Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου.Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σκοπέλου σε συνεργασία με το το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ πραγματοποίησε δύο δίωρα ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης/συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 στο Κτίριο του Ξενία στην Σκόπελο. Η θεματολογία των εργαστηρίων αφορούσε την

Ανάπτυξη ναι, αλλά για ποιόν; - Το παράδειγμα της Χιλής.


Μπορεί τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, να μην αναφέρουν το παραμικρό, όμως ο λαός της Χιλής εξακολουθεί καθημερινά να βρίσκεται στους δρόμους, αγωνιζόμενος για την ανατροπή της φασιστικής κυβέρνησης της χώρας του, αντιμετωπίζοντας μια απίστευτη σε βαρβαρότητα κρατική καταστολή.
Και αυτό το διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος αυτή την διεύθυνση στο twitter.

Εδώ να κάνουμε μια επισήμανση που έχει περάσει εντελώς απαρατήρητη. Το κράτος αυτό της Λατινικής Αμερικής είναι μια αρκετά πλούσια χώρα με πολλές πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Ειναι ένα κράτος με τους καλύτερους οικονομικούς δείκτες στη Νότια Αμερική. Εχει πολύ μικρό εξωτερικό χρέος και οι στατιστικές αναφέρουν ότι διαθέτει το υψηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην περιοχή, έχοντας ανάπτυξη 4% για το 2018.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου