Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Η αθλιότητα και η προκλητικότητα στου Συριζαίου βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα


Είναι τόσο θλιβερό το κατάντημα κάποιων πολιτικάντηδων, που όσο και να καταλαβαίνεις ότι μπορεί να θυσιάσουν την φερεγγυότητα και αξιοπρέπεια για να αποκτήσουν κάποιο κυβερνητικό θώκο, δεν μπορείς να αντιληφθείς την σκοπιμότητα κάποιων άθλιων δηλώσεων τους.

Και το πιο ελεεινό είναι, ότι όταν υπάρχει καταιγισμός αρνητικών αντιδράσεων, για τις τοποθετήσεις τους, αντί να ζητήσουμε, μια συγνώμη, να μιλήσουν για λεκτικό ατόπημα ή τέλος πάντων να ψελλίσουν κάποιες εκφράσεις προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προκαλούν κατάγματα στην νοημοσύνη μας, με τις ηλίθιες δικαιολογίες τους.

Ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι για τον βουλευτή του Σύριζα Θόδωρο Δρίτσα και τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή. Προσπαθώντας να εξωραΐσει την κατάσταση που επικρατούσε στο κολαστήριο της Μόριας, χρησιμοποίησε το απίστευτο "επιχείρημα", ότι επί Συριζέικης διακυβέρνησης εκεί γίνονταν μια φορά το εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών.

Και μετά τον σάλο που προκάλεσε αυτή η αδιανόητη δήλωση του, προσπάθησε να τα "μαζέψει" αποδίδοντας σε όλους/ες μας που παρακολουθήσαμε το βίντεο με τα λεγόμενα του, ότι έχουμε πρόβλημα αντίληψης.

Κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Ολοι/ες θυμόμαστε ότι τον Ιούνη του 2014, τότε που σαν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Πειραιά, και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης είχε σαν βασική προεκλογική θέση την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού.  Οταν όμως ο Τσίπρας τον έκανε υπουργό Ναυτιλίας, ξέχασε τα πάντα όσα έλεγε και παρουσιάστηκε υπέρμαχος της ιδιτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά  από την Κινεζική εταιρεία Κόσκο.

Και αυτή την χρονική περίοδο μπορούσες να του δώσεις το άλλοθι ότι ενεργούσε υπό την επήρεια του εξουσιαστικού αφιονιού. Σήμερα όμως που μπορείς να αποδώσεις την άθλια δήλωσή του καθώς και την γελοία προσπάθεια του να την ανασκευάσει; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger