Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ντ. Τουσκ: Τα κλειστά σύνορα στα Βαλκάνια ήταν απόφαση και των 28 μελών της ΕΕ!

Τι μας ετοιμαζουν αδελφια; Στέλνουν δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία σε Ειδομένη και Καστελλόριζο!

Πρωτοφανής κινητοποίηση κυρίως γερμανικών ΜΜΕ

Εντολή σε δεκάδες γερμανικά τηλεοπτικά συνεργεία και ρεπόρτερς, που καλύπτουν πολεμικά μέτωπα ανά τον πλανήτη, να αναχωρήσουν εσπευσμένα για την Ειδομένη και το Καστελλόριζο, έδωσαν πριν λίγο οι διευθυντές και αρχισυντάκτες κυρίως γερμανικών ΜΜΕ.
Σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία χωρών της κεντρικής Ευρώπης έχει σημάνει συναγερμός καθώς έχουν πάρει εντολή να φύγουν με προορισμό την Ελλάδα για να καλύψουν έκτακτα ρεπορτάζ.
Η αίσθηση ότι κάτι “μεγάλο” θα συμβεί στην Ελλάδα είναι διάχυτη σε πολλά μεγάλα ΜΜΕ. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι μας ετοιμάζουν;

ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!Εικόνα

ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!

Κλειστείτε τώρα μέσα στα σπίτια σας !! Θα κινδυνέψουν πολλές ζωές !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ !!

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή ζητά ο Τσίπρας

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή ζητά ο Τσίπρας - ΦΩΤΟ
Τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη ζητά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση.
"Την τελευταία περίοδο η δημόσια συζήτηση κατακλύζεται και δηλητηριάζεται από αβάσιμες και προσχηματικές αιτιάσεις που αφορούν στους όρους άσκησης της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της Δικαιοσύνης. Οι αιτιάσεις αυτές προωθούνται από συγκεκριμένα κέντρα που έχουν λόγους να φοβόυνται την απρόσκοπτη και ανεξάρτητη δικαιοδοτική λειτουργία" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς

Ποιοι ήταν οι λόγοι που είχε παρθεί απόφαση για την απομάκρυνση Τούντορ

Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς
Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στον πάγκο του τον Βλάνταν Ίβιτς και ο Ιγκόρ Τούντορ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το μόνο διαφορετικό που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να τον αναζητήσει το καλοκαίρι.

Ποιος ο λόγος για την ατεκνία;

Ποιος ο λόγος για την ατεκνία;
Αν και η φύσις εργάζεται, δεν εργάζεται με τη δική της δύναμη, αλλά υπακούοντας στο πρόσταγμα του δημιουργού, και ποτέ να μη στεναχωριούνται οι γυναίκες όταν δεν γεννούν, αλλά ας καταφεύγουν στο δημιουργό της φύσεως, αποδεικνύοντας αγαθή διάθεση και ας ζητούν από εκείνον, που είναι ο Κύριος της φύσεως...
... και ας μην αποδίδουν τη γέννησι των παιδιών, ούτε στη συνουσία των συζήγων, ούτε σε κάποιον άλλο, αλλά στο δημιουργό όλων, που από το μηδέν έφερε τη ζωή στο ανθρώπινο γένος και μπορεί να το διορθώσει πάλι, όταν παρουσιάζη κάποια αδυναμία.

Φάγαμε και δεύτερο;

Πάρτε, κυρία μου, λουλούδια! Στο τέλος, αυτοί οι Τούρκοι θα τον βάλουν να φορέσει και γραβάτα. Θα το δείτε...
Η Μέρκελ καθησυχάζει τους φόβους των Ευρωπαίων: «Η Τουρκία δεν έχει το πάνω χέρι στη διαπραγμάτευση με την Ευρώπη», δήλωσε χθες. Μπορεί – είναι νωρίς ακόμη για να το πει κάποιος με βεβαιότητα. Καλοδεχούμενη, πάντως, η διαβεβαίωση.
Δεν είμαι σίγουρος, όμως, αν ισχύει για εμάς, που ήμασταν πάντα μια ειδική περίπτωση. Δεν ξέρω, θέλω να πω, πόσο ασφαλείς μπορούμε να είμαστε με τα ελληνοτουρκικά. Μέχρι στιγμής, οι γείτονες έχουν βρει την ευκαιρία να θέσουν, σε διαφορετικές φάσεις της διαπραγμάτευσης, και τις γκρίζες ζώνες σε συνδυασμό με νατοϊκές εκκρεμότητες, όπως και πτυχές του Κυπριακού, που έχει μπει σε μια πορεία η οποία ίσως οδηγήσει στην ελπίδα της διευθέτησης σε τρία χρόνια από τώρα. (Τυπικά, το Κυπριακό δεν είναι ελληνοτουρκικό. Ουσιαστικά, όμως, έχει γίνει, έπειτα από τόσες δεκαετίες σύμπλευσης με την Κύπρο και ας μην κοροϊδευόμαστε...)

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ: Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πολέμου

polemos_europe

Ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει

Σε μια εποχή που το περιβάλλον ασφάλειας επιβαρύνεται όλο και περισσότερο και ο εφιάλτης ενός πολέμου πέρα από την περιφερειακή σύγκρουση π.χ. Ελλάδας-Τουρκίας, εμφανίζεται και πάλι, καλό είναι να γνωρίζουμε ορισμένα βασικά πράγματα για το πώς θα επιβιώσουμε εμείς και η οικογένειά μας, ειδικά αν ζούμε εντός αστικού ιστού.
H κατάρρευση των δυνάμεων εσωτερικής ασφάλειας είναι πολύ πιθανή ή ή αδυναμία τους να δράσουν αν κτυπηθούν κέντρα επικοινωνιών, διοίκησης και ελέγχου.
Σε κατάσταση πολέμου τα είδη υγιεινής και τα φάρμακα είναι σημαντικότερα και από το φαγητό. Μπορείς να πυροβολήσεις ένα περιστέρι. Μπορείς να κόψεις ένα φυτό να φας. Δεν μπορείς όμως, ούτε να πυροβολήσεις, ούτε να φυτέψεις ένα αντισηπτικό.

Χωρίς ρεύμα ολόκληρο το νησί

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα είναι εδώ και λίγη ώρα ολόκληρο το νησί της Ρόδου, αλλά και η Χάλκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το «μπλακ άουτ» φέρεται να οφείλεται σε βλάβη στον θερμοηλεκτρικό σταθμό παραγωγής ρεύματος που βρίσκεται στη Σορωνή.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρμοδίων της ΔΕΗ, η βλάβη είναι σοβαρή και θα απαιτηθούν αρκετές ώρες για την αποκατάστασή της.
Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να εντοπίσουν τα ακριβή αίτια και να αποκαταστήσουν έστω και μερικώς όσο πιο σύντομα γίνεται την παροχή ρεύματος.

Σποράδες Δωρεάν μαστογραφίεςΔωρεάν μαστογραφίες σε 17 δήμους ανά την Ελλάδα
Τη δυνατότητα δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου δίνει σε γυναίκες η νέα πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Στη δράση αυτή, που αφορά στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, συμμετέχουν 17 νησιωτικοί και ορεινοί δήμοι της χώρας. 

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών, κατά τη διάρκεια των οποίων μια κινητή μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται στους δήμους προκειμένου να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενες να εξεταστούν.

Να σημειωθεί ότι, οι ενδιαφερόμενες θα ενημερώνονται από το δήμο της περιοχής τους για τις ημέρες και ώρες επίσκεψης της κινητής μονάδας. 

Για την εξέτασή τους θα πρέπει να έχει κλειστεί ραντεβού το οποίο θα έχει οριστεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις υπηρεσίες που θα έχει ορίσει ο δήμος της περιοχής. 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ


Συγκεκριμένα η

Έτοιμος για Τζιχάντ ο #Mardas!

Πανέτοιμος ο πρωθυπουργός μας για τον πόλεμο με την Τουρκία

Θεανώ Φωτίου έχω έτυμα τα γεμιστά για τα φανταράκια εάν χρειαστεί

Τα Σκόπια επεκτείνουν το “Σιδηρούν Παραπέτασμα”, τον φράκτη συνόρων από 35-350 χιλιόμετρα

wall

Τα Σκόπια επεκτείνουν το “Σιδηρούν Παραπέτασμα”, τον φράκτη συνόρων από 35-350 χιλιόμετρα –

Κατά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες μιλήσαν με την Τουρκία χωρίς μια σοβαρή λύση της μεταναστατευτικής κρίσεως. Είναι σαφές ότι οι Γερμανοί και οι Τούρκοι θα μας γεμίσουν με πρόσφυγες!!!
Τόσο η Ευρώπη που έχει εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες, τόσους και εις διπλούν θέλουν να τοποθετήσουν στην χώρα μας και εμείς αδρανούμε να απειλήσουμε με την εφαρμογή των νόμων που ισχύουν στην ΕΕ. Εφόσον υπάρχει νομοθετικό δίκαιο και ισχύουν κανονισμοί δεν μπορεί η Γερμανία ή η Αυστρία να κάνουν το δικό τους.

Νεο σοκ Για πόλεμο με την Τουρκία μίλησε ο Μάρδας!

Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε... Διαφορετικά, πόλεμος!

Aνατριχίλα προκαλούν οι δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα.
Ο υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μιλάει για πόλεμο με την Τουρκία σε μια προσπάθεια να δικαιλογήσει τις συνεχείς εθνικές μας υποχωρήσεις.
Κι αυτό λίγες ώρες μετά τα κόκκινα τριαντάφυλλα των Τσίπρα-Νταβούτογλου στην Σμύρνη του αίματος και της Μικρασιατικής Καταστροφής.
Ερωτηθείς για τα όσα είπε ο κ. Νταβούτογλου, ο κ. Μάρδας είπε ότι «κάθε φορά που έχουμε παραβιάσεις και παραβάσεις, εμείς κάνουμε τις «νότες», οι οποίες χρειάζονται στα όργανα, τα οποία θα πρέπει να παραλάβουνε αυτές τις «νότες»… Και έτσι συνεχίζεται αυτή η ιστορία, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν δεχόμαστε τις συγκεκριμένες θέσεις των Τούρκων. Διπλωματικά, όπως πρέπει να κινηθούμε, κινούμαστε και δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλος τρόπος… Διαφορετικά, πόλεμος!».

ΣΚΟΠΕΛΟΣ η θέση της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη στους προβληματισμούς κατοίκων της Σκοπέλου σχετικά με της ενέργειες της περιφέρειας Θεσσαλίας

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ....


Πρός στον Κώστα Αγοραστό Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Λάρισα» Καταγγελια και απο πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου κ. Ελένη Κεφαλωνίτη


Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου κ. Ελένη Κεφαλωνίτη ασκεί σκληρή κριτική στον Κώστα Αγοραστό καθώς κανένα έργο ευθύνης της Περιφέρειας δεν έχει αποκατασταθεί στο νησί από την θεομηνία του Σεπτέμβρη.
«Από τον Σεπτέμβρη του 2015 μέχρι σήμερα κι ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει, ο κύριος λεωφορειόδρομος που ενώνει όλες τις κοινότητες του , έχει αποκοπεί λόγω τις θεομηνίας.
Η δευτερεύουσα οδός η οποία σήμερα χρησιμοποιείται κι ευτυχώς ενώνει μερικώς προσωρινά το νησί, δεν γνωρίζουμε εάν πληροί τους όρους κυκλοφορίας του Υπουργείου Συγκοινωνιών για τα αστικά Λεωφορεία. Επίσης από το Σεπτέμβριο δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία με τις περιοχές Αγνώντα και Στάφυλου στις οποίες διαμένουν κάτοικοι όλο το χρόνο.

Chelsea - Paris Saint Germain Live Streaming

Zenit Petersburg - Benfica Live Streaming

Να βρεθεί λύση για το προσφυγικό χωρίς να επηρεάζονται κάτοικοι και τουρισμός Ζήτησε από τους Δήμους, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα ΚολυνδρίνηΤο γεγονός ότι οι Δήμοι της Μαγνησίας πρέπει να ανταποκριθούν για να βρεθεί λύση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, που θα συμβάλει στην ανακούφιση των ανθρώπων και δεν θα επηρεάσει τη ζωή των κατοίκων και τον τουρισμό, επισήμανε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, που προειδοποίησε, ότι αν δεν βρει λύση η Αυτοδιοίκηση, θα μας επιβληθεί λύση άνωθεν, χωρίς να ρωτηθούμε, για τη δημιουργία κέντρου προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων.
Μιλώντας στη «Μαγνησία» η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι αν έρθουν πρόσφυγες σήμερα ή τις επόμενες μέρες, προσωρινά θα μείνουν στο Σταθμό Εφοδιασμού Αυτοκινήτων Αλμυρού (μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη), όπου τοποθετήθηκαν έξι χημικές τουαλέτες και υπάρχει συντονισμός, σε συνεργασία με τους Δήμους Βόλου (ως μητροπολιτικός Δήμος της Μαγνησίας) και Αλμυρού, ώστε να υπάρχει επάρκεια αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης.
Για την ιατρική κάλυψη των προσφύγων και τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν, υπεύθυνη είναι η 5η Υγειονομική Περιφέρεια, αλλά τον άτυπο συντονισμό, αν και είναι εκτός των αρμοδιοτήτων της, έχει αναλάβει στην πλάτη της η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, «διότι πρόκειται για ανθρώπινο θέμα, στο οποίο δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια», όπως ανέφερε η κα Κολυνδρίνη.
Δεν κατατέθηκε πρόταση

Ζωη Κωνσταντοπουλου σεχανε για κότσο

Εορτή των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη Σεβάστεια

Εορτή των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη Σεβάστεια
Τη μνήμη των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη Σεβάστεια τιμά σήμερα, 9 Μαρτίου, η Εκκλησία μας.
Και οι σαράντα αυτοί Άγιοι ήταν στρατιώτες στο πιο επίλεκτο τάγμα του στρατού του Λικινίου. Όταν αυτός εξαπέλυσε διωγμό κατά των χριστιανών, οι Άγιοι σαράντα συλλαμβάνονται αμέσως από τον έπαρχο Αγρικόλα (στη Σεβάστεια).
Στην αρχή τους επαινεί και τους υπόσχεται αμοιβές και αξιώματα, για να αρνηθούν την πίστη τους. Τότε ένας από τους σαράντα, ο Κάνδιδος, απαντά: «Ευχαριστούμε για τους επαίνους της ανδρείας μας. Άλλ' ο Χριστός, στον όποιο πιστεύουμε, μας διδάσκει ότι στον καθένα άρχοντα πρέπει να του προσφέρουμε ό,τι του ανήκει. Και γι' αυτό στο βασιλέα προσφέρουμε τη στρατιωτική υπακοή
Αν, όμως, ενώ ακολουθούμε το Ευαγγέλιο, δεν ζημιώνουμε το κράτος, αλλά μάλλον το ωφελούμε με την υπηρεσία μας, γιατί μας ανακρίνεις για την πίστη πού μορφώνει τέτοιους χαρακτήρες και οδηγεί σε τέτοια έργα;» Ο Αγρικόλας κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να τους επιβληθεί με ήρεμο τρόπο και διέταξε να τους βασανίσουν.

Οι εκπομπες των κολλητων Οι δημοσιογράφοι χρεοκόπησαν το Mega

Eίναι πλέον μια χαμένη υπόθεση όποιος επιχειρηματίας και εάν προστεθεί στην μετοχική του σύνθεση


Γιατί το Mega βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας; Γιατί δεν έγινε ένα πραγματικά μεγάλο κανάλι; Γιατί έφτασε να χρωστάει ένα σκασμό εκατομμύρια ευρώ και η τύχη του να εξαρτάται πλέον από την ανοχή των τραπεζών ή από τις όποιες φιλοδοξίες νέων υποψήφιων μετόχων;
Η εύκολη και λαϊκίζουσα απάντηση είναι ότι φταίνε οι μεγαλομέτοχοί του. Μήπως όμως θα πρέπει να πέσει φως και στις ευθύνες των δημοσιογράφων, ρεπόρτερς, παρουσιαστών αλλά και στελεχών του καναλιού. Κι αυτό γιατί δεν ήταν ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης αυτοί που παρουσίαζαν τις εκπομπές, τα δελτία ειδήσεων, τα πρωινάδικα. Δεν ήταν οι ιδιοκτήτες του καναλιού εκείνοι που αξιολογούσαν τις ειδήσεις. Ηταν οι δημοσιογράφοι εκείνοι που στο τέλος της μέρας όφειλαν να βάζουν την σφραγίδα τους σε ένα κανάλι που διατηρούσε επί μακρόν πολυπληθές δημοσιογραφικό δυναμικό.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου