Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΕΚ: Με κόσμο και ενισχύσεις για το διπλό στην Ξάνθη

ΑΕΚ: Με κόσμο και ενισχύσεις για το διπλό στην Ξάνθη

Τη δεύτερη νίκη της στη Superleague θα επιδιώξει να πάρει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, τα Πηγάδια της Ξάνθης.

Η επιστροφή της ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή, με την Ένωση να έχει ένα σπουδαίο 30λεπτο απέναντι στον Πλατανιά στην πρεμιέρα, "καθαρίζοντάς" τον με 3-0 και κατεβάζοντας στη συνέχεια ταχύτητα.

Το σημερινό παιχνίδι, ωστόσο, έχει σαφώς υψηλότερο δείκτη δυσκολίας. Η Ξάνθη απέσπασε ισοπαλία μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ που πριν τρεις ημέρες είχε βάλει πέντε γκολ στη Μπρόντμπι, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι παίκτες του Δέλλα δεν θα έχουν εξίσου εύκολο έργο.

Ο Έλληνας κόουτς προσανατολίζεται σε ελάχιστες αλλαγές στην εντεκάδα. Συγκεκριμένα, ο Αραβίδης αναμένεται να προωθηθεί στην κορυφή της επίθεσης, και αριστερά θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα ο Μπαρμπόσα.

Στην αποστολή επέστρεψε και ο Μάνταλος, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, μιας και το παιχνίδι γίνεται στην πόλη που μεγάλωσε και έζησε για πολλά χρόνια, κόντρα στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε προ διετίας.

Διαθέσιμος είναι, πλέον, και ο Ντιντάκ Βιλά, με το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του να έχει λυθεί μέσα στη βδομάδα. Πιθανότατα, πάντως, αριστερά θα αγωνιστεί και πάλι ο Άρης Σοϊλέδης.

Στο γήπεδο αναμένονται περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ΑΕΚ, με το πέταλο στα Πηγάδια να βάφεται... κιτρινόμαυρο.

Η πιθανή εντεκάδα της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες, Πλατέλλας, Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger