Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Λήγει η προθεσμία για το Κτηματολόγιο

Ενόψει της λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση Δηλώσεων Κτηματολογίου του Ν.2308/1995, στις περιοχές των Δήμων Αλμυρού, Ρήγα Φεραίου, υπολοίπου Νοτίου Πηλίου, Σκοπέλου και Βόλου (Μικροθήβες – Γλαφυρές – Σέσκλο – Αϊδίνι) στις 29/11/2019, η Κ/Ξ «ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» υπεύθυνη για την «ΜΕΛΕΤΗ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ & ΣΠΟΡΑΔΩΝ ΚΤ5-11» ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τα εξής:

Την Παρασκευή 29/11/2019 θα λήξει οριστικά η διαδικασία συλλογής των εμπρόθεσμων δηλώσεων δικαιωμάτων επί ακινήτων των παραπάνω αναφερόμενων περιοχών. Δεν θα δοθεί καμία νέα παράταση.
1. Για την εξυπηρέτηση των ιδιωτών, που πιθανώς δεν έχουν συλλέξει εμπρόθεσμα τα απαιτούμενα έγγραφα για την ολοκλήρωση της δήλωσης του Ν.2308/1995, θα μπορούν είτε:
α) να προσκομίσουν την τελευταία ημέρα, την Παρασκευή 29/11/2019, -το έντυπο Δ1 της δήλωσής τους με την πρώτη σελίδα συμπληρωμένη πλήρως, με τον αριθμό των δικαιωμάτων που θα δηλωθούν, -φωτοαντίγραφο ταυτότητας δικαιούχου, -φωτοαντίγραφο αποδεικτικού ΑΦΜ δικαιούχου, στο Γραφείο Κτηματογράφησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ή
β) να ακολουθήσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της φόρμας έγκαιρης προσέλευσης στο site του αναδόχου: www.ktimatologiomagnisias.gr η οποία θα παραμείνει ενεργή μέχρι και το Σάββατο 30/11/2019.
2. Για την εξυπηρέτησή τους, οι επαγγελματίες που θα προσέλθουν στα Γραφεία Κτηματογράφησης (Πανθεσσαλικό Στάδιο ή Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου), για την αποφυγή πολύωρης αναμονής και την πιστοποίηση της έγκαιρης προσέλευσης καλούνται να έχουν μαζί τους προσυμπληρωμένη λίστα των δικαιούχων δικαιωμάτων στην περιοχή μελέτης. Η λίστα θα υποβάλλεται εμπρόθεσμα στο Γραφείο Κτηματογράφησης τόσο εκτυπωμένη σε δύο αντίγραφα (θα σφραγίζεται για την έγκαιρη προσέλευση και θα παραδίδεται στον Επαγγελματία) αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή στο email ktimatologio.magnisias@gmail.com
Τονίζεται ότι:
1. Για την καταγραφή ως εμπρόθεσμης της δήλωσης δικαιωμάτων του Ν.2308/1995, η ημερομηνία προσκόμισης των υπολοίπων εγγράφων θα ορίζεται από την ανάδοχο Κοινοπραξία σε εύλογο διάστημα κατά περίπτωση.
2. Η πληρωμή του Παγίου Τέλους Κτηματογράφησης, μετά την Παρασκευή 29/11/2019 θα πρέπει να γίνεται την ίδια ή την επόμενη ημέρα χορήγησης του Εντύπου Πληρωμής Παγίου Τέλους Κτηματογράφησης.
3. Για την εξυπηρέτηση των Πολιτών, το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα λειτουργήσει τις τρεις τελευταίες ημέρες (Τετάρτη 27/11, Πέμπτη 28/11 & Παρασκευή 29/11) από τις 8,30 π.μ. έως τις 8,30 μ.μ. 4. Η Συλλογή εκπρόθεσμων δηλώσεων και επιγενόμενων δικαιωμάτων θα συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωση της Κτηματογράφησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger