Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Οταν τα τεύτλα δεν είναι εθνικόφρονα


Γράφει ο nitsos175

 “Το γαλάζιο γίδι βαθιά κατάλαβε το,
πρόκειται για βλάκα, τσάκισέ το!”

Θα νομίσουν κάποιοι, πως αυτό που θα γράψω τώρα είναι πλάκα, υπερβολή, φαντασία κοκ. Είναι βίωμα, αληθινό πέρα ως πέρα.

Υπάρχουν κομπλεξικοί και κομπλεξικοί. Αλλά σαν το νεοδημοκράτη κανένας! Υπάρχουν τύποι που έχουν αλλεργία σε κάποια χρώματα. Δεν εννοώ πάθηση στα μάτια, μιλάω για κείνους τους φανατικούς, που δεν γουστάρουν ούτε τα χρώματα της αντίπαλης συμμορίας. Τίποτα, που θα θυμίζει τους “άλλους”.

Πχ παλιά, σε μια δουλειά, μου είχε τύχει να δεχτώ παρατήρηση από αφεντικό, γιατί φορούσα ρούχα συγκεκριμένου χρώματος. “Γιατί φοράς πράσινα, ΠΑΣΟΚ είσαι”;
Το πέρασα για κρύο αστείο αλλά γρήγορα κατάλαβα πως μιλούσε σοβαρά! Ο τύπος ήταν νορμάλ, μέχρι να δει πράσινο. Τότε γίνονταν έξαλλος!
Αν ψυλλιάζονταν μάλιστα, πως δεν ήσουν ΝΔ, την είχες βαμμένη. Ήταν τόσο πωρωμένος, που πάω στοίχημα πως τα χόρτα και τα λαχανικά ακόμα, τα προτιμούσε με θεϊκό χαλκό, που δίνει μια γαλάζια απόχρωση. Όπως καταλαβαίνετε, δεν έκατσα πολύ με τον τρελάρα. Τι να του πεις;

Νόμιζα για χρόνια πως ο “ταλιμπάν” ήταν περίπτωση, μια στο εκατομμύριο, από αυτούς που ξέφυγαν της προσοχής των ψυχιάτρων. Έκανα λάθος, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι!

Ο Άδωνις ΔΕΝ είναι από αυτούς. Όμως ξέρει, πως αυτοί ψηφίζουν. Και πως θέλουν να ακούν κάποια πράγματα. Έτσι ο Μπουμπούκος δουλεύει τα γαλάζια γίδια ψιλό γαζί. “Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, όχι με εμένα. Να πας στην Κουμουνδούρου” είπε σε τευτλοπαραγωγό, που διαμαρτύρονταν για την τιμή!

Ο Άδωνις ξέρει το γαλάζιο βλάκα, τον έχει σπουδάσει. Ξέρει, πως στη ΝΔ υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι, εντελώς βλήματα, που θέλουν να τα ακούνε αυτά.
Και για να το αποδείξω, θυμίζω το περιστατικό με την κόκκινη μπλούζα στη ομιλία του Σαμαρά το 2012! Αυτή, που φορούσε ο ψηφοφόρος και του είπαν οι βλαμμένοι να τη βγάλει! Αλλά τους είχε πάρει video και έπεσε καλαμπαλίκι.

Γιατί η μπλούζα δεν ήταν η προβλεπόμενη, όπως θα λέγαμε στο στρατό. Δεν ήταν δεξιά μπλούζα. Και τα τεύτλα. Σπάρθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι ύποπτα. Δεν είναι εθνικόφρονα. Και τα παράγωγά τους μπορεί να είναι Αριστερά!
Ξέρω πόσο γελοίο, πόσο παλαβό, ακούγεται. Όσο όμως κι αν φαίνεται απίστευτο, οι κομπλεξικοί δεξιοί κανίβαλοι σκέφτονται ακριβώς έτσι! Όχι όλοι, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό από δαύτους!

Θα μου πείτε “τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις”; Αφού δεν γίνεται να καλέσουμε ασθενοφόρο, το ρίχνουμε στην πλάκα. Τι να κάνουμε; Να τους πλακώσουμε στα μπουγέλα μπας και συνέλθουν; Είναι μια λύση.

Η ΝΔ ήρθε για να μας ληστέψει. Και έχει συνενόχους τα κομματόσκυλα. Πχ ακούω πως δεν πρόκειται να δώσει δεκάρα για το Κοινωνικό Μέρισμα, το οποίο φέτος είναι λιγότερο από το μισό από πέρυσι, για να τα πάρει κι αυτά ο πλούσιος εφοπλιστής, ο βιομήχανος, ο τραπεζίτης ως μείωση φόρου!
Είναι άδικο και προκλητικό, όμως αυτό χαροποιεί τον νεοδημοκράτη. Που θέλει να πεθάνει ο αντίπαλος, να του πάρει όχι μόνο την κατσίκα αλλά και το σπίτι ως και το χρυσό δόντι, αν έχει. Είναι τέτοιοι και χειρότεροι.

Θέλουν να εκδικηθούν, ιδιαίτερα τώρα, όχι μόνο γιατί στερήθηκαν την κουτάλα, αλλά γιατί στο δημοψήφισμα αποδείχθηκαν δειλοί. Υποταγμένοι και κάθε άλλο παρά πατριώτες.
Μόνο λοιπόν τα βαφτιστήρια, ούτε καν οι νεοδημοκράτες του Καραμανλή και του Σαμαρά, θα εξυπηρετούνται. Αυτοί θα τρώνε με δέκα μασέλες όλους τους άλλους. Έχουν σκοπό να μας φάνε ζωντανούς.
Αυτό θέλουν, γι' αυτό ψήφισαν το βρικόλακα, αυτό λένε συνέχεια. Τόσο στα ψεύτικα γκάλοπ, που πολλαπλασιάζουν το πραγματικό τους ποσοστό, όσο και στα μέσα δικτύωσης, που υπερασπίζονται την ανθρωποφαγία του φασισμού.

Πρόκειται για πλιατσικολόγους, για αδίστακτους, κι όσο πιο γρήγορα τους διώξουμε, τόσο το καλύτερο για μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger