Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ντάν-τε. Βοηθήστε να βρεθεί το καλύτερο σπίτι

Ο Ντάν-τε είναι dogo argentino. Είναι δυναμικός σκύλος με πολύ ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Όντας απογοητευμένος από το ανθρώπινο είδος, είναι καχύποπτος και έτοιμος να προστατευτεί από οτιδήποτε κρίνει απειλητικό.
Αναζητά έναν έμπειρο κηδεμόνα και χειριστή, που μέσα από συστηματικό πρόγραμμα, καθημερινή εκτόνωση καθώς και ικανοποίηση των βασικών του αναγκών, θα μπορέσει να εμπιστευτεί ξανά. Είναι ανθρωποκεντρικός γι’αυτό θα προτιμηθεί ένα σπίτι οπού θα είναι το μοναδικό τετράποδο μέλος.

Έχει διανύσει μια μεγάλη πορεία γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αδιέξοδα. Πλέον, με την βοήθεια εκπαιδευτών έχει μπει σε μια ομαλή πορεία και η πρόοδος του είναι εμφανής.
Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει έναν ιδανικό φίλο και πιστό σύντροφο και να συνεχίσει την εκπαίδευση του, δημιουργώντας μια δυνατή σχέση αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.
Είναι περίπου 2,5 ετών.
Θα δοθεί μόνο σε υπεύθυνους ανθρώπους, μόνο εντός Αττικής με συμβόλαιο υιοθεσίας και μικροτσίπ. Τα έξοδα του microchip επιβαρύνουν τον νέο γονιό.
Τηλ. 6978524131.
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡ. ΕΓΚ. ΠΡ. 5194/1997

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger