Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Αρχιπύραρχο κ.Αθανασίου της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων πραγματοποίησε χτες Τετάρτη 30-03-2016 ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος Αθανασίου Σεραφείμ, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου Πύραρχο Πόζογλου Χαράλαμπο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Δωροθέα Κολυνδρίνη ενημέρωσε τον Περιφερειακό Διοικητή για θέματα του Νομού Μαγνησίας που άπτονται της συνεργασίας πυροσβεστικών δυνάμεων και της Περιφερειακής Ενότητας. Ο κ. Αθανασίου από την πλευρά του τόνισε ότι έχει την πεποίθηση της συνέχισης της πολύ καλής συνεργασίας, ενώ κοινό συμπέρασμα που εξήχθη από την συνάντηση ήταν η αναγκαιότητα εύρυθμου συντονισμού μεταξύ των δύο φορέων στην αντιμετώπιση φυσικών κ.ά. φαινομένων έκτακτης ανάγκης ως αντιστάθμισμα στην εκατέρωθεν διαπιστούμενη έλλειψη πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού.
Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά «όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαμε μια άριστη συνεργασία με τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και επιδιώκουμε να συνεχιστεί καθώς η συνένωση δυνάμεων είναι το ζητούμενο προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, συνένωση που εμείς ως Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, αλλά και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό το κάνουμε πράξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger