Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ


Νυμφίος….

Νυμφίος….
((Βασιλεύς, Βασιλευόντων)),
γήινων και ουράνιων όντων,

φέρει εις ώμους , το μανδύα
που κατέστη βακτηρία,
σαν διέγραψε την τόση,
του Αδάμ και Εύας την πτώση…

Αρνί και κατσίκι στη σούβλα - Κοκορέτσι - κοντοσούβλι.-ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ 2424023434

Τελικό: Ρεάλ-Ολυμπιακός 82-77

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΔΥ...

...ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ;
Θα συνεχίσουν να καταβάλλουν οι ασφαλισμένοι εισιτήριο στα Κέντρα Υγείας της χώρας, παρά το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες δομές εντάσσονται πλέον όχι στα νοσοκομεία...
και στο ΕΣΥ αλλά στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ) αποτελώντας μαζί με τα πρώην Πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ και τα άλλα περιφερειακά, νομαρχιακά κά. ιατρεία τις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το εξέταστρο των 5 ευρώ εξαιρούνται οι ανασφάλιστοι και οι άποροι.

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

  • Έλληνες Ναυτικοί,

    Το Πάσχα αποτελεί  τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης σε όλα τα πλάτη και όλα τα μήκη της οικουμένης. Το μήνυμα της Αναστάσεως είναι ένα μήνυμα ζωής, χαράς και αισιοδοξίας.  Ο Χριστός «θανάτω θάνατον πατήσας» και χάρισε στους ανθρώπους τη χαρά της ζωής,  καθώς διετράνωσε τη δύναμη του Θεού επάνω στις καταστροφικές δυνάμεις της φθοράς και του θανάτου.

Ευχές από τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο

ScreenShot004.jpg

Ανακαλύφθηκε μία δεύτερη (πιθανή) Γη Εξωπλανήτη με μέγεθος Γης, που βρίσκεται σε «κατοικήσιμη» απόσταση από το μητρικό του άστρο, που μπορεί να του επιτρέπει να έχει υγρό νερό, ανακάλυψαν επιστήμονες.

Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη.


Όπως ανακοίνωσαν, βρήκαν έναν εξωπλανήτη με μέγεθος παρόμοιο με αυτό της Γης και ο οποίος, επιπλέον, βρίσκεται στη λεγόμενη «κατοικήσιμη ζώνη», δηλαδή στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό άστρο του για να έχει νερό σε υγρή μορφή και άρα δυνητικά μπορεί να φιλοξενήσει ζωή- κάτι πάντως που δεν μπορεί ακόμη να επιβεβαιωθεί.

Ένας πλανήτης στην κατοικήσιμη ζώνη δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι όντως έχει υγρό νερό και φιλοξενεί ζωή, όμως αυτό -κρίνοντας από τη Γη- είναι πιθανό.

Ψάρεμα τέλος Την απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο και εργαλείο:

Ψάρεμα τέλος στον ποταμό Νέστο!

Την απαγόρευση της αλιείας με κάθε μέσο και εργαλείο:

α) στον ποταμό Νέστο, β) στον ποταμό Κόσυνθο, γ) στον ποταμό Κομψάτο, δ) στους παραποτάμους τους, και στα λοιπά εσωτερικά ύδατα της Ξάνθης αποφάσισε η Π.Ε. Ξάνθης.

Η απαγορευτική περίοδος αλιείας λήγει στις 30 Μαΐου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08.00 το πρωί.

Η ζωή μας έχει σημασία αν συνεισφέρει στη ζωή των άλλων

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Η Ανάσταση να σηματοδοτήσει ωραίες αλλαγές
στη ζωή των παιδιών και στη δική σας

Η ζωή μας έχει σημασία
αν συνεισφέρει στη ζωή των άλλων…  


Νέα προσθήκη ικανών και καταξιωμένων ανθρώπων
στην εκπαιδευτική ομάδα του Neue Schule  Athen

... και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ !


Το Μνημόνιο μου έπεσε από τα χέρια!

μοντάζ Γρέκι

Τρία νέα έργα προϋπολογισμού 812.000 ευρώ για την Αλόννησο

Τρία νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 812.000 ευρώ ενέταξε στο ΕΣΠΑ με σημερινή του απόφαση ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Ειδικότερα πρόκειται για τρία νέα έργα οδοποιίας τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο του «Ολοκληρωμένου Σχεδίου Νήσου Αλοννήσου». Τα έργα αυτά είναι:
- «Ασφαλτόστρωση οδού από θέση «Αλώνια» προς Βρυσίτσα» προϋπολογισμού 435.000 €,
- «Βελτίωση υφιστάμενης οδού προς Τζώρτζη Γιαλό» προϋπολογισμού 188.500 €,  και
- «Ασφαλτόστρωση οδού από θέση Προφ. Ηλία έως Γυάλια» προϋπολογισμού 188.500 €.
Ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε ότι σε συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου εκπονήθηκε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των παραθεριστών του νησιού, με την εξασφάλιση των απαραίτητων έργων υποδομής. Επίσης

Οι εγκύκλιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Οι εγκύκλιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Οι εγκύκλιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Εγκυκλίους που αφορούν στη διαδικασία των επικείμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

SKITSOBLOG

Ενσωματωμένη εικόνα 1

‘’ΕΕ των λαών’’, όπως ‘’ΝΑΤΟ της ειρήνης’’; Αριστερή πολιτική και ΕΕ, δύο δρόμοι ασύμβατοι

Παναγιώτης Μαυροειδής
Ασφαλώς το ενδιαφέρον των επικείμενων ευρωεκλογών ΔΕΝ βρίσκεται στη …βελτίωση των συσχετισμών σε ένα άνευ σημασίας και αρμοδιοτήτων ευρωκοινοβούλιο. Οτιδήποτε ουσιαστικό,  αποφασίζεται από τη μη εκλεγμένη Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Eurogroup (σύνοδος αρχηγών κρατών) και το Ecofin (συμβούλιο Υπουργων Οικονομικών). Το Ευρωκοινοβούλιο είναι ένα διακοσμητικό σώμα, που λειτουργεί και ως νεκροταφείο ελεφάντων. Εκεί παρκάρουν ως τον (πολιτικό) θάνατό τους γερασμένους, αποτυχημένους ή διαφωνούντες πολιτευτές των αστικών κομμάτων.
Στερείται φυσικά νοήματος μια στόχευση  να διοικηθεί …αντικαπιταλιστικά η ΕΕ! Η υποψηφιότητα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για πρόεδρός της, δεν είναι τίποτα άλλο παρά αγχωτική δήλωση προκαταβολικής αποδοχής του εγκλεισμού στην ευρωφυλακή. Η ΕΕ είναι αντεργατικό, αντιδημοκρατικό οικοδόμημα από την ίδρυσή της. Δεν αλλάζει, δεν μεταρρυθμίζεται. Κατά τον ίδιο τρόπο που είναι ανοησία να μιλάς για ‘’ΝΑΤΟ της ειρήνης’’, η ΕΕ δεν μετατρέπεται σε ‘’Ευρώπη των λαών’’. Η μόνη προοδευτική εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει στην ΕΕ είναι να διαλυθεί. Αυτό είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για μια Ευρώπη της ειρήνης, της αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού, στο πλαίσιο μιας επαναστατικής διεθνοποίησης. Το καθήκον της αριστεράς στην Ελλάδα σε σχέση με αυτό το στόχο, είναι να παλέψει για την αποδέσμευση από την ΕΕ και φυσικά από την Ευρωζώνη. Η αλυσίδα πρέπει να σπάσει.
Η θέση αυτή είναι περισσότερο από ποτέ τεκμηριωμένη για την ορθότητά της. Ταυτόχρονα συνδέεται άμεσα  με την κοινωνική ζωή της κοινωνικής πλειονότητας  στις χώρες της ΕΕ και ειδικά της μνημονιακά χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας.

Πατσιαντάς: Τον Μάϊο φέρνουμε την αλλαγή στο ΒόλοΔίκαιη και κοινωνικά αποδεκτή λύση στην προβληματική πολεοδομική ανάπτυξη της Αγ. Παρασκευής, μέσα από διαβούλευση με τους εμπλεκόμενους φορείς, πρωτίστως όμως με τους άμεσα ενδιαφερόμενους κατοίκους της συνοικίας, δεσμεύτηκε να προωθήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς, επικεφαλής της παράταξης «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης».
«Η Δημοτική Αρχή εμφανίστηκε διστακτική να κάνει το αναγκαίο βήμα για την οριστική λύση του προβλήματος, παρά τη διάθεση για συζήτηση που επέδειξε. Τελικά περιορίστηκε στο να αναμασήσει και να προτείνει την παλιά ρύθμιση, η οποία ουδόλως αλλάζει την κατάσταση επί του εδάφους και απλά περιορίζει τις απαράδεκτες εισφορές σε χρήμα”, είχε επισημάνει πρόσφατα σε ανακοίνωσή του ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός  Σύλλογος Αγ. Παρασκευής, μετά από μια ακόμη άκαρπη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής.
Την ίδια θέση και πολλές αγωνίες εξέφρασαν η Διοίκηση και μέλη του Συλλόγου καθώς και δεκάδες κάτοικοι της Αγ. Παρασκευής στον υποψήφιο Δήμαρχο Βόλου κ. Μαργαρίτη Πατσιαντά και στο κλιμάκιο της δημοτικής παράταξης που επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ Σύγκληση της 08ης Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτόφωρο στους εργαζόμενους που θα πάνε στη δουλειά πριν από τη μία τη Μεγάλη Παρασκευή

Αυτόφωρο στους εργαζόμενους που θα πάνε στη δουλειά πριν από τη μία τη Μεγάλη ΠαρασκευήΑπαγορεύεται η παρουσία εργαζομένων σε εμπορικά καταστήματα και super market πριν από τη μία το μεσημέρι, οπότε και ξεκινάει η λειτουργία των καταστημάτων τη Μεγάλη Παρασκευή και μάλιστα θα κινδυνεύουν ακόμα και με αυτόφωρο.
Οπως αναφέρει ρητά και η εγκύκλιος, οι εργαζόμενοι που θα εντοπιστούν στους χώρους εργασίας πριν από τη μία θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη και θα δικάζονται με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Δηλαδή στην περίπτωση προετοιμασίας των καταστημάτων για το άνοιγμά τους, εάν κάποιος εργαζόμενος κληθεί νωρίτερα από τη μία το μεσημέρι, θα πρέπει να αρνηθεί.
Υπενθυμίζεται πως τα καταστήματα, αύριο Μεγάλη Παρασκευή, θα είναι ανοιχτά από τη μία το μεσημέρι μέχρι και στις επτά το απόγευμα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ''ΒΟΥΤΗΞΕ'' ΣΤΟ ΚΕΝΟ...

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από την αυτοκτονία ενός 75χρονου άντρα...
Ο ηλικιωμένος αφού  καλημέρισε την γυναίκα και τη κόρη του,  με γοργά βήματα κατευθύνθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του όπου και έπεσε στο κενό. Σοκαρισμένη η κόρη του έτρεξε από πίσω του να τον σταματήσει όμως δεν τον πρόλαβε.

Η σύζυγος του και η κόρη του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο για βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

XAΡΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ...

Στο Ιράν αρκεί η απόφαση ενός τοπικού δικαστηρίου, για να καταδικαστεί κάποιος σε θάνατο και να εκτελεστεί δημοσίως...
Παρόμοια είναι και η υπόθεση του 24χρονου σήμερα Μπαλάλ, ο οποίος, πριν από επτά χρόνια, μαχαίρωσε πάνω σε καυγά έναν 18χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Το επεισόδιο έγινε στη μικρή πόλη Royan του Ιράν και, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο της σαρία, ο Μπαλάλ καταδικάστηκε σε δημόσια εκτέλεση δι' απαγχονισμού, στον οποίο θα συμμετείχε και η οικογένεια του θύματος, τραβώντας την καρέκλα πάνω στην οποία στεκόταν ο 24χρονος

Στον Μαλακα

Αμφισβητείται το Άγιον Φως από απίστους και «πιστούς»;

Αμφισβητείται το Άγιον Φως από απίστους και «πιστούς»;Του Χαράλαμπου Άνδραλη
Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε από την τελευταία επίθεση του Ν. Δήμου, στελέχους του «ποταμιού», κατά της Εκκλησίας και ειδικότερα κατά του Αγίου Φωτός. Τα γραφόμενα του πρώην χουντικού συγγραφέα, κάθε άλλο παρά έκπληξη προκαλούν.
Ο γηραιός πολιτευτής ακολουθεί την πεπατημένη οδό του αντιχριστιανισμού, που όπως φαίνεται από τα πρόσφατα θλιβερά παραδείγματα των βουλευτών Ρεπούση και Τατσόπουλου, έχει ευεργετικά πολιτικά αποτελέσματα, με τον θόρυβο που δημιουργείται γύρω από τις δηλώσεις τους.
Εκείνο όμως που δημιουργεί ιδιαίτερη εντύπωση στους χριστιανικούς και όχι μόνο κύκλους, είναι ότι πολύ πριν την εμφάνιση στο προσκήνιο των δεδηλωμένων αντιεκκλησιαστικών προσώπων, η άρνηση της θαυματουργικής προέλευσης του Αγίου Φωτός εκφράστηκε από επίσημα εκκλησιαστικά χείλη!

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με την «ΑΝΤΑΡΣΙΑ»


«Ένα ταξικά ανανεωμένο κίνημα μπορεί να επιβάλλει φιλολαϊκές τομές, με ρήξη στην Ε.Ε.. Να πέσει η κυβέρνηση μέσα  από τους λαϊκούς αγώνες και να απαλλαγούμε από τους παραπόταμους της  κυβερνητικής πολιτικής. Χρειάζεται μια γενικευμένη ανταρσία του λαού που συνθλίβεται από τις πολιτικές τους» τόνισε σήμερα ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και επικεφαλής  της "Αριστερής Παρέμβασης στην Θεσσαλία -Ανταρσία για την Ανατροπή" Στάθης Ντούρος.
Ο κ. Ντούρος παραχώρησε συνέντευξη τύπου, στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, πλαισιωμένος  από τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες της κίνησης διευκρινίζοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια ανά νομό.

O ορθόδοξος σκύλος

Ένας Ελληνοαμερικάνος επισκέπτεται τον αδερφό του, βοσκό στην Κρήτη. Έχει μαζί του κι ένα σκύλο ράτσας Αλάσκας. Τον βλέπει ο βοσκός και παρακαλά.
-Ασε μου ρε αδερφέ το σκύλο εδώ, εγώ θα τον έχω στην περιποίηση, και τέτοιο σκύλο δε βρίσκω εδώ ενώ εσύ θα ξαναβρείς!
-Ναι! του λέει κι ο ξενιτεμένος αλλά θέλω να ζει σαν ...άνθρωπος! Εμείς στην Αμερική είμαστε πολύ φιλόζωοι!
-Να μην στεναχωριέσαι! Στη μάντρα ή στο σπίτι θα τον έχω πάντα μαζί μου και μόνο κρέας και γάλα θα τρώει! Με τα πολλά λύγισε ο Αμερικάνος στη θέληση του αδερφού του. Περνάνε δέκα χρόνια, μοιραία πεθαίνει ο σκύλος. Τηλεφωνά ο βοσκός στον αδερφό του, και παίρνει την απάντηση.
-Α!! είπαμε σαν άνθρωπος! θα τον κηδέψεις χριστιανικά.
-Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;
-Πες το στον παπά του χωριού να το κάνει!

Αύξηση δρομολογίων, μείωση εισιτηρίων Ζήτησε ο Δήμαρχος Σκιάθου, χαρακτηρίζοντας πλημμελή την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Μαγνησία

Αύξηση δρομολογίων, μείωση εισιτηρίωνΖήτησε ο Δήμαρχος Σκιάθου, χαρακτηρίζοντας πλημμελή την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Μαγνησία
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 35ης Γενικής Συνέλευσης του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν)., που πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Τους συνέδρους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης και ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λέσβου, κ. Θρασύβουλος Καλογρίδης, οι οποίοι επισήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματική δραστηριότητα στις νησιωτικές περιοχές και τόνισαν την αναγκαιότητα λήψης

Ερώτηση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετική με τον κίνδυνο υποβάθμισης της ποιότητας σπουδών στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού η αύξηση του αριθμού των εισακτέων δεν συνοδεύεται από ανάλογη αύξηση της χρηματοδότησης.17.04.2014
Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
ΕΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: Επιτακτική η ανάγκη για αύξηση της χρηματοδότησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να υποστηριχτεί η δυσανάλογη, ως προς τους διαθέσιμους πόρους της, αύξηση του αριθμού των εισακτέων της
Σοβαρό πλήγμα στην ποιότητα της παρεχόμενης Εκπαίδευσης στην Πολυτεχνική Σχολή (Π.Σ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) αναμένεται να φέρει ο σχεδόν διπλασιασμός του αριθμού των εισακτέων την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 που προβλέπει το Σχέδιο Αθηνά (Σ.Α.), αφού δεν συνοδεύεται από ανάλογη αύξηση της χρηματοδότησης. Η έντονη συρρίκνωση των οικονομικών πόρων της Π.Σ. τα τελευταία χρόνια έχει ως αποτέλεσμα οι υποδομές να είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκείς. Υποστελεχωμένη σε εξοπλισμό, εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίες, η Π.Σ. του Π.Θ. αδυνατεί τα τελευταία δύο χρόνια να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του διδακτικού της έργου, αφού λαμβάνει μεγαλύτερο αριθμό φοιτητών από όσους δύναται να εκπαιδεύσει.

Υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη Επίσκεψη σε κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου 

Τρία κοινωνικά ιδρύματα του Βόλου, με μακροχρόνια και πολύ σπουδαία προσφορά στην τοπική κοινωνία -το Γηροκομείο, το Ορφανοτροφείο και τις «Άσπρες Πεταλούδες»- επισκέφθηκε την Μ. Πέμπτη η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Συνομίλησε με υπευθύνους των ιδρυμάτων, αντάλλαξε απόψεις, ενημερώθηκε για ζητήματα που χρειάζονται άμεσες λύσεις και κατέγραψε προτάσεις. Ειδικά στο Γηροκομείο, το βασικό πρόβλημα επικεντρώνεται στην καθυστέρηση καταβολής χρημάτων από τον ΕΟΠΥΥ, παρά τις συνεχείς πιέσεις και προσπάθειες. Ζητήθηκε και η δική της συνδρομή προς αυτή την κατεύθυνση για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του. Η υποψήφια Περιφερειάρχης δήλωσε πως όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην συνέχιση της προσφοράς του στην τοπική κοινωνία και προς την κατεύθυνση αυτή θα εργαστεί.

Γερμανοί δημοσιογράφοι στα νησιά των Βορείων Σποράδων,

Στο μεταξύ η ιστοσελίδα των Αυστριακών αερογραμμών εκθειάζει την περιοχή μας
Στο επίκεντρο του τουριστικού και δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος βρίσκονται τα νησιά των Βορείων Σποράδων, τα οποία θα επισκεφτούν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γνωστοί ρεπόρτερς από το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, εξάλλου, υπάρχει ανανεωμένη διαδικτυακή παρουσία Ελληνικών προορισμών, μεταξύ των οποίων η Σκιάθος και ο Βόλος, στην ιστοσελίδα της Austrian Airlines. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η φιλικότερη και ουσιαστικότερη προσέγγιση των δυνητικών επισκεπτών της χώρας μας και η πληρέστερη ως και συνεχής παρουσία των προορισμών στην ιστοσελίδα της εταιρίας, η οποία έχει ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα, γεγονός το οποίο συνεπάγεται αύξηση της τουριστικής κίνησης από Γερμανία στο μέλλον.
Οι δημοσιογράφοι Aliki Nassoufis και Sascha Rettig θα πραγματοποιήσουν ταξίδι εξοικείωσης στις Σποράδες κατά το χρονικό διάστημα 25 Απριλίου έως 5 Μαΐου, με σκοπό την συγγραφή

Ο υπουργός με αλλοιωμένα από τον τρόμο τα χαρακτηριστικά του προσώπου του


ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΙΤΖΙ

Κάλυψη των κενών στις Σποράδες

Κάλυψη των κενών στις ΣποράδεςΥπόσχεται το Υπουργείο και η Διοίκηση του ΓΝΒ ενόψει καλοκαιριού - Σύσκεψη χθες με την κ. Ζ. Μακρή
Η κάλυψη των κενών που υπάρχουν ειδικά στα Κέντρα Υγείας των Βορείων Σποράδων, η ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου με ιατρικό προσωπικό και η προβληματική λειτουργία του αξονικού τομογράφου που τίθεται εκτός πολύ συχνά λόγω παλαιότητας καθώς και γενικότερα ζητήματα για το χώρο της υγείας τέθηκαν στη σύσκεψη που έγινε χθες στο Νοσοκομείο Βόλου παρουσία της υφυπουργού Υγείας Ζέττα Μακρή.
Οπως τονίστηκε στη σύσκεψη εντός του Απριλίου, από τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας, θα γίνει καταγραφή για τις ανάγκες που υπάρχουν, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, ιδιαίτερα σε μια χρονιά που αναμένεται μεγάλη αύξηση των τουριστών.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου