Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Οταν τα ΜΜΕ κάνουν το Βατερλό, θρίαμβο.


Γράφει ο mitsos175

Αν ο Ναπολέοντας είχε τα ΜΜΕ του Μητσοτάκη, το Βατερλό γι' αυτόν θα ήταν θρίαμβος.
Ο Γκέμπελς θα ήταν πολύ περήφανος για τα μούλικα του Χανς του Γκεσταπίτη.
Τα γαλαζοπράσινα καθάρματα ξεπέρασαν σε ψέματα όλους τους μεγάλους ψεύτες.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΚΕΑ πρόκειται να μειωθεί στο μισό, ενώ οι θεόφτωχοι, αυτοί που δεν έχουν κυριολεκτικά τίποτα, θα διπλασιαστούν. Και πως παρουσιάζουν τα πουλημένα ΜΜΕ αυτή το ζοφερό αποτέλεσμα, που θα φέρει η πολιτική της Νέας Δικτατορίας;
Ως αύξηση!

Για να δούμε λοιπόν την “αύξηση”: 1 δις για 800.000 πολίτες λέει ο SSKAI πως θα “κατοχυρώσει” ο νεοφιλελέ βρικόλακας.
Πρέπει να πούμε πως οι σημερινοί δικαιούχοι του ΚΕΑ λαμβάνουν 200 ευρώ το μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 50% προστίθεται στο βασικό ποσό) 50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος (δηλαδή ένα επιπλέον 25% προστίθεται στο βασικό ποσό).

Αν κάνουμε διαίρεση 1.000.000.000 : 800.000 = 1.250 ευρώ το χρόνο. Ο χρόνος έχει 12 μήνες. 1250 δια 12 μας κάνει περίπου 104,17.
Δηλαδή εκεί που οι φτωχοί συμπολίτες έπαιρναν τουλάχιστο 200 ευρώ θα παίρνουν περίπου 100 ευρώ!
Αυτή είναι περίφημη “αύξηση” του Μητσοτάκη, που στην πραγματικότητα είναι μείωση στο μισό!

Στο μεταξύ οι ίδιοι παραδέχονται πως με την πολιτική τους θα αυξηθούν οι θεόφτωχοι, θα διπλασιαστούν! Και πανηγυρίζουν γι' αυτό!

Στο μεταξύ λένε και άλλα αισχρά ψέματα. Όπως με την άγρια καταστολή και την απρόκλητη επίθεση των ένστολων χοιρινών σε φοιτητές, δημοσιογράφους, περαστικούς κα,την επέτειο του Πολυτεχνείου. Όλοι είδαμε πως η βία ασκήθηκε από τους μπάτσους, που ανέβηκαν μέχρι και σε ταράτσες, ενώ έβαλαν κοριούς σε αμάξια διαδηλωτών!

Σε μια άλλη χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα κάτι τέτοιο θα ήταν μείζον πολιτικό σκάνδαλο που θα οδηγούσε σε παραιτήσεις, αλλά τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν και για τη κρατική βία.

Σήμερα, σχεδόν αμέσως μετά τις τεράστιες συγκεντρώσεις κατά του φασισμού και της δικτατορίας, μας βομβαρδίζουν με δημοσκοπήσεις που δεν είναι απλά ψέματα αλλά αποτελέσματα νοσηρή φαντασία. Έτσι μας λένε πως πολιτικοί τσαρλατάνοι, όπως ο ανεκδιήγητοι Άδωνις, ΚικίλιαςΧατζηδάκης κλπ, έχουν δήθεν μεγάλη δημοτικότητα.

Ο Κικίλιας πχ που έκλεισε ένα σορό μονάδες, λόγω έλλειψης γιατρών και που αρνήθηκε σε παιδάκια θεραπεία έχει αποδοχή; Που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την απόπειρα καπήλευσης της αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας χιλιάδων συνανθρώπων μας με την περίπτωση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ;
Ή ο Μπουμπούκος που θέλει να σπάνε πόρτες οι μπάτσοι, που δούλεψε χοντρά τους βλάκες με την περικεφαλαία, που είναι ο πιο γελοίος και πιο ανόητος πολιτικός που πέρασε ποτέ από τη Βουλή;

Μας λένε δηλαδή πως τάχα θέλουμε αυξήσεις στο ρεύμα και ξεπούλημα της ΔΕΗ που προωθεί ο υπάλληλος της Rrotergia! Πως θέλουμε να μας δέρνουν μπάτσοι, να μας παρακολουθούν και πως δεν θέλουμε γιατρούς, αλλά λαμόγια να ροκανίζουν το δημόσιο χρήμα.
Πως γουστάρουμε περικοπές όπως αυτή στο ΚΕΑ, πως θέλουμε να πληρώσουμε και τους φόρους των πλουσίων!

Να πω κι εγώ για ένα άλλο γκάλοπ που έκαναν:

“Οι γιαγιάδες των σημερινών φασιστών και νοσταλγών της χούντας θεωρούν πιο sexy κτήνος με στολή τον Φριτς των SS. Ακολουθεί σε μικρή απόσταση ο Χανς ο Γκεσταπίτης, ενώ ο σύζυγος προδότης με την κουκούλα καταλαμβάνει την 3η θέση.

Οι μανάδες των νεοδημοκρατών θεωρούν καθήκον το να προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες στους ακροδεξιούς βουλευτές για χάρη των παιδιών τους. “Ρουσφέτι με πήδημα” το νέο σύνθημα της ΔΑΠ.

Οι νεοδημοκράτες τρώνε στην πλειοψηφία κρέας μαθητών ή φοιτητών. Ακολουθούν άστεγοι, άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φάνε και κρέας ξένου πρόσφυγα, εφόσον όμως έχει μαγειρευτεί καλά και έχει σφραγίδα της ΕΕ.

Η ΔΑΠ θεωρεί πως η ροζ κουκούλα θα ξανάρθει στη μόδα μαζί με τις μαζικές εκτελέσεις και τις εξορίες κομμουνιστών”.

Ο κόσμος είναι εναντίον τους. Το ξέρουν γι αυτό λυσσάνε. Θα φάνε όσα προλάβουν, αλλά μετά θα πάνε στα τσακίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger