Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Καθαρές δουλειές!

Εγώ προτείνω σήμερα να κόψουνε την στρογγυλή σφραγίδα της ελληνικής κυβερνήσεως εις τα τρία. Τα δύο τρίτα να πάρει ο σαμαράς και το ένα τρίτο που περισσεύει να το κόψουνε πάλι στα δύο και να πάρει το ένα κομμάτι ο Βενιζέλος σπίτι του και το άλλο ο μπάρμπα φώτης. Έτσι θα έχουμε...
μια σταθερή κυβέρνηση με άψογη συνεργασία αφού για κάθε απόφαση θα χρειάζεται να φέρει ο βενιζέλος το κομμάτι του που θα το χει κρυμμένο μες στο ψυγείο, μαζί με την γουρουνοκεφαλή, και ο μπάρμπα φώτης το δικό του που θα το χει ράψει στη φόδρα της πυτζάμας του, εκεί που είναι καρικωμένη η κόκκινη γραμμή, για να τα ενώσουνε όλα μαζί και να βάλει ο πρωθυπουργός τη τζίφρα. 

Η καλή ψαριά δεν τους βγήκε σε… καλό

Συνολικά 41 κιλά νωπών αλιευμάτων, μεταξύ άλλων ροφού και συναγρίδας τα οποία είχαν αλιευτεί με ψαροντούφεκο, εντόπισαν και κατέσχεσαν οι υπάλληλοι της λιμενικής αρχής Αγίου Νικολάου στην Κρήτη σήμερα.

Την παράνομη ψαριά μετέφερε ένας 43χρονος μέσα σε σάκο με το ΙΧ αυτοκίνητο του. Με την κτηνιατρική γνωμάτευση της αρμόδιας Διεύθυνσης Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, διαπιστώθηκε ότι έφεραν τραύματα και ήταν αλιευμένα με ψαροντούφεκο.

Σε δίκη ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ και ο Σάββας Μιχαήλ ύστερα από μήνυση της ναζιστικής Χ.Α.

Στις 3 Σεπτέμβρη δικάζονται ο πρώην πρύτανης Κ.Μουτζουρης γιατί επέτρεψε τη λειτουργία του Athens Indymedia στο χώρο του Πολυτεχνείου και ο Σάββας Μιχαήλ για αντιφασιστική προκήρυξη του ΕΕΚ

Σε δίκη ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου και ο γραμματέας του EEK Σάββας Mιχαήλ ύστερα από μήνυση της φασιστικής Xρυσής Aυγής!
 
O πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Kωνσταντίνος Mουτζούρης και ο Σάββας Mιχαήλ, γ. γραμματέας του EEK, πρόκειται να δικαστούν την Tρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ύστερα από μήνυση της φασιστικής Xρυσής Aυγής. Mηνυτές ο γνωστός Hλίας Παναγιώταρος και η μη εξαιρετέα Θέμις Σκορδέλη και μέλη της λεγόμενης επιτροπής κατοίκων Αγ.Παντελεήμονα.
Aρχικά, η μήνυση για «συκοφαντική δυσφήμιση», «διέγερση σε βιαιοπραγίες και αμοιβαία διχόνοια» και «διατάραξη της κοινής ειρήνης», είχε υποβληθεί σε δεκάδες πρόσωπα του χώρου της αριστεράς από το ΚΚΕ και τον Σύριζα μέχρι την Ανταρσύα και το ΕΕΚ. Tελικά, ύστερα από καταθέσεις μαρτύρων ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Aθήνας έκρινε ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη οι προαναφερθέντες δύο.
O πρώτος, ο κ. Mουτζούρης, γιατί ως πρύτανης, επέτρεψε τη λειτουργία του γνωστού εναλλακτικού ιστότοπου Athens Indymedia.
O Σάββας Mιχαήλ κατηγορείται γιατί σε κείμενο - προκήρυξη του EEK (που δημοσιεύτηκε στη Nέα Προοπτική την άνοιξη του 2009), καταγγέλει τη Xρυσή Aυγή ως ναζιστική οργάνωση, που οργανώνει επιθέσεις σε μετανάστες…

Φάκελος "Οι διορισμοί του Σαμαρά στην ΕΡΤ"

με την βοήθεια του JUNGLE-Report θα δημοσιέυω τα λαμόγια που διόρισε ο "αδιάλλακτος" με τα λαμόγια Σαμαράς στην ΕΡΤ
Ματίνα Ρίτσα.

Ειδική σύμβουλος για θέματα... επικοινωνίας...
Υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, λαμπρό μέλος της γαλάζιας “στρατιάς συμβούλων” στην ΕΡΤ.
Δεν έχει περάσει ούτε από έξω από το κτήριο της ΕΡΤ.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 57η συνεδρίαση, Δευτέρα 17.6.13

Μετά την καθιερωμένη ανάγνωση του απουσιολόγιου από την πρόεδρο του τρομοδικείου, η συνήγορος Μ. Δαλιάνη δήλωσε ότι το πρωί ενημερώθηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους πως ο Κ. Σακκάς μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο των φυλακών λόγω αδιαθεσίας κι γι’ αυτό ζητάει διακοπή εντός της ημέρας για να έρθει σε επαφή μαζί του. Αμέσως μετά πήρε το λόγο ο Μ. Νικολόπουλος, ο οποίος διακοπτόμενος συνεχώς από την πρόεδρο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, μολονότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε αναφερθεί κώλυμα του συνηγόρου Φρ. Ραγκούση να παρευρίσκεται στη σημερινή συνεδρίαση λόγω άλλης δίκης στην οποία έπρεπε οπωσδήποτε να είναι παρών, η έδρα αδιαφόρησε επιδεικτικά, ορίζοντας συνεδρίαση για σήμερα. «Ερχονται οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι και σας λένε να τελειώνετε τη δίκη», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην προσπάθεια επιτάχυνσης της δίκης.

Διακρίσεις παιδιών στην Αλόννησο

Διακρίσεις παιδιών στην Αλόννησο  Σημείο αναφοράς αποτελεί για την Αλόννησο το Μουσείο Μαυρίκη, το οποίο φιλοξενεί δημιουργικές δράσεις και εγκαινίασε φέτος την λειτουργία του με Διαγωνισμό Μπαλονιών για τα παιδιά Δημοτικού Σχολείου, όπου διακρίθηκε ο Ζάνι Φάμπιο. Ο νεαρός μαθητής απέσπασε το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού, το οποίο αντιστοιχούσε σε υποβρύχια φωτογραφική μηχανή, ενώ η δεύτερα υποβρύχια φωτογραφική μηχανή δόθηκε, αντίστοιχα,  στον Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο κατόπιν κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε στην διάρκεια της τελετής βράβευσης.
            Η πολυετής δράση του Μουσείου Μαυρίκη επικεντρώνεται στην ανάδειξη του ντόπιου δυναμικού, της πολιτιστικής φυσιογνωμίας του νησιού, αλλά και των ιστορικών στοιχείων που μαρτυρούν τις μακραίωνες καταβολές της Αλοννήσου.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζεται μέχρι σήμερα η έκθεση του Colin Oosterveld, που τιτλοφορείται τέχνη και ζωγραφική με πρώτη ύλη το μετάξι.

Μόσχα: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Συρία

«Πιστεύω πως, θεμελιωδώς, δεν θα επιτρέπαμε αυτό το σενάριο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκατσέβιτς.

Η Ρωσία δεν πρόκειται να επιτρέψει την επιβολή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στους αιθέρες της Συρίας, όπως δήλωσε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκατσέβιτς.

«Πιστεύω πως, θεμελιωδώς, δεν θα επιτρέπαμε αυτό το σενάριο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκατσέβιτς, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης δημοσιογράφων, προσθέτοντας πως οι εκκλήσεις για επιβολή ζωνών απαγόρευσης πτήσεων καταδεικνύουν έλλειψη σεβασμού για το διεθνές δίκαιο.

Τα σχόλια του κ. Λουκατσέβιτς έρχονται δύο ημέρες αφότου ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να εγκαταστήσουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 και αντιαεροπορικούς πυραύλους τύπου Patriot στην Ιορδανία, η οποία συνορεύει με την Συρία.

Οι πύραυλοι Patriot και τα μαχητικά έχουν μεταφερθεί στην Ιορδανία στο πλαίσιο στρατιωτικών ασκήσεων που θα λάβουν χώρα στην περιοχή εντός της εβδομάδας.

ΚΚΕ για εκπομπή σήματος ΝΕΡΙΤ

Καταγγέλει την κυβέρνηση για την εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ από την συχνότητα της ΕΡΤ το ΚΚΕ με σημερινή του ανακοίνωση.

"Με αυτό τον τρόπο και με την ενίσχυση των εκβιασμών, η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει τετελεσμένα. Οι απειλές και οι εκβιασμοί πρέπει να πέσουν στο κενό. Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου και της υπουργικής απόφασης που κλείνει την ΕΡΤ", σημειώνει ο Περισσός.

Κατόπιν, απευθύνει κάλεσμα στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής σήμερα στις 7 το απόγευμα.

68 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ

velouchiotis1Πέμπτη 15 Ιουνίου του 1945 και ο Βελουχιώτης φαίνεται να καταλαβαίνει πως φτάνει το τέλος. Αυτοπυροβολείται και γράφει το ένδοξο τέλος του, με τα ίδια του τα χέρια... Κανείς δεν δικαιούται να υπερηφανευτεί ότι έπιασε ζωντανό, ότι νίκησε ή ότι σκότωσε τον αρχηγό του ΕΛΑΣ. Tα τρία χρόνια ελευθερίας στα βουνά δεν ήταν όνειρο, αλλά μια υποθήκη για το μέλλον», αναφέρει για την μέρα εκείνη ο Διονύσης Χαριτόπουλος
O λόγος για τον Θανάση Κλάρα, που άφησε την άνετη ζωή του στη Λαμία και πήρε τα βουνά, γράφοντας το όνομα του, ή μάλλον το ψευδώνυμο του «Άρης Βελουχιώτης» στην ιστορία, σαν ίσως την πιο εμβληματική φιγούρα της Αντίστασης. Σήμερα συμπληρώνονται 68 χρόνια από το θάνατο του. Ιδρυτής του ΕΛΑΣ και ηγετική μορφή του αντάρτικου σώματος του ΕΑΜ, αλλά και ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ΚΚΕ. Ο Βελουχιώτης έρχεται σε ρήξη με το ΚΚΕ μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας, καθώς αρνείται να παραδώσει τα όπλα και επιλέγει τον δρόμο της ένοπλης δράσης. Ο δρόμος που διαλέγει τον οδηγεί τελικά στον θάνατο.
Ο καπετάνιος του ΕΛΑΣ, την ίδια μέρα που το ΚΚΕ τον διαγράφει από τις τάξεις του, βάζει τέλος στη ζωή του στις 16 Ιουνίου του 1945, καθώς είχε περικυκλωθεί από ομάδες της Εθνοφυλακής που είχαν σταλεί για να τον συλλάβουν, στη Μεσούντα του Αχελώου. Το πτώμα του αποκεφαλίζεται και την επομένη κρεμάται στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων. Η πορεία προς τον θάνατο Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, που υπογράφτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 1945, από την κυβέρνηση Πλαστήρα και το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο και προέβλεπε δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών για τη διεξαγωγή εκλογών και δημοψηφίσματος για τη μοναρχία στην Ελλάδα, διάλυση των ανταρτικών οργανώσεων, παράδοση των όπλων του ΕΛΑΣ μέσα σε δύο εβδομάδες και παραχώρηση αμνηστίας στους στρατιώτες του ΕΛΑΣ, ο Άρης καταγγέλλει τη συμφωνία ως προδοτική και αποδοχή της αγγλικής κατοχής.
Ο Βελουχιώτης καλεί τους αγωνιστές να συνεχίσουν την ένοπλη αντίσταση με αποτέλεσμα το ΚΚΕ να τον αποκηρύξει και να τον απομονώσει. Τότε αρχίζει ένα κυνήγι «κλεφτών κι αστυνόμων» με την Εθνοφυλακή υπό την εποπτεία των Άγγλων να τον καταδιώκει, και τον Άρη, βλέποντας τον κλοιό να στενέυει γύρω του να επιλέγει το δρόμο του θανάτου. «O Άρης ήξερε από την αρχή το τέλος του. Τις παλιές καλές ημέρες στο βουνό έκανε καμιά

Είναι ντροπή, εκεί στην ΕΡΤ, ακόμα και τώρα, να αποκαλείτε, μπροστά στο λαό, αυτό το πολίτευμα δημοκρατία, το οποίο επιτρέπει σε έναν μόνο άνθρωπο, με ένα διάταγμα, να κλείσει την ΕΡΤ και να σας αφήσει άνεργους.

Αν δεν ξέρετε τι είναι δημοκρατία, εκεί στην ΕΡΤ, να κάνετε το εξής απλό: βρείτε και καλέστε στο studio τους δασκάλους και τις δασκάλες που είχατε στο δημοτικό. Θα χαρούν πολύ που θα τους θυμηθείτε. Θα συγκινηθούν. Και απευθύνετέ τους, live, δυο τρεις ερωτήσεις σαν τις παρακάτω:
Δάσκαλε…
  •     τι είναι ολιγαρχία;
  •     τι είναι δημοκρατία;
  •     μπορεί, σε δημοκρατικό πολίτευμα, να έχει κάποιος την εξουσία να κάνει αυτό που έκανε με το διάταγμά του ο πρωθυπουργός στην ΕΡΤ και σε μας;
Κι αφήστε επιτέλους τα “τι νιώσατε όταν είδατε το μαύρο στην τηλεόραση”.

Ξάνοιξε το μαύρο

- Δε θα ανεχτούμε το μαύρο στην οθόνη!
 - Αν το κάνουμε γκρι;
- Σε τι τόνο;
Είναι θεσμικά-δεοντολογικά ορθή η κυβερνητική επιλογή για την ΕΡΤ; Προφανώς, όχι. Και τι σε κόφτει εσένα, ρε κομμούνι, αφού ούτως ή άλλως, a priori, βάζεις την αστική δημοκρατία στο ίδιο τσουβάλι με τον Πινοτσέτ. Πολύ σωστά. Ουδεμία έκπληξις, αλλά καλό είναι, για παιδαγωγικούς λόγους, να υπενθυμίζουμε την αστική μούργα όταν βγαίνει τόσο απροκάλυπτα στη φόρα. Δεν είναι κακό να αναδειχθεί η καρικατούρα Ζαγοριανάκου, ο Σίμος, ο διεθνολόγος, ως τυπικός πολιτικός καραγκιόζης του αστικού μπερντέ. Σημαντικό όμως είναι να μη μείνουμε σ' αυτό.
Άλλωστε ο Σαμαράς και ο κάθε Σαμαράς άνετα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και να ακυρώσει τις μομφές περί θεσμικής εκτροπής. Δέχεται "πιέσεις", "συνδιαλέγεται" με Φανούρη και Ευάγγελο και...

Στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός Κατάρ

Στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός ΚατάρΣτα χωρικά ύδατα της Σκιάθου εθεάθη το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» του πρωθυπουργού του Κατάρ Τζασίμ Αλ Θανί, το οποίο αγκυροβόλησε από το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία Μάραθα,  σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές. Το πλωτό παλάτι, μήκους 140 περίπου μέτρων, το οποίο έχει Έλληνα καπετάνιο, είναι το όγδοο μεγαλύτερο του κόσμου και φιλοξενεί τον Πρωθυπουργό του Κατάρ, την σύζυγο, τα δύο παιδιά τους και την πολυμελή συνοδεία τους.
            Το βράδυ του Σαββάτου, οι υψηλοί επισκέπτες δείπνησαν στο «White view» restaurant του ξενοδοχείου Skiathos Palace, όπου απόλαυσαν εκλεκτές γεύσεις, οι οποίες περιελάμβαναν μεταξύ άλλων αστακούς και συναγρίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός του Κατάρ ζήτησε να γευθεί ντόπιο αρνάκι στην σούβλα και ελληνικό καφέ, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την απλότητα και την ευγένειά του. Εις ανάμνηση μάλιστα της βραδιάς, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Skiathos Palace προσέφεραν στον κ. Τζασίμ Αλ Θανί ντόπιο ελαιόλαδο και μια γλάστρα με βασιλικό.

Μ. Χρυσοβελώνη: «Άρωμα σκανδάλων στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ο Υπουργός Υγείας εθελοτυφλεί»

Τρεις διαφορετικοί οικονομικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη σε σχέση με δραστηριότητες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Βουλευτού Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη για το ΚΕΕΛΠΝΟ, αυτό παραδέχτηκε στις 12 Ιουνίου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Μάλιστα ο τελευταίος έλεγχος του υπουργείου Οικονομικών ξεκίνησε πριν από μόλις δύο εβδομάδες. Υπενθυμίζεται πως μέχρι σήμερα δεν έχει κλείσει ο γνωστός φάκελος της αγοράς 16 εκατομμυρίων εμβολίων κατά του ιού Η1Ν1 μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ. Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί από το 2009 και αφορούσε προμήθεια ύψους 112 εκατομμυρίων ευρώ αποκλειστικά για αντιγριπικά εμβόλια!

Ακροδεξιοί κυβερνητικοί μπλόγκερ: πρώτα πληρωνόμαστε, μετά βρίζουμε την ΕΡΤ

Οι εγκάθετοι της κυβέρνησης και οι ποικίλοι καθεστωτικοί προβοκάτορες έχουν αφηνιάσει και επιστρατεύουν όλη την γκεμπελίστικη ηλιθιότητά τους για να υπερασπίσουν το δικτατορικό πραξικόπημα Σαμαρά.
Διαβάστε για ένα τέτοιο γκεμπελίσκο, ρουφιάνο της κυβέρνησης, τα παρακάτω:
Χτύπησε όπως αναμενόταν και ο -με μισθό 3.500 ευρώ- ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ3 Χρήστος Νικολαϊδης.
“Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Οι μαυροντυμένοι μαλλιάδες πετάνε έξω από τα γραφεία τους όσους συναδέλφους διαφωνούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονόπλευρα ντοκιμαντέρ μόνο για τους…
αγώνες του πεζοδρομίου, δημοσιογράφοι με άλλη άποψη αποκλείονται χυδαία από το ζωντανό επαναστατικό πρόγραμμα! Ασελγούν πάνω στο πτώμα της ΕΡΤ3!
Θα τους αφήσουμε; Τί κάνει το Σωματείο; Μήπως ήρθε η ώρα να παλέψουμε για μία ΕΡΤ ανοιχτή, Δημοκρατική, που θα σέβεται όλες τις απόψεις, που θα είναι εκφραστής και υπηρέτης της ελληνικής κοινωνίας και όχι των συντεχνιών και των ανεπαρκών.
Δείτε το… Πρόγραμμα που ανακοίνωσαν οι Πασιονάριες και οι Τσε της Λεωφ. Στρατού και πάρτε μία ιδέα για την κοινωνία που μας ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ…”
έγραψε στο λογαριασμό του στα social media.
Ποιός όμως είναι ο κ. Νικολαϊδης; …

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ενημέρωση


Είναι γεγονός ότι στο κλείσιμο της ΕΡΤ διάφορες πολιτικές δυνάμεις εξέφρασαν αντίθεση. Μέχρι και τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Είναι άκρως υποκριτική η στάση τους για να θεωρηθεί ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων. Γιατί συμφωνούν με την αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα, και της ΕΡΤ, με δραστική μείωση του προσωπικού, τη δραστική μείωση των μισθών τους, την επιβολή εργασιακών σχέσεων γαλέρας, δουλεύουν στην κυβέρνηση μαζί με τη ΝΔ γι' αυτό το σκοπό, αφού δουλεύουν για την εφαρμογή της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής εξόδου από την καπιταλιστική οικονομική κρίση σε όφελος του κεφαλαίου.Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης λέει να μην κλείσει η ΕΡΤ. Προπαγανδίζει ότι αποτελεί κρίκο στη λαϊκή πάλη αλλά για ποιο σκοπό; Για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης. Ετσι, υποτάσσει τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ για να έχουν δουλειά, για να μην κλείσει η κρατική ραδιοτηλεόραση, καλώντας ταυτόχρονα σε εκλογική ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία κυβέρνησης της αριστεράς, που όχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα των εργαζομένων, αλλά θα ασκήσει πολιτική αντικειμενικής και δημοκρατικής ενημέρωσης. Βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και το πρόβλημα με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, εστιάζει στην ανάγκη της

Πνιγμός στη


Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε χθες, από τη θαλάσσια περιοχή

Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τετάρτη 19 Ιουνίου

Με την Αριστερά της νίκης και της επανάστασης!
ενάντια σε μνημόνια, χιλιάδες απολύσεις, χουντικές επιστρατεύσεις, φτωχοποίηση, κρατική καταστολή, ισοπέδωση εργατικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, την τρικομματική χούντα, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΔΝΤ, κεφάλαιο.
ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Ομιλητής: Αλέκος Αναγνωστάκης
Τετάρτη 19 Ιούνη 2013, 8:30 μμ

Παρέμβαση σήμερα στο κτίριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, Πορεία τη Δευτέρα στις 12 μμ στη DIGEA

Παρέμβαση από την Συνέλευση Εργαζομένων, Ανέργων, Φοιτητών στα ΜΜΕ.

Image scaled down
Παρέμβαση αντιπληροφόρησης με πανό, τρικάκια και μοίρασμα κειμένων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα από την Συνέλευση Εργαζομένων, Ανέργων, Φοιτητών στα ΜΜΕ έξω απ'το κτίριο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη αλλά και στις περιοχές του Νομισματοκοπείου και της Α. Παρασκευής.

Ενδιαφέρον το γεγονός ότι λίγο μετά την ανάρτηση του πανό, έξω απ΄το κτίριο και το χώρο στον οποίο βρίσκονται επιταγμένα τα βανάκια της ΕΡΤ, έφθασε γαλονάς με περιπολικό ο οποίος

Για «μίνι καύσωνα», με τον υδράργυρο στους 36 βαθμούς Κελσίου, προειδοποιεί η ΕΜΥ

Για «μίνι καύσωνα», με τον υδράργυρο στους 36 βαθμούς Κελσίου, προειδοποιεί η ΕΜΥ
«Μίνι καύσωνα» προβλέπει η Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Δευτέρα σε όλη τη χώρα με το θερμόμετρό να αγγίζει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις προγνώσεις, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 36 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη νότια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου