Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θα δείτε τα δέντρα να δροσίζονται, δίπλα σας σχεδόν, στη θάλασσα στην Σκόπελο ,ποιος το λέει?

Το 9ο real escape, που κυκλοφορεί με τη Realnews αυτή την Κυριακή, 30 Ιουνίου, «απαντάει» στις καλοκαιρινές ζέστες με... δροσερές βουτιές στις παραλίες.
Οι περισσότεροι από εμάς, όταν δεν κατευθυνόμαστε προς το εξοχικό μας -ή εκείνο φίλων- και αναζητούμε τον ιδανικό τόπο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, από τα πρώτα πράγματα που εξετάζουμε είναι αν υπάρχει κοντά μία, τουλάχιστον, καλή παραλία. Μη μας πείτε ότι δεν είναι έτσι... Επειδή, ακριβώς, ξέρουμε πως εκφράζουμε κι εσάς, γι’ αυτό ταυτόχρονα εμείς «δουλεύουμε» για σας!
Αυτό το τεύχος, λοιπόν, συγκεντρώνει 50(+) από τις καλύτερες παραλίες της χώρας μας, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: πού βρίσκονται, πώς θα τις προσεγγίσετε, πού μπορείτε να μείνετε εκεί κοντά και πού να... γεμίσετε το στομάχι σας (μετά τις βουτιές, όμως - προσοχή!). Αμμουδιές, βότσαλα, «πισίνες» μες στη θάλασσα, απόμερες ακρογιαλιές ή κοσμοπολίτικα θέρετρα, όλα έχουν θέση σ’ αυτό το αφιέρωμα που σκοπό έχει να καλύψει κάθε ενδιαφερόμενο, είτε ταξιδεύει οικογενειακώς είτε με παρέα, είτε θέλει την άνεσή του είτε γοητεύεται από τις... δύσκολες αποστολές.

Ετσι, δίπλα σε πολυφωτογραφημένες παραλίες, όπως το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, η Βοϊδοκοιλιά στη Μεσσηνία ή ο Μπάλος στην Κρήτη, θα βρείτε νερά... να τα πιείτε στο ποτήρι στους Αρκιούς, στην Ψέριμο, στο Κουφονήσι, στη Δονούσα, στα Κύθηρα, στην Πρέβεζα και τη Θεσπρωτία. Θα δείτε τα δέντρα να δροσίζονται, δίπλα σας σχεδόν, στη θάλασσα σε Αργολίδα, Σκόπελο, Καβάλα, και τα βράχια να γίνονται ένα με το νερό ή να ορθώνονται επιβλητικά σε Χαλκιδική, Λέσβο, Σαντορίνη, Εύβοια και Κέρκυρα. Θα νιώσετε κοσμοπολίτες στην Ελιά της Μυκόνου, θα εντρυφήσετε στο windsurfing στον Ορκό της Νάξου, θα βρείτε την ησυχία σας στην Αγία Παρασκευή του Εβρου (κοντά στην Αλεξανδρούπολη) και στον Αγιο Βασίλειο της Φωκίδας (κοντά στο Γαλαξίδι), θα απολαύσετε βουτιές με αδαμιαία περιβολή στη Βοτσαλάδα στο Αγκίστρι... Οι επιλογές δεν τελειώνουν εδώ, αλλά δεν θέλουμε να σας στερήσουμε τη χαρά της ανακάλυψης!
Μαζί με τις παραλίες μας, η Αμοργός ξεδιπλώνει όλα τα κάλλη της, θα βρείτε, όπως πάντα, υποψήφια για διασκέδαση ευρωπαϊκά φεστιβάλ και την επόμενη φορά που θα... πεταχτείτε στο Λονδίνο, μείνετε ήσυχοι ότι θα ξέρετε πού να φάτε καλά fish & chips!
Καλό σας καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger