Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Σαρώνουν τα «μαύρα» ιδιαίτερα μαθήματα στην περιοχή της Κάρλας!

idiaitera

Τα κρυφά σχολειά της παραπαιδείας στην Κάρλα !

Πανάκριβα και παράνομα μαθήματα προσφέρουν «εκπαιδευτικοί» χωρίς άδεια λειτουργίας στην νεολαία μας με την προσδοκία της επιτυχίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Τα ιδιαίτερα μαθήματα από καθηγητές που δεν κόβουν αποδείξεις μπορεί να έχουν χαρακτηριστεί παράνομα, όμως δεν αποτελεί πλέον μυστικό ότι κάποιοι και στην Κάρλα παραδίδουν ιδιαίτερα και όχι μόνο μαθήματα σε πολύ υψηλές μάλιστα τιμές, πωλώντας στη νεολαία μας την προσδοκία της επιτυχίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Μετά από συντονισμένη έρευνα από μέλη του karlanews, πάρα πολύ μεγάλα και αναγνωρισμένα φροντιστήρια του Bόλου, τα οποία για συνεχόμενες χρονιές επιδεικνύουν φοβερό ποσοστό επιτυχίας μαθητών με εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν είναι διόλου ακριβά.

(Αύριο θα σας δείξουμε χρεώσεις των εν λόγω φροντιστηρίων)

Οι χρεώσεις του γονιού του υποψήφιου φοιτητή και φοιτήτριας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που προσφέρουν τα αναγνωρισμένα από το κράτος φροντιστήρια είναι πάρα πολύ ελάχιστες σε σχέση με τις χρεώσεις που προσφέρουν οι μαύροι και αμφιβόλου ποιότητας καθηγητές, oι οποίοι δεν είναι καν πιστοποιημένοι από το Ελληνικό κράτος ότι μπορούν να διδάξουν τα παιδιά μας με αποτέλεσμα αυτά να αγχώνονται ή και σκοπίμως να τα αγχώνουν και να περιέρχονται σε μια κατάσταση συνεχούς άγχους, την οποία δημιουργούν εκ του δόλου οι ¨μαύροι» καθηγητές για το αν θα «περάσουν» στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ώστε να δικαιολογήσουν τα μαύρα χρήματα που παίρνουν.

Αυτό πρέπει να σταματήσει.

Και θα σταματήσει ΤΩΡΑ!!!!

Περιμένουμε την άμεση απομάκρυνση όλων αυτών των δήθεν καθηγητών από τα παιδιά μας, ώστε αυτά ελεύθερα πια να επαναπροσδιορισθούν στην μοναδική τους ασχολία, το διάβασμα.
Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί και ο δικηγόρος υποστήριξης του karlanews.
Περισσότερα αύριο…. Να έχετε ένα όμορφο βράδυ.
Το μέλος Τιμωρός
http://www.karlanews.com/?p=9781 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger