Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ !!
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ !!

Τώρα υπάρχει έκτακτη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ !!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ !!

Δυστυχώς τώρα σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στην Εγνατία οδό με νταλίκα !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

FC Barcelona - Athletic Bilbao Live Streaming

Εκλογική συνεργασία με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας

TsiprasΚοινή κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Ποτάμι προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας. Διάβασε τη συνέχεια

ΣΚΟΠΕΛΟΣ δείτε η κοπέλες από το Ντόρτμουντ της Γερμανίας filoxenia-hellas.de με την εμφανίσει ΜΑΜΑ ΜΙΑ στην Σκόπελο


Τόση απογείωση από την πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Γιώργου Αλεξάτου

 Το ΠΑΣΟΚ -κόμμα κυρίαρχο στην πολιτική ζωή της χώρας επί τρεις δεκαετίες και με γερές ρίζες σε ευρύτατο μέρος της κοινωνίας- πήρε 44% το 2009. Ακολουθώντας μνημονιακή πολιτική, η εκλογική του δύναμη περιορίστηκε στο 12% το 2012 και κατακρημνίστηκε στο 4,5% το 2015.

Παραδοσιακή έκφραση του συντηρητικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας η Ν.Δ. είδε κι αυτή την εκλογική της δύναμη να περιορίζεται από το 33,5% του 2009, στο 30% το 2012 και στο 28% το 2015.

Συντριβή υπέστη και το ΛΑΟΣ (από 5,5% το 2009 σε 1% το 2015) και η ΔΗΜΑΡ (από 6,5% το 2012 σε 0,5% το 2015).

Τι είναι αυτό που κάνει τους μνημονιακούς του ΣΥΡΙΖΑ να αυταπατώνται ως προς τη δική τους τύχη;

Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε! Σαν σήμερα το 1944 το μπλόκο Γερμανών και δοσίλογων στην Κοκκινιά!


Το μπλόκο της Κοκκινιάς. Ήταν χαράματα Παρασκευής. Πριν ακόμα διαλυθεί το σκοτάδι η Κοκκινιά βρέθηκε κυκλωμένη απ' όλες τις μεριές. Γερμανοί, χωροφύλακες και γερμανοτσολιάδες ρίχνονται με λύσσα να εκδικηθούν την προλεταριακή συνοικία που στάθηκε πρωτοπόρα στον αγώνα για τη ματαίωση της επιστράτευσης και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.
Μέσα σε μια ατμόσφαιρα τρόμου που επιτείνονταν από τους αναρίθμητους πυροβολισμούς και τις εκρήξεις χειροβομβίδων και την απειλή της «επιτόπου επέλασης» μάζεψαν όλους τους άνδρες δεκατεσσάρων ως εξήντα ετών. Σύνολο 20 χιλιάδες περίπου στην Πλατεία Οσίας Ξένης. Κι ύστερα άρχισαν τα ομαδικά βασανιστήρια, οι ταπεινώσεις και οι εκτελέσεις. Από τους συγκεντρωμένους στην Πλατεία οι μασκοφόροι διάλεξαν πολλές δεκάδες παλικάρια που εκτελέστηκαν από τους ταγματασφαλίτες στη ματωμένη μάντρα, μπροστά στα μάτια των δικών τους.

Απάτη από σύλλογο που χρησιμοποιούσε το όνομα του Χαμόγελου του παιδιού στην Σκόπελο

xamogelo-tou-paidiou-juniorsclub.gr
Άλλη μια απάτη από σύλλογο που δρα στην Σκόπελο χρησιμοποιώντας το όνομα του Χαμόγελου του Παιδιού. Δείτε τι ανακοίνωσε το Χαμόγελο:
Συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται την ευαισθησία του κόσμου σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιώντας το όνομα του Χαμόγελου του Παιδιού και δυστυχώς τα καταφέρνουν, αλλάζοντας ονόματα, νομότυπους τρόπους, το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί προσπαθούν να βγάλουν τρελούς τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα τους, στην ανάγκη τους να βοηθήσουν το Χαμόγελο του Παιδιού. 

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ

Ο Αύγουστος μας χαιρετά, τα «μπάνια του λαού» τελειώνουν, και σειρά τώρα έχει η «ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ» του λαού, η καλύτερα, οι ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΕΣ, οι οποίες ΗΡΘΑΝ, είναι εδώ, μαζί με το τρίτο μνημόνιο, ένα μνημόνιο διαφορετικό από τα «άλλα», εκείνα που η κυβέρνηση «έσκιζε».
Εκείνα ήταν «πρόχειρα», ήταν τα «δεξιά» μνημόνια, ενώ αυτό, είναι το «αριστερό», το καλό, το οποίο θα «σώσει τη χώρα».
Συνέλληνες, ριξτε μια ματιά στην είδηση….
«Φοροκαταιγίδα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
Ραβασάκια... περιμένουν τους φορολογούμενους μόλις επιστρέψουν από τις διακοπές τους. Το ύψος της φοροκαταιγίδας που θα ακολουθήσει φθάνει τα 5 δισ. ευρώ.
Ανάμεσα στα άλλα θα πρέπει να πληρωθούν οι εξής φόροι:
-Φόρος εισοδήματος
-Ειδική εισφορά αλληλεγγύης
-Τέλος επιτηδεύματος
-Φόρος πολυτελούς διαβίωσης
-ΕΝΦΙΑ 
-Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και να τακτοποιηθεί μια σειρά υποχρεώσεων, όπως οι δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Εορτή του Αγίου Μύρωνος

Εορτή του Αγίου Μύρωνος
Τη μνήμη του Αγίου Μύρωνος τιμά σήμερα, 17 Αυγούστου, η Εκκλησία μας.
Ο Άγιος Μύρων μαρτύρησε όταν αυτοκράτωρ ήταν ο Δέκιος, το 250 μ.Χ. Καταγόμενος από πλούσια οικογένεια, θα μπορούσε να ζήσει άνετα, με όλα τα επίγεια αγαθά που θα επιθυμούσε.
Όμως η μεγάλη του αγάπη προς το Χριστό, έκανε το Μύρωνα να χειροτονηθεί Ιερέας. Αφιερώθηκε, λοιπόν, ολοκληρωτικά στο ποιμαντικό του καθήκον και δίδασκε, νουθετούσε και βοηθούσε το κάθε ένα μέλος του ποιμνίου του. Μεριμνούσε καθημερινά για τους φτωχούς, τις χήρες και τα ορφανά.
Κάποτε, ο έπαρχος Αχαΐας Αντίπατρος πήγε στον τόπο όπου λειτουργούσε ο Μύρων και συνέλαβε πολλούς χριστιανούς. Για να εκβιάσει λοιπόν το Μύρωνα, να αλλαξοπιστήσει, έφερε μπροστά του το ποίμνιο του και του είπε ότι, αν αυτός αρνηθεί το Χριστό, θα τους αφήσει όλους ελεύθερους.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ !!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ !!

Είναι γεγονός !! Έρχονται τα πρώτα σφοδρά χιόνια στα τέλη του Αυγούστου και αρκετά νωρίς σε περιοχές... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΙΟΝΙΑ !!

ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ !!
ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ !!

Μεγάλο τροχαίο τώρα στην Εθνική οδό !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ | ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ | ΨΥΧΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Απίστευτο και όμως είναι αληθινό !! Θα έχουμε όπως όλα δείχνουν ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα στα τέλη του Αυγούστου !! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

Ισόπαλη με την Ίντερ η ΑΕΚ

Ισόπαλη με την Ίντερ η ΑΕΚ

Στο 0-0 έμειναν σε φιλικό που διεξήχθη επί ιταλικού εδάφους Ίντερ και ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και είδε τους ποδοσφαιριστές του να στέκονται αξιόμαχοι απέναντι στην ιταλική ομάδα. Θετική παρουσία είχαν οι τερματοφύλακες της Ένωσης Μπαρόχα και Ανέστης, οι οποίοι όπου χρειάστηκε επενέβησαν και κράτησαν την εστία τους ανέπαφη.

Στο 90’ ο Γροντής αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ η Ένωση έφυγε στην αντεπίθεση και σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ για να σκοράρει. Καλή στιγμή για γκολ καταγράφηκε και από τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι.

Κυβέρνηση Γκλεν Κιμ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ


 
Ποιος είπε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, δεν είναι ήδη μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού;
(Μην ψάχνετε ποιος είναι ο ειδικός σκοπός).
Mας πήραν στο ψιλό τα διεθνή ΜΜΕ. Για την ακρίβεια η γερμανική μηχανή περνάει στην αντεπίθεση και διαρρέει πρόσωπα και στιγμιότυπα από την περίφημη δραματική Σύνοδο Κορυφής της 12ης και 13ης Ιουλίου. Οπως μεταδίδει το Mega εκείνο το δραματικό βράδι τα ηνία της διαπραγμάτευσης τα είχε πάρει ο Κορεάτης Γκλεν Κιμ, ο οποίος εκτός από σύμβουλος του Βαρουφάκη ήταν και σύμβουλος του Τσίπρα.
Μάλιστα κατάθεσε και προτάσεις στον Βόλφαγκ Σόιμπλε για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζει η Die Welt.
Ο Γκλέν Κιμ, ο οποίος διετέλεσε πρώην σύμβουλος της Lehman Brothers και όταν η επενδυτική τράπεζα βάρεσε κανόνι ανέλαβε την εκκαθάρισή της είναι χωμένος σε όλες τις χρεοκοπίες!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου