Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Μένεα πνέει το ΠΑΣΟΚ με Μάκη Βορίδη

Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο: Ανδρέας Παπανδρέου. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» αποφάνθηκε ο Μάκης Βορίδης από βήματος Συνεδρίου της Ν.Δ.

Η αναφορά του γαλάζιου Βουλευτή στον Ιδρυτή του Κινήματος, έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην Ιπποκράτους, λίγα εικοσιτετράωρα πρινα συμπληρωθεί εβδομάδα από το σχηματισμό της νέας δικομματικής Κυβέρνησης:

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του κόμματος, Δημήτρης Καρύδης, απάντησε δια twitter, ιδιαιτέρως επιθετικά στον κ. Βορίδη, τον οποίο χαρακτήρσε¨"γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του".


Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά. Οσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, στην οποία αναφέρει:

 «Κύριε Μάκη Βορίδη....
Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.
Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλές δεκαετίες χαραγμένοι και ταυτισμένοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.

Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΟΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών, της διαίρεσης, της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων, της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης.

Οταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου να είστε πολύ προσεκτικοί.

Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής».


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου