Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ Καλλονή–Αστέρας Τρίπολης Kallonis - Asteras Tripolis Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ Ολυμπιακός-Πλατανιάς Olympiakos Pireas - Platanias Live Streaming

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ Βέροια–ΠΑΟΚ Veria - PAOK Live Streaming


74 χρόνια μετά: Το ιδρυτικό κείμενο του ΕΑΜ επίκαιρο, όσο ποτέ!

1. Από τους αντιπροσώπους των κάτωθι υπογραφομένων κομμάτων ιδρύεται το Εθνικόν Απελευθερωτικόν Μέτωπο της Ελλάδας (ΕΑΜ). Εις το ΕΑΜ γίνεται ισοτίμως δεκτόν και παν άλλο κόμμα ή οργάνωσις που δέχεται τας αρχάς του παρόντος Ιδρυτικού ώς και να εργασθή δια την επιτυχίαν των σκοπών του ΕΑΜ. Προκειμένου να γίνει δεκτή εις το ΕΑΜ οιαδήποτε οργάνωσις, δεν εξετάζεται το παρελθόν ή αι αντιλήψεις των σχετικώς με την μελλοντικήν ανασυγκρότησιν της ελευθέρας και ανεξαρτήτου Ελλάδος, αλλά η πίστις των εις την ανάγκην του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, η τιμιότης των απέναντι αυτού και η αποδοχή των αρχών του ΕΑΜ που περιλαμβάνονται εις το παρόν Ιδρυτικόν.
2. Σκοπός του Εθνικού Μετώπου είναι: α) Η απελευθέρωσις του Έθνους μας από τον σημερινόν ξένον ζυγόν και η απόκτησις της πλήρους ανεξαρτησίας της χώρας μας. β) Ο σχηματισμός προσωρινής κυβερνήσεως του ΕΑΜ αμέσως μετά την εκδίωξιν των ξένων κατακτητών, μοναδικός σκοπός της οποίας θα είναι η προκήρυξις εκλογών δια συντακτικήν εθνοσυνέλευσιν, με βάσιν την αναλογικήν ίνα ο λαός αποφανθή κυριαρχικώς επί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του. γ) Η κατοχύρωσις του κυριαρχικού τούτου δικαιώματος του Ελληνικού Λαού, όπως αποφανθή περί του τρόπου της διακυβερνήσεώς του, από πάσαν αντιδραστικήν απόπειραν, ήτις θα τείνη να επιβάλη εις τον λαόν λύσεις αντιθέτους προς τας επιθυμίας του και η εκμηδένισις δι’ όλων των μέσων του ΕΑΜ και των οργάνων που το αποτελούν, πάσης τοιαύτης αποπείρας.

απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια να μην καλεστεί εκπρόσωπος της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της Χώρας, της Λαϊκης Ενότητας στην διακομματική του Δήμου Βόλου,Μετά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια να μην καλεστεί εκπρόσωπος της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης της Χώρας, της Λαϊκης Ενότητας στην διακομματική του Δήμου Βόλου, η δημοτική αρχή Μπέου έχοντας δεσμούς άρρηκτους ψηφοθηρικούς και συνδιαλλαγής με την δολοφονική νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, ανέλαβε απροκάλυπτα στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. το ρόλο του αβανταδόρου της.
Η πλειοψηφία Μπέου σήμερα αποφάσισε ενάντια σε κάθε αίσθημα δημοκρατικού συμπολίτη μας, για παραχώρηση δημοτικού χώρου στην Χρυσή Αυγή, απόφαση η οποία αποτελεί ένα ακόμα ακροδεξιό ράπισμα της Δημοτικής Αρχής Μπέου στην δημοκρατική Ιστορία αυτής της πόλης.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου