Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η ΑΕΚ αναχωρεί αύριο το μεσημέρι με προορισμό το Μόναχο για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Μπάγερν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League 2018-19


Αφορολόγητα αναδρομικά πενταετίας σε υπαλλήλους των ΟΤΑ

economyΠοιοι δικαιούνται να λάβουν «ζεστό χρήμα» πάνω από 1.500 ευρώ

Αναδρομικά σε χρήμα και χωρίς καμία κράτηση φόρου θα λάβουν χιλιάδες δημοτικοί υπάλληλοι, για τις παροχές σε είδος που στερήθηκαν από το 2010. Πρόκειται για εργαζομένους στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως υπάλληλοι καθαριότητας, εργαζόμενοι στις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων κλπ, οι οποίοι θα λάβουν σε χρήμα τις παροχές για γάλα, στολές εργασίας και Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) τις οποίες πολλοί δήμοι διέκοψαν (ή δεν έχουν χορηγήσει ακόμα) λόγω οικονομικών δυσχερειών στα χρόνια της μεγάλης οικονομικής κρίσης.

ΕΟΠΥΥ : Τι αλλάζει σε εξετάσεις-αποζημιώσεις ασφαλισμένων

Η ιατρική περίθαλψη περιλαμβάνει την κλινική εξέταση στο ιατρείο ή στο σπίτι του δικαιούχου, από συμβεβλημένο ιατρό με τον ΕΟΠΥΥ, εφόσον αυτό είναι απαραίτητο, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση
ΕΟΠΥΥ : Τι αλλάζει σε εξετάσεις-αποζημιώσεις ασφαλισμένων | in.gr
Σημαντικές αλλαγές που αφορούν χιλιάδες ασφαλισμένους, επιφέρει ο νέος κανονισμός του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ανατροπές υπάρχουν και στις παροχές υγείας του ΕΟΠΥΥ, και στον τρόπο και το ύψος αποζημίωσής τους.

Αναδρομικά : 20 χιλιάδες αιτήσεις την ημέρα από τους συνταξιούχους – Πώς θα διεκδικήσετε χρήματα

οι αιτήσεις που καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι φτάνουν τις 20 χιλιάδες ημερησίως, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανέναν, ειδικά από τις στιγμή που βγαίνουν συνεχώς αποφάσεις υπέρ των συνταξιούχων
Αναδρομικά : 20 χιλιάδες αιτήσεις την ημέρα από τους συνταξιούχους – Πώς θα διεκδικήσετε χρήματα | in.gr
Μπορεί η κυβέρνηση να παγώνει τους συνταξιούχους στέλνοντάς τους μήνυμα ότι δεν υπάρχει θέμα επιστροφής των αναδρομικών, ωστόσο, στο Μαξίμου έχουν πονοκεφαλιάσει από την υπόθεση αυτή.

Προεκλογικό σκηνικό με σκανδαλολογία και παροχές

Εκλογικό σκηνικό με σκάνδαλα, παροχές και δεσμεύσεις περί εξάντλησης της τετραετίας στήνει η κυβέρνηση, αναμένοντας την απόφαση των Θεσμών για τα συντάξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση προς το τέλος Ιανουαρίου, για να λάβει τις οριστικές της αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον ακριβή χρόνο των εκλογών.

Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Κουκουναριών ν. Σκιάθου στο λιμένα Πλατανιά Πηλίου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ'' Ν. Σκιάθου 158, 82χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου