Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΣΟΚ: Πατέρας ξεβρακώνει Πρωθυπουργό!

Γράφει ο mitsos175

Γαλάζια γίδια: Ακολουθούν το τσοπανόσκυλο στο μαντρί, για να τα πουλήσει τελικά ο τσοπάνης στο χασάπη.

Το ξεβράκωμα που έκανε ο παππούς στους παπαγάλους αλλά και το Μητσοτάκη προσωπικά, θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό. Οι περισσότεροι θα γελάμε, αλλά οι νεοδημοκράτες θα κλαίνε.
“Με κάλεσε και μου είπε ο πρωθυπουργός να γυρίσω στη ΝΔ από τους ΑΝΕΛ, γιατί είχα κάποιες χιλιάδες ψήφους και του είπα, αν έχει την ευγενή καλοσύνη, μόλις γίνει εξουσία, να μου δώσει ένα νοσοκομείο”!

Τι να σχολιάσω πρώτα; Καλέ, τι είναι το νοσοκομείο να στο δώσει; Δωράκι, που το πήρε ο Κούλης με τα λεφτά του;

Παγωτό οι παπαγάλοι. Προσπαθούσαν να σώσουν το Μητσοτάκη, αλλά ο Πατέρας όχι μόνο τον ξεβράκωσε, ανέμιζε και το βρακί. “Συμφώνησε”! Τους είπε και τους άφησε κάγκελο. Με χάπια είναι ο Πορτοσάλτε, που δήθεν αγανάκτησε με τους διορισμούς.
Με το ξεβράκωμα τσαντίστηκε.

Άσε αυτό το “είχα κάποιες χιλιάδες ψήφους”! Κάμποσες χιλιάδες γίδια, θα λες παππού, για να συνεννοηθούμε. Γιατί τι είναι η ψήφος για να την έχεις εσύ;
Αλλά μιλάμε για ψεκασμένους βλάκες με περικεφαλαία. Γι αυτό τους φέρεται έτσι και τους απαξιώνει ο κομματάρχης.

Τεφαρίκι ο γέρος. Μαζί με τα χτήματα, τα σπίτια, τα σεντόνια, μαζί με τα άλλα ζώα έχει και κάμποσες χιλιάδες ψήφους για προίκα. Τρέξτε οι νεοδημοκράτες, να προλάβετε το “γκόμενο”. Γιατί, αν αργήσετε, θα χάσετε τη σύνταξη χηρείας.

Αλλά το σπουδαιότερο είναι αυτό που είπε ο Πατέρας. Ο Μητσοτάκης συμφώνησε. Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνεί σε ρουσφέτια, αλλά εδώ έχουμε επίσημη ομολογία – σκάνδαλο.
Ένας εντελώς άσχετος γίνεται διοικητής νοσοκομείου για ψηφοθηρικούς λόγους! Και μάλιστα όχι από κάποιο βουλευτή, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό!

Κανονικά μετά από αυτό σοβαρά κόμματα θα έψαχναν για νέο αρχηγό και μάλλον θα είχαμε εκλογές. Όμως μιλάμε για την Ψωροκώσταινα και τη Νέα Δημαγωγία. Οπότε τίποτε δεν κάνει εντύπωση.

Το είπε κι ο Βορίδης: Δηλαδή ποιους να βάζαμε; Τους ξένους;
Κάποιους ίσως που να ξέρουν να διοικούν Νοσοκομείο; Να έχουν τα απαραίτητα πτυχία;
Μα δεν θέλουν ικανούς, θέλουν άχρηστους και άσχετους ακριβώς γιατί έχουν σκοπό να απαξιώσουν το σύστημα Υγείας. Για να κατευθυνθούν όσοι έχουν χρήματα στο εξωτερικό ή σε ιδιώτες. Αυτό είναι το μυστικό.

Όσο για τον ογδονταφεύγα είναι λέει απογοητευμένος από το Μητσοτάκη. Αμ δεν τον έβαλες να υπογράψει συμβόλαιο, πήγες και τον στήριζες προεκλογικά. Μαζί με τα γίδια που σε ακολούθησαν. 

Καταλαβαίνω, πως μια σύνταξη δεν φτάνει. Αλλά το να θες να πάρεις στο λαιμό σου αρρώστους ανθρώπους, δεν είναι καλό για την ψυχή σου. Τι θα πεις σε λίγο στο Δημιουργό; “Έχω μερικές χιλιάδες ψήφους άσε με να μπω στον Παράδεισο”;

Μάθε με ένα ανέκδοτο τι δεν συγχωρεί ο Θεός.
Γίνεται ένα δυστύχημα, χτυπάνε δυο αμάξια, που έρχονταν από αντίθετες κατευθύνσεις. Το ένα ήταν γεμάτο αμαρτωλούς, που γυρνούσαν από όργιο. Το άλλο είχε καλόγερους, που πήγαιναν για προσκύνημα.
Παρουσιάζονται λοιπόν όλοι μπροστά στον Άγιο Πέτρο. Μετά από τα διαδικαστικά (τι αμαρτίες έκανες κλπ), κι αφού συμβουλεύεται τα κιτάπια του, ο Άγιος λέει προς τους αμαρτωλούς: “Πηγαίνετε στον Παράδεισο, ο Θεός συγχωρεί τις αμαρτίες σας”, ενώ στους καλόγερους λέει με αυστηρό ύφος. “Εσείς να πάτε στο Διάολο”! 
Φυσικά οι καλόγεροι διαμαρτύρονται έντονα! Πως είναι δυνατόν να μείνουν έξω από τον Παράδεισο, όταν μάλιστα οι αμαρτωλοί είναι μέσα; “Έκανες λάθος Άγιε” του λένε. “Κανένα λάθος”! Τους αποκρίνεται. “Ο Θεός ξέρετε πως συγχωρεί όλες τις αμαρτίες. Όχι όμως και τις μαλακίες”!

Μάντεψε τι είναι το να ψηφίσεις ένα αδίστακτο υποκριτή σαν το Μητσοτάκη, που μίλαγε προεκλογικά για αρίστους, κατά των ρουσφετιών, της οικογενειοκρατίας κλπ, ενώ στα κρυφά έκανε τέτοιες αήθεις συμφωνίες. Στην Κόλαση!

ΥΓ. Τι τον θέλετε οι νεοδημοκράτες το διορισμό στο Δημόσιο; Εσείς δεν είστε υπέρ της ιδιωτικής προβατοβουλίας; ΜΠΕΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger