Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Γλώσσα Σκοπέλου

       
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας Σκοπέλου στις 28 & 29 Αυγούστου, από τον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Γλώσσας.
280 χορευτές από όλη την Ελλάδα, συναντήθηκαν, για τρίτη συνεχή χρονιά, στη Γλώσσα, σ΄ ένα αντάμωμα παραδοσιακής μουσικής και χορών ,σ΄ένα αντάμωμα  , παράδοσης και πολιτισμού, σ΄ένα αντάμωμα Ελλάδας.
 
Χορευτές, που για τρίτη συνεχή χρονιά τίμησαν το θεσμό με τη παρουσία τους, γεγονός που αποδεικνύει την αρτιότητα των προηγούμενων διοργανώσεων αλλά και χορευτές που ήρθαν για πρώτη φορά και δηλώνουν πια φίλοι της Γλώσσας ,ένωσαν τα χέρια σε ρυθμούς ελληνικούς παραδοσιακούς και γέμισαν με την ενέργεια και τη ζωντάνια τους τη Γλώσσα.
Η  Γλώσσα τους αγκάλιασε, τους θαύμασε, και  τους χειροκρότησε από καρδιάς, επιβεβαιώνοντας, για μια ακόμη φορά τη φιλόξενη φήμη που την ακολουθεί.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας, αλλά και όλοι όσοι εθελοντικά δούλεψαν για αυτή την υπέροχη διοργάνωση, γαλουχημένοι στο πνεύμα της ανιδιοτελούς προσφοράς, σε μια εποχή που ο Πολιτισμός εμπορευματοποιείτε, ευχαριστούμε από καρδιάς τους Γλωσσώτες αλλά και όλους τους Σκοπελίτες που στήριξαν το 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να γίνει η καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας.
Το ΔΣ του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου  ευχαριστεί τα νέα παιδιά αλλά και όλους τους εθελοντές που, καιρό τώρα προσέφεραν το χρόνο, το μεράκι και τη ψυχή τους για το  3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Γλώσσας  ¨κερδίζοντας¨ την ικανοποίηση της επιτυχημένης διοργάνωσης και  υπόσχετε να συνεχίσει να προσφέρει,, στο πνεύμα που οι ιδρυτές του Συλλόγου οραματίστηκαν, στηρίζοντας την παράδοση τα ήθη και τα έθιμα της Γλώσσας και δίνοντάς το καλύτερο δυνατό για την πολιτιστική άνθιση του χωριού.
 
Το Δ.Σ. του
Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger