Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ο Τσίπρας γεμίζει την Ελλάδα με hot spot σε λίγο και στην Σκόπελο και ας ψηφίσαμε όχι δείτε σήμερα Πάνε να καταστρέψουν και τη μαγευτική Κυλλήνη με καταυλισμούς

Πάνε να καταστρέψουν και τη μαγευτική Κυλλήνη με καταυλισμούς


Παίρνουν τους μετανάστες από τον Πειραιά και τους πάνε Πελοπόννησο - Αναστάτωση στην Ηλεία για τους δύο καταυλισμούς προσφύγων στο νομό

Hot spot σε όλη την Ελλάδα: αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης! Δεν φτάνει που μερικά από τα πιο τουριστικά νησιά, όπως η Λέσβος και η Χίος κινδυνεύουν φέτος να μείνουν χωρίς τουρίστες, δεν φτάνει που το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, ο Πειραιάς έχει μετατραπεί σε καταυλισμό και πεδίο μαχών, τώρα θέλουν να καταστρέψουν και μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Πελοποννήσου. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γεμίσει και η Πελοπόννησος με hot spot με την αρχή να γίνεται στην μαγευτική Κυλλήνη, που αποτελεί έναν από από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στην Ηλεία επικρατεί αναστάτωση από την πρόθεση της κυβέρνησης να δημιουργήσει όχι έναν, αλλά δύο καταυλισμούς προσφύγων στο νομό!

Σύμφωνα με το patrisnews.com για τον πρώτο φέρεται να έχει επιλεγεί το παραθεριστικό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη όπου εκεί πρόκειται σε πρώτη φάση να εγκατασταθούν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, 38 οικογένειες από τη Συρία.



Πρόκειται για οικογένειες που ζούσαν στο λιμάνι του Πειραιά και φοβήθηκαν μετά τα χθεσινά επεισόδια με αποτέλεσμα να έχουν ήδη επιβιβαστεί στα πούλμαν για Κυλλήνη. «Σήμερα ξεκίνησε μια προσπάθεια αποσυμφόρησης του Πειραιά με στόχο να μεταφερθούν πρόσφυγες σε πρώην τουριστικό χώρο στην Κυλλήνη και σε άλλες δομές στην υπόλοιπη Ελλάδα», δήλωσε στον «Σκάι» ο εκπρόσωπος τύπου του Συντονιστικού Οργάνου, Γιώργος Κυρίτσης. Στην Κυλλήνη, θα δοθεί προτεραιότητα σε οικογένειες, που θα στεγαστούν σε 19 σπίτια σε τουριστικό οικισμό. «Η αποσυμφόρηση του Πειραιά που ξεκινάει τώρα, θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε φαινόμενα, όπως το χτεσινοβραδινό, καθώς τα περισσότερα έχουν να κάνουν με το ότι υπάρχει πολύς κόσμος στο λιμάνι», τόνισε ο κ. Κυρίτσης.

Παράλληλα κατά πληροφορίες εξετάζεται η μετακίνηση ορισμένων προσφύγων σε τουριστικό κέντρο με οικίσκους στην Κυλλήνη που έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 1300 ατόμων. Πρόκειται για το παραθεριστικό κέντρο της 117 ΠΜ στο οποίο σχεδιάζεται σε πρώτη φάση να στεγαστούν περίπου 200 πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger