Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Την ομάδα του Α.Ο. Σκοπέλου υποδέχεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Τον Α.Ο. Σκοπέλου θα υποδεχθούν οι ερυθρόλευκες θέλοντας να διατηρήσουν το αήττητο που θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα για τη δύσκολη συνέχεια του γυναικείου πρωταθλήματος που διοργανώνεται από την ΕΣΠΕΚΕΛ στο πλαίσιο της τετάρτης αγωνιστικής του Γ Ομίλου. Ο αγώνας θα γίνει αύριο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αγριάς.

Στο άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου ο Α.Σ. Φαρσάλων υποδέχεται τον Α.Σ. Ελευθεριακό ενώ ρεπό έχει η ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού
Η βαθμολογία του Γ Ομίλου ( 3η Αγωνιστική)
1. Γ.Σ. Αλμυρού (6 βαθμοί)
2. Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937
(5 βαθμοί)
3. Α.Ο. Σκοπέλου (3 βαθμοί)
4. Α.Σ. Φαρσάλων (1 βαθμός)
5. Α.Σ. Ελευθεριακός (0 βαθμοί)
*Σημείωση: Γ.Σ. Αλμυρού και Α.Ο. Σκοπέλου έχουν έναν αγώνα λιγότερο
Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες:
Κύρκου Σοφία, Ρακοβίτη Κατερίνα, Καζοπίδου Βασιλική, Στούκα Ελένη, Γκισγκίνη Ειρήνη, Στεργιοπούλου Ελίνα, Γκόντα Έφη, Μαργαρίτη Φένια, Κούση Νίκη, Πέτρου Δήμητρα, Καουνά Βαρβάρα, Βλαχούτσου Νάντια, Μιχαηλίδου Ελένη, Κατσικογιάννη Σοφία και γυμνάζεται με τις οδηγίες του προπονητή Μαρίνου Κουτσογιάννη.
Η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στην ομάδα Βόλεϊ καλή επιτυχία και σε αυτόν τον αγώνα και καλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν και να στηρίξουν τις αθλήτριες μας και παράλληλα να απολαύσουν ένα θεαματικό και ευγενές άθλημα.( Η είσοδος είναι ελεύθερη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger