Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Συνελήφθησαν για κλοπή σε οικία στη Σκιάθο

Συνελήφθησαν  για κλοπή σε οικία στη Σκιάθο
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 30 και 32 ετών, για κλοπή από οικία.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-06-2013) διέρρηξαν κατάστημα – ταβέρνα 71χρονου ημεδαπού στη Σκιάθο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της ένα μαύρο τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των (3.200) ευρώ, τέσσερα (4) βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων και διάφορα προσωπικά έγγραφα του 71χρονου.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.050) ευρώ, μέρος του συνολικού αφαιρεθέντος ποσού, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Επίσης, στην κατοχή του 24χρονου συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) κάρτα μεταφοράς χρημάτων, δύο (2) πιστωτικές κάρτες και μία (1) άδεια ικανότητας οδήγησης φινλανδικών Αρχών με στοιχεία άλλου προσώπου, η προέλευση των οποίων διερευνάται.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger