Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κινέζος συνελήφθη για παράνομο μασάζ σήμερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, στην παραλία Κουκουναριές

ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ
Έναν 43χρονο από την Κίνα συνέλαβαν σήμερα αστυνομικοί του Α.Τ. Σκιάθου, στην παραλία Κουκουναριές, διότι παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και κατά παράβαση του ιατρικού επαγγέλματος.

Τρία Πιθανά Σενάρια, Στοχοποιούν, Αποκαλύπτουν !!!            Τρία πιθανά σενάρια, (χωρίς να αποκλείονται άλλα), οδηγούν, σε μια αλληλουχία πολιτικών σκέψεων και όχι μόνο.
            Το 1ο σενάριο, θέλει να δείχνει τη φυσιολογική εξέλιξη. Η πρώην κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), με τη προϋπόθεση οι ΑΝΕΛ να μπουν στη Βουλή, να είναι νικητής των Εκλογών. Άλλωστε, αυτή η Κυβέρνηση έφερε το αποτέλεσμα, μιας ουσιαστικής και αποκαλυπτικής διαπραγμάτευσης 7 μηνών. Είναι η Ικανότερη να τη διαχειριστεί, αλλά και να συνεχίσει τη διαπραγμάτευση.
            Το 2ο σενάριο, θέλει τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, με Αξιωματική Αντιπολίτευση, το ελιποβαρές 3ο κόμμα. Προϋποθέτει, ότι οι ΑΝΕΛ ….. ΔΕΝ θα εισέλθουν στη Βουλή. Το σενάριο αυτό, θα μπορούσε κάποιος να πεί, ότι είναι ότι καλύτερο, αφού οι επί 40 χρόνια δοτές κυβερνήσεις, θα συνεχίσουν να συμμετέχουν και να στερήσουν, το ενδεχόμενο των «αγνών προθέσεων» του κ΄ Τσίπρα, να συνεχίσουν να συμβάλλουν, στο επίσης ενδεχομένως, οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος, αλλά και να συνδιαχειριστούν, τα 90 δις (Δλδ να συνεχίσουν να «τρώνε»).

Κρατούμενοι Α’ πτέρυγας φυλ. Κορυδαλλού : Αλληλεγγύη στην απεργό πείνας Εύη Στατήρη

12021864_1661172497473004_2049653883_n
Στις 14 Σεπτέμβρη 2015 η συγκρατούμενη μας Εύη Στατήρη ξεκινάει ένα δύσκολο και επικίνδυνο αγώνα για την ελευθερία της. Ξεκινάει απεργία πείνας για να διεκδικήσει κάτι που εξαρχής δεν έπρεπε να της έχει στερηθεί.
Εδώ και έξι μήνες παραμένει προφυλακισμένη για το έγκλημα να έχει επιλέξει ως σύντροφο της ζωής της τον συγκρατούμενο μας Γεράσιμο Τσάκαλο μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.
Εδώ και έξι μήνες η φασιστική συμμορία των καθαρμάτων που εκπροσωπούν τη δικαιοσύνη την τιμωρούν επειδή δεν μετάνιωσε για την προσωπική της επιλογή επειδή δεν αποκήρυξε τον σύντροφό της επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι για να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

ΟΧΙ στη δήλωση υποταγής - Α Π Ο Χ Η στις εκλογέςΟΧΙ στη δήλωση υποταγής – Α Π Ο Χ Η στις εκλογές

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Aπαγορεύεται η ανάγνωση από τους ομήρους της κομματοκρατίας!

Στους αγαπητούς ανιδιοτελείς ψηφοφόρους, οι οποίοι ασμένως και καλοπροαίρετα θα προστρέξουν, να ασκήσουν το δήθεν εκλογικό δικαίωμα αναφέρουμε/υπενθυμίζουμε ότι:

1) Οι εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη είναι κίβδηλες. Διατάχθηκαν από τους διεθνείς κατακτητές και υλοποιούνται από τους εδώ κομισάριους πολιτικούς. Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχή από το 2010 και σε κατάσταση ενός συνεχιζόμενου, ακήρυχτου, σιωπηλού και καταστροφικού πολέμου.

Χέζουμε το αύριο!

Γενική απεργία στην Φιλανδία ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΛΣΙΝΚΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΣΕΠΤΕΒΡΗ

Την Παρασκευή 18 του μήνα η Φινλανδία αναμένεται να παραλύσει από τη γενική απεργία που κήρυξαν σχεδόν όλα τα συνδικάτα της χώρας ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια για μεγάλες μειώσεις μισθών κυρίως του κρατικού τομέα.

ΣΟΚ! Θα πιούμε την χλωρίνη στο τέλος και θα φάμε και τα κόκκινα γάντια τους! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

katharistries

Δείτε τους μισθούς των καθαριστριών στο υπουργείο οικονομικών συγκρίνετε με τους μισθούς των υπολοίπων και αναρωτηθείτε….
στο Χάρβαρντ έμαθαν να καθαρίζουν…

Όσο αυτοί γελάνε, εσύ μην τους ψηφίζεις

tsipras meimarakis (2)Πιτσιρίκο, πέντε ημέρες πριν την κάλπη, είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές έγιναν κατά παραγγελία των ξένων τοκογλύφων γερμανογάλλων δανειστών, ώστε να εφαρμοστεί το Μνημόνιο 3 με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πλειοψηφία στην Βουλή. Διάβασε τη συνέχεια

Άλα της, και νέο debate το προτεκτοράτο!

glwssofiloΣυναρπαστικό ήταν το debate Τσίπρα-Μεϊμαράκη, αφού οι δυο άνδρες κατάφεραν να κάνουν τους θεατές να ξεχάσουν πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ακολουθούν την ίδια πολιτική και θα κάνουν κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, για να εφαρμόσουν παρέα το Μνημόνιο που ψήφισαν παρέα. Διάβασε τη συνέχεια

Ένα πράγμα δεν θα σου συγχωρήσω Αλέξη Τσίπρα

Από την Έμμυ Χριστούλα
Επί εφτά μήνες κοιτάζαμε τον αντάρτη πάνω στο τραπέζι, όπως οι κυνηγοί του Αγγελόπουλου.
Με μια τεράστια τρύπα στο στήθος, ΄΄ όπως τον γέννησε η γαλλική επανάσταση, όπως τον γέννησε η μάνα του η Ισπανία, ένα σκοτεινό συνωμότη ΄΄.Σαν την Αντιγόνη, που δεν ανήκε ούτε στους θνητούς, μα ούτε και στους πεθαμένους, η αριστερά επέστρεψε στο χώρο της, στο κέντρο του σκηνικού, στο κέντρο της ανθρώπινης ιστορίας, διεκδικώντας όχι μια επιτύμβια ανθοδέσμη , αλλά τη ζωτική της συνέχεια.
Ήξερε η αριστερά, σοφή από τον πόνο της, ότι με ΄΄ ορισμένες λέξεις – κλειδιά θα μπορούσε να αναβιώσει ένα νέο συλλογικό όνειρο΄΄.
Η επιστροφή της τρομοκράτησε αυτούς που ήταν βέβαιοι ότι ΄΄ οι τελευταίοι ανταρτοκομμουνιστές σκοτώθηκαν ή πέρασαν στο παραπέτασμα τέλη του ’49 ΄΄ και άρα η παρουσία της είναι ένα ΄΄ ιστορικό λάθος΄΄ .Συνέβη όμως δάσκαλε και κάτι άλλο, κάτι ακατανόητο.

Καταγγελίες πολιτών για το φαρμακείο του Νοσοκομείου ΒΟΛΟΥ


Στο Ιατρείο Αλληλεγγύης της Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Επώνυμες καταγγελίες από ασφαλισμένους με βιβλιάρια απορίας της Πρόνοιας, ότι δεν τους χορηγεί το φαρμακείο του Νοσοκομείου τα φάρμακα που συνταγογραφούνται από τους Ιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος, δηλώνει ότι έχει δεχτεί το Ιατρείο Αλληλεγγύης της Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι υπεύθυνοι λειτουργίας του Φαρμακείου του Νοσοκομείου επικαλούνται έλλειψη φαρμάκων και προτρέπουν τους απόρους να τα αγοράσουν, ενώ δεν τους σφραγίζουν τα βιβλιάρια με την ένδειξη “στερείται”, αποποιούμενοι έτσι κάθε ευθύνης.
Το Ιατρείο Αλληλεγγύης τονίζει ότι έχει προβεί σε αγορές τέτοιων, μη χορηγούμενων από το φαρμακείο του Νοσοκομείου φαρμάκων.

Ορθοπεδικός Χειρουργός στο ιδιωτικό πολυιατρείο Σποράδων "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ" την Τετάρτη 16/9/15 το απόγευμα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο 2424023837 και 6942467768


Γάτος Γεώργιος
Ορθοπεδικός Χειρουργός

2421025355-6974108128

Γαρίδες σαγανάκι poseidon taverna skopelos

Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά

 • Γαρίδες 1 κιλό καθαρισμένες με τα κεφάλια τους
 • Ντοματάκια 1 κουτί περασμένα στο μούλτι
 • Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
 • Βούτυρο 50 γρ
 • Κρασί 1/2 ποτήρι
 • Ταμπάσκο 1 κουταλάκι του γλυκού
 • WORCESTERSHIRE 1 κουταλάκι του γλυκού
 • Φέτα 300 γρ
 • Αλάτι - πιπέρι
 • Νερό 1 φλυτζάνι του καφέ

Με λαμπρότητα εκδηλώσεις στη Σκιάθο Με αφορμή την επέτειο κατασκευής και υψώσεως της πρώτης Ελληνικής Σημαίας

kats simaia4 (1)
Ο Δήμος Σκιάθου πραγματοποίησε με λαμπρότητα εκδηλώσεις τιμής και μνήμης κατά το Σαββατοκύριακο στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, με αφορμή την επέτειο κατασκευής και υψώσεως της πρώτης Ελληνικής Σημαίας στην Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου το 1807 και της βυθίσεως του υποβρυχίου «Κατσώνης» στις 14 Σεπτέμβριου του 1943.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε δοξολογία στην Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και ακολούθησε αναπαράσταση της υψώσεως της 1ης Ελληνικής Σημαίας, παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Δημήτρη Πρεβεζάνου, του

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ξυπνάτε και μαυρίστε τους Τέλος στο μειωμένο ΦΠΑ από την 1η Οκτωβρίου και για τις Β. ΣποράδεςΤέλος στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ που ισχύει σήμερα σε νησιά του Αιγαίου φέρνει το νέο Μνημόνιο από την 1η Οκτωβρίου.
Με τις διατάξεις του ν. 4336/2015 προβλέπεται η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και των νησιών του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο.
Βάσει του νόμου οι συντελεστές αυτοί καταργούνται σταδιακά ως ακολούθως: Από 1.10.2015 στην πρώτη ομάδα νησιών, από 1.6.2016 στη δεύτερη ομάδα νησιών και από 1.1.2017 στα υπόλοιπα νησιά.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Eurobasket 2015 Ισπανία - Ελλάδα Spain - Greece Live Streaming

VFL Wolfsburg - CSKA Moscow Live Streaming

FC Sevilla - Borussia Monchengladbach Live Streaming

Benfica Lisbon - Astana Live Streaming

PSV Eindhoven - Manchester United Live Streaming

Paris Saint Germain - Malmo FF Live Streaming

Manchester City - Juventus Live Streaming

Galatasaray - Atletico Madrid Live Streaming

Real Madrid - Shakhtar Donetsk Live Streaming

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αύριο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα

Στο Σύνταγμα, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα

Αύριο, Τετάρτη, στις 8 μ.μ., πραγματοποιεί το ΚΚΕ την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο Σύνταγμα.Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι προσυγκεντρώσεις
Οι προσυγκεντρώσεις των Κομματικών Οργανώσεων είναι στις 7 μ.μ. στα εξής σημεία:
 • Στύλοι Ολυμπίου Διός: Νότιος Τομέας, Πειραιάς, ΟΤΑ - Δημόσια Διοίκηση, Ανατολικός Τομέας
 • Ομόνοια: Δυτικός Τομέας, Α΄ Αθήνας - Γαλάτσι, Βόρειος Τομέας, Θριάσιο, Μεσόγεια - Λαυρεωτική
 • Κάνιγγος: Βιομηχανία, Κατασκευές, Τηλεπικοινωνίες, Χρηματοπιστωτικό, ΜΜΕ, Καλλιτέχνες, Μεταφορές, Δικηγόροι, Τουρισμός - Επισιτισμός, Εμπόριο, Εκπαιδευτικοί, Υγεία, ΕΒΕ
 • Προπύλαια: ΑΕΙ - ΤΕΙ
Πούλμαν για το Σύνταγμα
Πούλμαν για το Σύνταγμα θα αναχωρήσουν από:

ΣΥΡΙΖΑ Διαβεβαιώσεις στο κεφάλαιο για κατά γράμμα τήρηση του μνημονίου

Επιχειρεί να τραβήξει κάλπικες διαχωριστικές γραμμές για να κρύψει τη σύμπλευσή του με όλες τις δυνάμεις που μοιράζονται την αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ και του κεφαλαίου
Διαβεβαιώσεις στην αστική τάξη ότι την επομένη των εκλογών θα υπάρξει κυβέρνηση για να διαχειριστεί την υλοποίηση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων του τρίτου μνημονίου μοιράζει ο Αλ. Τσίπρας. «Θα πάρω τη διερευνητική εντολή αν δεν έχω αυτοδυναμία και μέσα σε τρεις μέρες θα έχουμε κυβέρνηση (...) Ολοι γνωρίζουμε ότι αυτός που θα έρθει πρώτος θα σχηματίσει κυβέρνηση. Κανένας δεν θα πάρει το κόστος να οδηγήσει τον τόπο ξανά σε εκλογές», υποστήριξε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.
Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαζόταν ευχαρίστως εκ νέου με τους ΑΝΕΛ, όχι όμως με τη ΝΔ, αναφέροντας ότι μια τέτοια συνεργασία θα ήταν «παρά φύσιν». Επιχειρεί να τραβήξει, δηλαδή, ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές μεταξύ κομμάτων που μοιράζονται κοινό μνημονιακό

Χειρότερο γίνεται

«Εάν αλλάξουν τα δεδομένα, τα οποία δεν γνωρίζω, θα προσαρμοστούμε (...) Αν ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν και άλλες κρυφές δεσμεύσεις θα τις αναδείξουμε, θα τις καταγγείλουμε, αλλά θα πρέπει να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις της χώρας», είπε τις προάλλες από τη ΔΕΘ ο Ευ. Μεϊμαράκης, και παραδέχτηκε ότι για τις εργασιακές σχέσεις το νέο μνημόνιο προβλέπει επιπλέον μέτρα, όπως το θέμα των ομαδικών απολύσεων, ενώ για το συνταξιοδοτικό ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επαναδιαπραγμάτευσης. Ολα αυτά σε ένα πράγμα συγκλίνουν: Το μνημόνιο που ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Ποτάμι, χειρότερο γίνεται, καλύτερο δεν γίνεται. Δηλαδή, πέρα από αυτά που ξέρουμε και για τα οποία δεν προβλέπεται καμιά αλλαγή στον τρόπο εφαρμογής τους (Ασφαλιστικό, Εργασιακά), υπάρχουν και ζητήματα που ενδεχομένως να μην τα ξέρουμε, αλλά με βεβαιότητα θα τα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση. Εγγυητής γι' αυτό αναλαμβάνει η ΝΔ, που διεκδικεί να γίνει η επόμενη κυβέρνηση. Επομένως, όσα ακούγονται για «παράλληλα προγράμματα» και δήθεν αναδιαπραγμάτευση, είναι για να θολώνουν τα νερά και για να ψαρεύουν σ' αυτά λαϊκές ψήφους...

Μη μας προστατεύετε άλλο!

«Γιατί η Αριστερά υπάρχει για να προστατεύει τους πιο φτωχούς, τους πιο αδύναμους στην κοινωνία. Είμαστε εδώ για να ματώνουμε κάθε μέρα για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων. Αν εμείς δεν ματώσουμε για τους φτωχούς ανθρώπους, ποιος θα το κάνει; Τι να την κάνετε μια Αριστερά που απλώς καταγγέλλει, αλλά δεν ματώνει για σας; Η Αριστερά που απλά και μόνον καταγγέλλει είναι ακίνδυνη και βολική για το κατεστημένο και την ολιγαρχία...». Ποιος τα λέει αυτά; Ποιος άλλος διαθέτει τόση έπαρση, ώστε να ξιπάζεται ότι ματώνει για το λαό όταν ματώνει το λαό για το κεφάλαιο; Ποιος άλλος έχει ανάγκη να κομπάζει ότι σώζει αυτούς, που με την πολιτική του βυθίζει στη μαύρη φτώχεια; Ποιος έχει ανάγκη να κάνει το μαύρο άσπρο; Μα, φυσικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας.
Ποιος είπε ότι ο κατήφορος έχει πάτο; Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει ότι είναι απύθμενος.

Το κριτήριο ψήφου


Εγραψε η «Αυγή», 13/9/2015: «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το βασικό κριτήριο της ψήφου των πολιτών είναι η "αυριανή κυβέρνηση". Τη μεθεπόμενη Δευτέρα, θα σχηματιστεί είτε μια κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε μια κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ». Πράγματι, μια κυβέρνηση θα σχηματιστεί. Μόνο που αυτή θα έχει ως κυβερνητικό πρόγραμμα το τρίτο μνημόνιο, τα προηγούμενα μνημόνια, τα μέτρα που απορρέουν από την πολιτική της ΕΕ και ισχύουν για όλα τα κράτη - μέλη της, είτε είναι είτε όχι στην Ευρωζώνη, είτε με μνημόνιο είτε όχι. Η κυβέρνηση αυτή θα υπηρετεί τα μονοπώλια, τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Η κάλπη, όμως, μπορεί να δείξει κατά πόσο ο λαός στη μεγάλη του πλειοψηφία νομιμοποιεί αυτή την πολιτική, κατά πόσο δίνει άφεση αμαρτιών, ή αν κάνει ένα βήμα χειραφέτησης από διλήμματα τρομοκρατικά και αυταπάτες, ψηφίζοντας με κριτήριο τη δυναμική εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση που έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα. Για να υπάρξει ένα λαϊκό κίνημα αντίστασης και αντεπίθεσης στη λαίλαπα της επόμενης κυβέρνησης, που θα αμφισβητεί όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά θα κατευθύνεται στη ρήξη με το κεφάλαιο, την ΕΕ και την εξουσία τους. Γι' αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, στους χώρους νεολαίας, στη Βουλή.

ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ: Κεντρική προεκλογική συγκέντρωσηΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Τρίτη 15 Σεπτέμβρη
7:00 μ.μ.
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


DEBATE ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Τέλος και του δεύτερου μέρους του show με την ελληνικότατη ονομασία debate, και όπως ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, επρόκειτο για ακόμα ένα ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, με τις γνωστές «κοκορομαχίες», τη σχετική «ενός τόνου μαγκιά», και ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΕΣ στους αρχηγούς ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ .
Μου άρεσε πολύ, το επαναλαμβανόμενο «ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», μόνο που στο χθεσινοβραδινό μασκαραλίκι, μόνο αλήθειες ΔΕΝ ακουστήκαν….
Για ακόμα μια φορά απολαύσαμε το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ, τις ΨΕΥΤΙΕΣ, την ΚΟΡΟΪΔΙΑ, γίναμε ΈΞΑΛΛΟΙ γιατί χωρίς να το θέλουν οι «αρχηγοί», «αυτοξεβρακωθήκαν», και όπως το περιμέναμε, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΥΔΕΝ.

Υψηλής ποιότητας τα σκοπελίτικα δαμάσκηνα

Μία σειρά στοιχείων ώστε να υποβληθεί και να στηριχθεί ένας πλήρης φάκελος υποψηφιότητας, προκειμένου να χαρακτηριστεί το σκοπελίτικο δαμάσκηνο, Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ΠΟΠ, προέκυψαν από τη διεξαγωγή του «3ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για το Δαμάσκηνο».
Το συνέδριο φιλοξενήθηκε στην κατ' εξοχήν παραδοσιακή περιοχή καλλιέργειας δαμάσκηνου, την Σκόπελο.
Ανάμεσα σε άλλα, το συνέδριο περιλάμβανε επίσκεψη σε οπωρώνες δαμασκηνιάς και σε παραδοσιακούς φούρνους αποξήρανσης του προϊόντος, ενώ, διεξήχθη ανοιχτή συγκέντρωση για τους κατοίκους του νησιού, όπως και για κάθε ενδιαφερόμενο.
Το «ΑΤΕΙ Θεσσαλίας» με το Εργαστήριο Δενδροκηπευτικών, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ερευνητικών Ινστιτούτων Οπωροκηπευτικών και την Διεθνή Κοινότητα Δενδροκηπευτικών Επιστημών, διοργάνωσε το Διεθνές Συνέδριο, το πρώτο και μοναδικό για όλη την Ελλάδα, που αφορά την καλλιέργεια και την χρήση των προϊόντων της δαμασκηνιάς.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου