ωραία μηχανή!
Να μειωθούν οι τιμές του ρεύματος για τους φτωχούς καταναλωτές ούτε που περνάει από το μυαλό της διοίκησης της ΔΕΗ, φυσικά.

Χώρια που το κράτος θησαυρίζει εκβιάζοντας μέσω της ΔΕΗ όλους τους Έλληνες, έχοντάς τη μετατρέψει σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό άκρως αποτελεσματικό.

«Είδες η ΔΕΗ;» που έλεγε παλιότερη διαφήμισή της.

Δράσεις κοντά στη θάλασσα Ξαναζωντανεύει μια σημαντική προσπάθεια για τη Σκιάθο

Δράσεις κοντά στη θάλασσα Ξαναζωντανεύει μια σημαντική προσπάθεια για τη Σκιάθο 
Στο χάρτη της ενεργού δράσης επανέρχεται ο Ναυτικός Ομιλος Σκιάθου, καλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους της ιστιοπλοΐας, να γνωρίσουν ένα συναρπαστικό κόσμο. Η επαναδραστηριοποίηση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας καινούργιας προσπάθειας, χάρη στην πρωτοβουλία μιας δραστήριας ομάδας Σκιαθιτών, οι οποίοι αγαπούν τη θάλασσα και κυρίως την ιστιοπλοΐα.
«Μικροί και μεγάλοι είμαστε γεμάτοι όνειρα και σχέδια. Σχέδια στο χαρτί και στο μυαλό όνειρα και σχέδια που άλλα θα γίνουν πραγματικότητα και άλλα όχι, όμως αυτό που αξίζει είναι ο αγώνας. Ο αγώνας στον αθλητισμό είναι μια μικρογραφία της ζωής. Οι μικροί ιστιοπλόοι από νωρίς μαθαίνουν πως για να ανεβεί κανείς στο βάθρο θέλει σκληρή δουλειά υπομονή και επιμονή. Μαθαίνουν να κερδίζουν και να χάνουν. Μαθαίνουν να μην παρασύρονται από την επιτυχία αλλά και να μην απογοητεύονται από την αποτυχία. Αυτό είναι μάθημα ζωής» υπογραμμίζουν τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Σκιάθου.

Θεατρική ομάδα στην Αλόννησο

Θεατρική ομάδα στην Αλόννησο «Η ζωή του χωριού» πραγματοποιήθηκε στην παλιά χώρα 
Η θεατρική παράσταση «Η ζωή του χωριού» πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην παλιά χώρα της Αλοννήσου, από τους Greek Island Thespians (GITs), μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2010.
Η θεατρική ομάδα έχει ως στόχο να ανεβάζει τρεις παραστάσεις το χρόνο. Μία παραδοσιακή Βρετανική παντομίμα στο Κλειστό Αμφιθέατρο του Δήμου Αλοννήσου την εβδομάδα μετά το Ορθόδοξο Πάσχα, ένα αστυνομικό θρίλερ σε κάποια ταβέρνα στα μέσα Νοεμβρίου με Δεκεμβρίου και μία βραδιά ποίησης ή με μικρά θεατρικά έργα στο Μουσείο Μαυρίκη την άνοιξη.
Οι γνώριμοι πλέον στο ευρύ κοινό, οι Greek Island Thespians (GITs) έχουν καταφέρει να κερδίζουν το κοινό, με τη δυναμική τους παρουσία και τις εκπληκτικές ερμηνείες τους σε κάθε τους εμφάνιση. Οι ενθουσιώδεις θεατές απολαμβάνουν την ποικιλία της μουσικής, του χορού και πάνω απ’ όλα το χιούμορ που οι παραστάσεις προσφέρουν. Κάθε παράσταση ενισχύεται περαιτέρω με νέους εξοπλισμούς που η ομάδα βρίσκεται σε θέση να αγοράζει με τα έσοδα από την παραγωγή του περασμένου έτους.

Σποράδες Λιμενικά έργα στη Σκόπελο


Λιμενικά έργα στη Σκόπελο         Εργα βελτίωσης των λιμανιών στη Σκόπελο 
Κατά πλειοψηφία επικυρώθηκε ο προϋπολογισμός του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, ύψους 675.000 ευρώ, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου.
Το παραπάνω ποσό θα αξιοποιηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του νησιού για την εκπόνηση των μελετών για τα μάστερ πλαν της Σκοπέλου και της Γλώσσας, παράλληλα θα διατεθεί σε μικρής κλίμακας παρεμβάσεις στο λιμάνι του Λουτρακίου και για τη σύνταξη της μελέτης που απαιτείται, για την αποκατάσταση της μεγάλης ζημιάς που έχει υποστεί μεγάλο τμήμα του λιμανιού του Αγνώντα. Σχολιάζοντας τα οικονομικά μεγέθη του συγκεκριμένου προϋπολογισμού, ο κ. Βασιλούδης υπογραμμίζει ότι «είναι ρεαλιστικός και ανταποκρίνεται επακριβώς στην πραγματικότητα».
Επίσης εγκρίθηκε η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Σκοπέλου, με θέμα τους διακανονισμούς των οφειλών πελατών.
Μεταξύ των θεμάτων της προχθεσινής συνεδρίασης, ήταν, τέλος, η τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου για τον προϋπολογισμό, προκειμένου να ενσωματωθεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης και η στοιχειοθεσία του 2005.

Άρχισαν οι εκδηλώσεις για τα 70χρονα του Άρη Βελουχιώτη στα Τρίκαλα.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΑ 70ΧΡΟΝΑ
ΤΟΥ ΑΡΗ
Άρχισαν
οι εκδηλώσεις
για τα 70χρονα του Άρη Βελουχιώτη
   Στο ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟ» πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με επιτυχία η πρώτη συγκέντρωση για τα 70χρονα του Άρη Βελουχιώτη.  Δεκάδες Τρικαλινοί συζήτησαν για τον ηρωικό αγώνα, αλλά και τον τραγικό θάνατο στις 16 Ιούνη 1945 του θρυλικού πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης.  Τα κομμένα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλλα κρεμάστηκαν σε δημόσια θέα για «φρονηματισμό» σε φανοστάτη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα.  Μια αποκρουστική και ταυτόχρονα ιστορική στιγμή για την πόλη.
   Κοινή εκτίμηση των συγκεντρωμένων ήταν πως ήρθε για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή μας η στιγμή το κεφάλαιο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ να βγει απ’ το ντουλάπι της λήθης και να τιμηθεί όπως του αξίζει.
   Για τις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης και αγωνιστικής διδαχής τονίστηκε η ανάγκη συγκρότησης ανεξάρτητης Παντρικαλινής Επιτροπής που θα διαχειριστεί την επέτειο.  Ως πρώτο βήμα αποφασίστηκε η συγκρότηση 10μελούς Επιτροπής για τα 70χρονα του Άρη, αποτελούμενη απ’ τους εξής:   Aπόστολος Καπούλας (Βάρναλης), συνταξιούχος τραπεζικός,  Κώστας Μιχαλάκης, ιστορικός,  Γιώργος Λεπενιώτης, κοινωνιολόγος,  Ελίζα Ζολώτα, καθηγήτρια-συγγραφέας,  Χρήστος Σταμόπουλος, δικηγόρος,  Νίκος Μπακατσιάς (Πάνθηρας), επιχειρηματίας,  Κώστας Μαντζανάς, χημικός (αδιόριστος),  Γιάννης Ρίτσιος, αγροτοσυνδικαλιστής,  Μόδεστος Σμπόνιας, άνεργος,  και ο Δημήτρης Λιόλιος, φυσικός.

επεισόδια στα εξάρχεια

Μετά το τέλος τις πορείας αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο ρωμανό που έγινε στο κέντρο της αθήνας έγιναν 2-3 επιθέσεις με μολότοφ στην δοιμηρία των ματ στη χαριλάου τρικούπη στα γραφεία του πασοκ φωνάχτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στον Νίκο ρωμανό ενω στήθηκαν οδοφράγματα στην στουρνάρη και την πατησίων και σπάστικαν πολυτελή αυτοκίνητα.

2ήμερη Πανελλαδική Συνάντηση για το νερό στο Βόλο, 29-30/11

Οι Άθλιοι!

Το θέμα δεν σηκώνει αστεία, ούτε αστείες φωτογραφίες, γελοιογραφίες και τέτοια.
     Εδώ χρειάζονται πραγματικές απεικονίσεις της ηθικής και ψυχικής κακουργίας των αθλίων που μας κυβερνούν.

     Άθλιοι που τα δίνουν όλα προκειμένου να κυβερνήσουν λίγες στιγμές ακόμα, προκειμένου...

Football League ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ Panachaiki 2005 vs. AEK Athens Live Stream

Super League ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Βέροια Live Streaming: Panathinaikos-Veroia 19:30

Super League ΟΠΑΠ ΠΑΟΚ - Πανθρακικός WATCH PAOK PANTHRAKIKOS

Super League ΟΠΑΠ Πανιώνιος - Νίκη Βόλου PANIONIOS NIKI VOLOU

Super League ΟΠΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ PAS GIANNINA OFI

Super League ΟΠΑΠ Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης ERGOTELIS ASTERAS TRIPOLIS

Basket League ΚΑΟΔ - Ολυμπιακός KAO DRAMAS OLYMPIAKOS P.

Δείτε Κέρκυρα - Ολυμπιακός live streaming Watch Kerkyra Vs Olympiacos Piraeus Live Stream Online

Basket League ΑΕΚ - Κολοσσός AEK Athens - Kolossos Rhodes Live Streaming

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μην το ξεχνάτε ..... Σκόπελος: Το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές; Τι γράφει η Τelegraph

Σκόπελος: Το τέλειο ελληνικό νησί για διακοπές; Τι γράφει η Τelegraph

Το τέλειο νησί για διακοπές αναζητούσε ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας Telegraph, και μετά από πολυήμερη παραμονή, πιθανότατα το βρήκε. Δεν είναι άλλο από τη τη Σκόπελο!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ τι γίνετε με τις τιμές στα οπωρολαχανικά μελιτζάνες στην Αθήνα 060 λεπτά στην Σκόπελο 2,60 σε μεγάλο κατάστημα...

http://www.okaa.gr/okaa/statistics/day.jsp?process=valid&context=2602
επιτέλους μεγάλη αισχροκέρδεια σταματήστε

Σκόπελος στον μώλο


Σποράδες Ζητούμενο η αδειδότηση του Παιδικού Σταθμού Λουτρακίου.Κοινότητα Γλώσσας,


Ζητούμενο η αδειδότηση του Παιδικού ΣταθμούΕπιστολή του παραιτηθέντος αντιδημάρχου Πανταζή Σκλάβου στο υπουργείο Εσωτερικών
Η συστατική πράξη είναι το βασικό ζητούμενο της δημοτικής αρχής Σκοπέλου, προκειμένου να διασφαλιστεί η νόμιμη λειτουργία του παιδικού σταθμού Λουτρακίου. Η κατά πλειοψηφία απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σκοπέλου οδήγησε σε παραίτηση τον αντιδήμαρχο Πανταζή Σκλάβο, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αδειοδότηση της συγκεκριμένης δομής.
Σε επιστολή που κοινοποίησε προς το Υπουργείο Εσωτερικών πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου, ο κ. Σκλάβος ζητά από τους αρμόδιους «να υποδείξουν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

βόρειες Σποράδες Αλόννησος Κοινωνικές πρωτοβουλίες παρά το λιτό προϋπολογισμό

Κοινωνικές πρωτοβουλίες παρά το λιτό προϋπολογισμό   Προτεραιότητα στις δράσεις υπέρ των απόρων από το Δήμο Αλοννήσου
Κονδύλια που προορίζονται για κοινωνικές δραστηριότητες εμπεριέχονται στον προϋπολογισμό του δήμου Αλοννήσου για το 2015, που συζητήθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή.
Ο προϋπολογισμός που θα τεθεί προς επικύρωση στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, είναι ιδιαίτερα λιτός και ανέρχεται στο ποσό των 3.302.000 ευρώ. «Ο προϋπολογισμός είναι λιτός, ισοσκελισμένος και απολύτως ρεαλιστικός» όπως αναφέρει ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης.
Ο ίδιος διευκρινίζει παράλληλα ότι στον προϋπολογισμό δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο και είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ.
Στο μεταξύ, έχουν ενσωματωθεί δύο κωδικοί για κοινωνικές παροχές, οι οποίες μεταφράζονται σε κονδύλια για ευπαθείς ομάδες, αλλά και ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου, με έσοδα του δήμου.

20 πλωτές πολιτείες στις Σποράδες

20 πλωτές πολιτείες στις ΣποράδεςΠάνω από 3.000 επισκέπτες με υψηλό βαλάντιο επισκέφθηκαν Σκιάθο και Σκόπελο
Ικανοποιητικά είναι τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με τον τουρισμό κρουαζιέρας στα νησιά των Βορείων Σποράδων. Η Σκιάθος και η Σκόπελος «φιλοξένησαν» 20 συνολικά κρουαζιερόπλοια την περσινή σεζόν, τα οποία μεταφράζονται σε 3.000 περίπου επισκέπτες από διάφορες χώρες του κόσμου.
Στο μεταξύ, εκδηλώνεται ανάλογο ενδιαφέρον και για τη φετινή σεζόν, ενώ ήδη σημειώνονται οι πρώτες κρατήσεις, στα τουριστικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο.
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο τουρισμός κρουαζιέρας και στο πλαίσιο αυτό οι ιθύνοντες των νησιών καταβάλλουν προσπάθειες για την αύξηση του συνολικού αριθμού των κρουαζιερόπλοιων που προσεγγίζουν τις Βόρειες Σποράδες στη διάρκεια της σεζόν.
Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί οι πρώτες αφίξεις, ενώ εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου το πρόγραμμα. Η περίοδος αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στη Σκιάθο και τη Σκόπελο αρχίζει τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Την έπεσαν στον Κούγια!


Ο γνωστός ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής δέχθηκε επίθεση στα Εξάρχεια



Σε ένα κείμενο στο indymedia, που υπογράφουν οι «Αναρχικοί με Συνείδηση» αναφέρεται: «Στις 26/11 το μεσημέρι για καλή μας τύχη πετύχαμε τον υπερασπιστή των ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ τον ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ να πίνει τα τσεκουράκια του στην οδό Κωλέτη, κοντά στο σημείο που έπεσε ΝΕΚΡΟΣ ο 15χρονος ....ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ δώσαμε ένα μάθημα σε αυτόν τον ΛΕΚΕ του συστήματος για να θυμάται τις μέρες που ΕΡΧΟΝΤΑΙ.... Αφιερώνουμε αυτήν μας την ΠΡΑΞΗ {έστω και τυχαία} ΣΤΟΝ φίλο του ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ ο οποίος είναι ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ από 10/11 και στον επίσης ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΔΗ ΖΗΤΑΕΙ».

Το «κιτρινόμαυρο» πρόγραμμα

Το SKOPELOS NEWS σας παρουσιάζει το που θα δούμε τη φανέλα με τον Δικέαλο αυτό το Σαββατοκύριακο

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ''ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ'' Ο ΗΛΙΟΣ ΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ




''Θα εξαφανιστεί'' ο ήλιος σε όλη την Ελλάδα, ως και τα μέσα Δεκεμβρίου .... Ο λόγος ???

Καλά οργανωμένα καιρικά συστήματα από τη δυτική Ευρώπη, θα κατευθύνονται συνεχώς προς τη χώρα μας, μεταφέροντας βροχές και καταιγίδες, αλλά και πυκνές νεφώσεις, οι οποίες κυριολεκτικά θα εξαφανίσουν το φως το ήλιου από τη χώρα μας για μισό περίπου μήνα, από τη 1 Δεκεμβρίου ως και τις 14-15 του μήνα τουλάχιστον.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι μπορούν να σας παρακολουθήσουν μέσω Facebook

Απίστευτες αποκαλύψεις έγιναν από Βρετανούς βουλευτές σε επιτροπή για την επιστήμη και την τεχνολογία...

ΣΟΚ με ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ: Μπαίνει ΑΜΕΣΑ σε χειρουργείο

Εκτός δράσης για εννιά μήνες θα μείνει ο...

ΣΟΚ: Στη φυλακή ιερέας για τη δολοφονία του αδελφού του

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια θα οδηγηθεί στη φυλακή ένας ιερέας από την Άρτα που...

ΣΟΚΑΡΕΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ παρουσιάστρια: "Είμαι 43 ετών και φαλακρή" [photos]

Δείτε παρακάτω για ποια πρόκειται...

Ποιο είναι το επικίνδυνο μπαχαρικό των Χριστουγέννων [video]

Ταιριάζει υπέροχα σε σάλτσες, γλυκά αλλά και ροφήματα, όμως οι τοξικολόγοι προειδοποιούν ότι...

Τα πρώτα χιόνια … έπεσαν

Τα πρώτα χιόνια … έπεσαν στον Πάρνωνα!
Φτιάσαμε στα τέλη του Νοεμβρίου για να δούμε τα πρώτα χιόνια στην Αρκαδία. Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες, από το Πλατανάκι Κυνουρίας … «ντυμένο» στα λευκά!

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Παύλος Νιρβάνας πέθανε στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου 1937.ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ


Τσιγκογραφία του Πέτρου Αποστολίδη από το περιοδικό Ημερολόγιο Σκόκου του 1895.
Με το λογοτεχνικό ψευδώνυμο Παύλος Νιρβάνας είναι γνωστός ο μεγάλος Έλληνας λογοτέχνης Πέτρος Κ. Αποστολίδης. Ο πατέρας του, έμπορος Κωνσταντίνος Αποστόλου Κουμιώτης, ήταν από την Σκόπελο και η μητέρα του, Μαριέττα Ιωάννου Ράλλη, από τη Χίο[1]. Γεννήθηκε στην Μαριούπολη της Ρωσίας (σήμερα ανήκει στην Ουκρανία) το 1866 και πέθανε στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου 1937.

Συριζαία πρώην μέλος του ΚΚΕ μας γράφει ...

Είναι ακατανόητη η στάση του μπλοκ σας εδώ και καιρό ενάντια στον Σύριζα, την μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να μας απαλλάξει από μια κυβέρνηση δέσμια του ΔΝΤ και της Μέρκελ που έχει φτάσει στα όρια απελπισίας τον ελληνικό λαό.

Συναγωνίζεστε τον Ριζοσπάστη που έχει μονοδιάστατο μέτωπο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα μισά άρθρα του στέφονται εναντίον του. Δημοσιεύεται όλες τις συνεντεύξεις του Κουτσούμπα, ενώ προσπερνάτε όλες τις τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Έχετε καταντήσει ένα δεκανίκι του ΚΚΕ. 

Για σκεφτείτε το  παιδιά του Β.Κ αν έχετε λόγο ύπαρξης αφού υπάρχουν πολλά μπλοκ που κάνουν καλύτερα αυτή την δουλειά απ’ ότι εσείς.

Η μόνη ελπίδα για τον λαό μας είναι να ενισχυθεί αυτή την στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ και αν είναι δυνατόν να βγει αυτοδύναμος στις εκλογές. Η στάση που κρατάει το ΚΚΕ και δυστυχώς υποστηρίζεται κι εσείς δίνει ανάσες στην κυβέρνηση.

Εχουμε αδυναμίες στον Σύριζα και δεν το κρύβουμε. Ελάτε όμως μαζί μας και θα παλέψουμε να τις διορθώσουμε. Ποιο επαναστάτες είστε εσείς από οργανώσεις όπως η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας που ασκεί κριτική σε πολιτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της στον ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της κυβέρνησης;

Με συντροφικούς μελαγχολικούς χαιρετισμούς γιατί ξέρω ότι θα προσπεράσετε την άποψη μου.

65αρα Συριζαία, πρώην μέλος για δεκαετίες του ΚΚΕ

Έρχεται μεγάλο "μπαμ" στις τηλεπικοινωνίες που θα ΤΑΡΑΞΕΙ την ελληνική αγορά

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών στην...

Δείτε γιατί η Ελένη Μενεγάκη έπεσε στα πατώματα και πονούσε στη καρδιά...

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος που δίνεται ολοκληρωτικά σε ανθρώπους και πράγματα και καταστάσεις...

Δείτε τι λέει ο άντρας που βρήκε μέσα στα αίματα την τραυματισμένη υπάλληλο του ανθοπωλείου [video]

Ακούστε στο video τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας για το αιματηρό περιστατικό στην Τούμπα...

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανένδοτος


Ανένδοτος παραμένει στην απόφαση παραίτησης από τη θέση του αντιδημάρχου Σκοπέλου ο Πανταζής Σκλάβος, παρά τις προσπάθειες του δημάρχου, Χρήστου Βασιλούδη και συναδέλφων του να τον μεταπείσουν. Ο δήμαρχος Σκοπέλου, από την πλευρά του, δεν έχει κάνει αποδεκτή μέχρι στιγμής την επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου, ο οποίος εμμένει παρόλα ταύτα στην αρχική του απόφαση, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα και οι θέσεις.
Γ.Υ.

Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων ΒΟΛΟΣ Αμόλυβδη 95 οκτ.ΑΠΟ 1,488


Powered By Blogger