Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Πανικός στην Σκόπελο !!!


Κύμα συμπάθειας υπέρ της Σκοπέλου
Οι επαγγελματίες του νησιού παρακολουθούν με αγωνία την υστέρηση των κρατήσεων από το εξωτερικό
Διίστανται οι απόψεις σχετικά με την εικόνα της νέας σεζόν για τη Σκόπελο, καθώς η πλειοψηφία των ξενοδόχων του νησιού διατυπώνουν την έντονη ανησυχία τους λόγω του παγώματος που σημειώνεται στις κρατήσεις, ενώ παράλληλα εκφράζεται αισιόδοξη άποψη από επαγγελματίες του τουρισμού, για το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από το εξωτερικό. Η γενική εικόνα είναι συνώνυμη της στασιμότητας στις κρατήσεις από το εξωτερικό, αλλά οι επαγγελματίες του νησιού, που δοκιμάστηκε σκληρά από τη θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου, διατηρούν την ψυχραιμία τους και εκφράζουν την ευχή ότι θα επέλθει αναστροφή κλίματος και ανοδική ροή κρατήσεων στο προσεχές διάστημα.

" Ο πιο άτυχος άνθρωπος στη Σκόπελο"μόλις ἔριξε τα μπετά έγινε μεγάλη κατολισθήσει πόσο άτυχος αλήθεια καί κρίμα

Oι τράπεζες κατάσχουν το Mega και βάζουν επικεφαλής τον Φιλιππόπουλο

Ολα τα μεγάλα ΜΜΕ περνάνε στις τράπεζες

Eνα πολύ ενδιαφέρον σενάριο για την τύχη του Mega από το liberal.gr.
Σύμφωνα με αυτό οι τράπεζες κατάσχουν το Mega και τοποθετούν επικεφαλής τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο!
Εάν το σενάριο επαληθευθεί σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά μεγάλα ΜΜΕ, που χρωστάνε ιλιγγιώδη δάνεια, θα περάσουν στην διαχείριση των τραπεζών.
Τι θα συμβεί με το Mega; Οι μέτοχοι διστάζουν να συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου και οι τράπεζες ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση. Αν αυτό τελικά συμβεί, θα έχουμε ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο! Οι ημι – κρατικές τράπεζες θα ελέγχουν ένα τηλεοπτικό κανάλι, την άδεια του οποίου θα απειλεί να πάρει η κυβέρνηση!

Η Δωροθέα Κολυνδρίνη απαντά για το οικόπεδο στον Άναυρο


Σχετικά με την καταγγελία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας για απόθεση φερτών υλικών από τον Άναυρο σε παρακείμενο οικόπεδο ιδιώτη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη δήλωσε τα εξής:
«Από τη στιγμή που έλαβα γνώση της καταγγελίας της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας έδωσα εντολή στην αρμόδια Υπηρεσία (Δ/νση Τεχνικών Έργων των ΠΕΜΣ) να μεταβεί επί τόπου στο υποδεικνυόμενο σημείο για αυτοψία. Ο επί τόπου έλεγχος κατέδειξε ότι ουδεμία σχέση υπήρχε μεταξύ των εργασιών καθαρισμού που εκτελέστηκαν από τις Υπηρεσίες μας και της επιχωμάτωσης σε παρακείμενο οικόπεδο. Να τονισθεί ακόμη ότι η καταγγελία έγινε στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ ο

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή στο πέταγμα των χαρταετών
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Την προσοχή των πολιτών στο πέταγμα των χαρταετών εφιστά ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας προκειμένου να αποφευχθούν κίνδυνοι ηλεκτροπληξίας και διακοπής της παροχής ρεύματος στη γύρω περιοχή.

Wolfsburg - Gent Live Streamin

Real Madrid - AS Roma Live Streaming

Εορτή του Οσίου Θεοφυλάκτου του Επισκόπου Νικομήδειας

Εορτή του Οσίου Θεοφυλάκτου του Επισκόπου Νικομήδειας
Τη μνήμη του Οσίου Θεοφυλάκτου του Επισκόπου Νικομήδειας τιμά σήμερα, 8 Μαρτίου, η Εκκλησία μας.
Ο Όσιος Θεοφύλακτος καταγόταν από την Ανατολή και έζησε κατά τους χρόνους του αυτοκράτορος Λέοντος του Δ' (775 - 780 μ.Χ.).
Λόγω της μεγάλης του παιδείας και προς συνέχιση των σπουδών του ήλθε στην Κωνσταντινούπολη, όπου γρήγορα απέκτησε φήμη σοφού και εδημιούργησε φιλικές σχέσεις με ανώτερους κρατικούς λειτουργούς και αξιωματούχους, καθώς και με τον μετέπειτα Πατριάρχη Ταράσιο, που ήταν τότε πρωτοσκρίτης (Πρώτος των δημοσίων υπηρεσιών της αυτοκρατορίας).

Έπειτα από 15ωρο διπλωματικό «μαραθώνιο» στις Βρυξέλλες Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής - Στις 17-18 Μαρτίου παραπέμπονται οι αποφάσεις

Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής - Στις 17-18 Μαρτίου παραπέμπονται οι αποφάσεις

Μέρκελ: Να βοηθηθεί η Ελλάδα - Ολάντ: Η Ελλάδα θα λάβει 300 εκατ. ευρώ για το προσφυγικό μέχρι το τέλος του έτους, αλλά και ανθρωπιστική βοήθεια - Σε εξέλιξη κοινή συνέντευξη Τύπου Γιούνκερ, Τουσκ και Νταβούτογλου - Βέτο άσκησε νωρίτερα η Ουγγαρία στη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Δίχως οριστική συμφωνία ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με την Τουρκία, έπειτα από μια μαραθώνια διαπραγμάτευση 15 ωρών στις Βρυξέλλες, περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου