Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Ο 3ΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Δυστυχώς για όλους μας ο 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ξεκίνησε, απλά εμάς σαν ΕΛΛΑΔΑ δεν μας έχει αγγίξει ακόμα. Αυτό διότι είναι στο αρχικό στάδιο των ψυχολογικών επιχειρήσεων.
ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:
1. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. προσπάθησαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους την ΟΥΚΡΑΝΙΑ για τρείς λόγους:
-Ο 1ος λόγος ήταν να μπει η ΟΥΚΡΑΝΙΑ στο ΝΑΤΟ ώστε η αντιπυραυλική ασπίδα να τοποθετηθεί πολύ κοντά στην ΡΩΣΙΑ.
-Ο 2ος λόγος ήταν η ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ η οποία κατά το ΝΑΤΟ έπρεπε να εκδιωχθεί από εκεί.

Συγκέντρωση ΑμΕΑ στο Υπουργείο Εργασίας

Συγκέντρωση ΑμΕΑ στο Υπουργείο ΕργασίαςΧωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των ΑμεΑ με στελέχη του υπουργείου Εργασίας.

Τα άτομα με αναπηρία συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο σε διαμαρτυρία που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και Νήσων.
Τα ΑμεΑ ζητούν να μην υπάρξουν περικοπές σε επιδόματα και συντάξεις αναπηρίας, οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ εν όψει Πάσχα σε κάθε οικογένεια άνεργου ανάπηρου και ανασφάλιστου, καθώς και καταβολή των δεδουλευμένων.

Διαμαρτυρίες αστυνομικών – πυροσβεστών για τους μισθούς στην κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Περιοδεία της βουλευτού και υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
 Τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα αστυνομικών και πυροσβεστών στα Τρίκαλα για τους «κουτσουρεμένους» μισθούς άκουσε η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε χθεσινή της περιοδεία στην πόλη των Τρικάλων. Επιπλέον, όπως ανέφεραν στην κ. Χρυσοβελώνη, τους «δελεάζουν με το πλεόνασμα, αλλά στην ουσία αυτό

Ο βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη Καταθέτει αίτημα για λειτουργία Λέσχης Σίτισης στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο 
Την λειτουργία λέσχης σίτισης στο υπό ανέγερση νέο Αστυνομικό Μέγαρο Μαγνησίας (περιοχή Αλιβερίου Νέας Ιωνίας) ζητά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού και έθεσε το θέμα στην βουλευτή των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η βουλευτής συνέταξε αναφορά που θα καταθέσει άμεσα στη Βουλή. Η διοίκηση ης τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων σε επιστολή της προς την βουλευτή υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων: «Γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχετε επιδείξει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του έλληνα αστυνομικού και με βασικό γνώμονα τον εξανθρωπισμό και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων,

Σε ένα νόμο θα περιλαμβάνονται πλέον όλες οι ρυθμίσεις για τις λαϊκές και τις βιολογικές αγορές

Σε ένα νόμο θα περιλαμβάνονται πλέον όλες οι ρυθμίσεις για τις λαϊκές και τις βιολογικές αγορές Το νέο νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση του πλαισίου για το υπαίθριο εμπόριο και τις λαϊκές αγορές, παρουσίασε σήμερα, Δευτέρα 14 Απριλίου, η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Το σχέδιο νόμου, το οποίο θα τεθεί σε διαβούλευση μέχρι το τέλος της Μ. Εβδομάδας, περιλαμβάνει έξι βασικούς άξονες, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις του ΟΟΣΑ. «Σε ένα νόμο θα περιλαμβάνονται πλέον όλες οι ρυθμίσεις για τις λαϊκές αγορές και τις βιολογικές αγορές. Το ίδιο ισχύει και για τις άδειες που χορηγούνται στους πωλητές, τις άδειες στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου (με όχημα), το καθεστώς των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών και τις εμπορικές εκθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Το Ψητοπωλείο ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Απόλαυση ... σε ποικιλία

Νεκρός στην Αλόννησο 47χρονος ναυτικός καμαρότος του Flying Cat 6,


Νεκρός βρέθηκε, ένας 47χρονος καμαρότος του Flying Cat 6, στο ξενοδοχείο που διέμενε στην Αλόννησο. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν χθες το μεσημέρι συνάδελφοί του όταν ανησύχησαν, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο ταχύπλοο σκάφος για το δρομολόγιο.
Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε ενώ η Αστυνομία παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτουτου.

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας στο πλαίσιο της πρόληψης σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, συμβουλεύει - συνιστά στους πολίτες και ιδίως στους γονείς τα εξής :Προσοχή στις κροτίδες το Πάσχα

alt
Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας στο πλαίσιο της πρόληψης σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, συμβουλεύει - συνιστά στους πολίτες και ιδίως στους γονείς τα εξής :
«Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών από οποιονδήποτε απαγορεύεται.
Αποτρέψτε τα παιδιά από την χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακρωτηριασμού ακόμα και θανάτου.
Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.

«ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ»


«ΟΡΤΣΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ»

Του Θανάση Λαμπρόπουλου

«Όρτσα τα πανιά-Βιρα τις άγκυρες», και τα κατάλευκα κρουαζερορόπλοια της μοναδικής ελληνικής εταιρίας  Louis Cruises,βάζουν και για το 2014 «πλώρη» για ελληνικά νησιά αλλά και για την γειτονική Τουρκία. Με καπετάνιο τον Στάθη Ρωμαίο, και Hotel Manager τον εμπειρότατο στην πανάρχαια ελληνική φιλοξενία Παναγιώτη Μεγαλοοικονόμου το κρουαζερορόπλοιο Louis Olympia που πήρε το όνομα του από την γενέτειρα των Ολυμπιακών αγώνων, καθώς και από το όνομα της μητέρας του Μ.Αλεξάνδρου, ξανοίγεται στην ελληνικό αρχιπέλαγος αλλά και στις γειτονικές

Ζητούν αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ

Ζητούν αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ
Ζητούν αποποινικοποίηση των οφειλών στον ΟΑΕΕ

Να επεκταθεί πέραν των 12.000 ευρώ το ύψος του οικογενειακού εισοδήματος, που προβλέπεται απ' τον νόμο 4254/2014, προκειμένου οι ασφαλισμένοι που οφείλουν στον ΟΑΕΕ εισφορές για τα έτη 2011, 2012 και 2013 να συνεχίσουν να ασφαλίζονται, ζητά ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ
Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ
O Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθούν την 2η και την 6η αγωνιστική. Το πρώτο στην Λεωφόρο και το δεύτερο στην Τούμπα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παραιτήθηκε ο Παντελής Καψής

Παραιτήθηκε ο Παντελής Καψής
Παραιτήθηκε ο Παντελής Καψής

Την παραίτησή του από υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανακοίνωσε ο Παντελής Καψής.
Ακολουθεί η δήλωση παραίτησης του κ. Καψή:
«Υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου στον Πρωθυπουργό. Όπως είχα εξηγήσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση είχε ημερομηνία λήξης. Κι αυτό, γιατί δεν νοείται ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση που θα υπάγεται σε υπουργό της κυβέρνησης και μάλιστα με αποκλειστική

Τι συμβαίνει κ. Τράγκα;

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Διαβάσαμε …. 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που φιλοξενήθηκε στο CRASHonline την τελευταία βδομάδα η ψήφος των Ελλήνων πολιτών θα επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα το 76% των αναγνωστών μας έχουν επηρεαστεί από την υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου και ανάλογη θα είναι και η ψήφος τους στις προσεχές εκλογές του Μαΐου, ενώ το 22% δεν έχει επηρεαστεί και θα ψηφίσει ότι είχε σκοπό να πράξει. Τέλος, μόλις το 2% δεν έχει κατασταλάξει αν έχει επηρεαστεί από την υπόθεση Μπαλτάκου. 

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου


Tη Τρίτη 15/04 και ώρα 5μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου (ΞΕΝΙΑ), θα διεξαχθεί η 6η δημόσια συνεδρίαση για το 2014, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΚΎΡΙΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΡΕΚΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΎΜΒΟΥΛΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΤΕ ?

Εκκένωση οχηματαγωγού της Grimaldi μετά από πυρκαγιά

Εκκένωση οχηματαγωγού της Grimaldi μετά από πυρκαγιά


Πυρκαγιά ξέσπασε στο πλοίο Repubblica Di Roma την Πέμπτη  , στα ανοικτά της Λομέ , πρωτεύουσας του Τόγκο.
Μια κοντινή βοηθητική βάρκα κατέφθασε στην περιοχή για να δει σύννεφα καπνού να βγαίνουν από το κατάστρωμα κοντά στην πρύμνη του οχηματαγωγού (Ro-Ro) πλοίου γύρω στις 3 μ.μ. περίπου.
Και τα 11 μέλη του πληρώματος απομακρύνθηκαν από το ευρισκόμενο σε κίνδυνο πλοίο και επιβιβάστηκαν στο African Princess 4, ένα κατασκευασμένο το 1980 πλοίο που ανήκει στην αγγλική εταιρεία Top Fenders.

Πολύ αργά σύντροφε Λαφαζάνη... το νέο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!

Π. Λαφαζάνης: «Να μη χάσουμε τον ριζοσπαστισμό μας, να μη γίνουμε κεντροαριστερά»... 

Λαφαζάνης
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε να μη χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το ριζοσπαστισμό του, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. «Αν χάσουμε τον ριζοσπαστισμό μας, αν επενδύσουμε στην κεντροαριστερά, δεν βλέπουμε κυβέρνηση ούτε με τα κιάλια», τόνισε ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, ο οποίος επανάλαβε την ανάγκη ενός...
σχεδίου Β στην περίπτωση που η χώρα βρεθεί αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη.

1938).ταχύτητος πλοιον 18 μιλλίων,2014 ταχύτητα 14 μίλια προς Σποράδες βγάλτε συμπεράσματα από τον ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΤΑΠΑΝΗΣ: Ενάρξεις δρομολογίων ~ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΤΑΠΑΝΗΣ: Ενάρξεις δρομολογίων ~ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥΗ πολύπτυχη και δυναμική ακτοπλοϊκή δραστηριότητα του Βόλου στη διάρκεια του Μεσοπολέμου, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και το λιμάνι της πόλης αποτελούσε κομβικό σταθμό για όλες σχεδόν τις δρομολογιακές συνδέσεις, όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα, αντίστοιχα σημειώματά μας.
Ανάλογη υπήρξε και η παρουσία φορτηγών πλοίων με φορτώσεις και εκφορτώσεις διαφόρων φορτίων, κάτι που επίσης επιβεβαιώνει την σπουδαιότητα του βολιώτικου λιμανιού σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το ίδιο ευρείες παρουσιάζονται και οι τοπικού χαρακτήρα θαλάσσιες συγκοινωνίες και μεταφορές.
Στο χώρο της ακτοπλοΐας οργανώνεται ένας δαιδαλώδες δίκτυο γραμμών και πλοίων που συνδέουν το Βόλο με πολλά λιμάνια της χώρας αλλά και του εξωτερικού, καταδείχνοντάς τον πρωταγωνιστικό ρόλο της περιοχής σε κάθε μορφή επιβατικής κι εμπορικής κίνησης. Δρομολόγια και καράβια συνθέτουν μια πραγματικότητα που χαρακτηρίζεται τόσο από το μεγάλο αριθμό τους, όσο και από τις διαρκείς εναλλαγές ή προσθήκες των πλοίων, ανάλογα με τις ανάγκες του κόσμου, αλλά και τις επιδιώξεις των ναυτιλιακών εταιριών.

Μεγάλη Δευτέρα - Ιωσήφ του Παγκάλου

Μεγάλη Δευτέρα - Ιωσήφ του ΠαγκάλουΑπό τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Τύπος του Κυρίου μας Ιησού είναι ο πάγκαλος Ιωσήφ που σήμερα επιτελούμε την ανάμνησή του (Γεν. 37 - 50).
Ήταν ο μικρότερος γιός του Πατριάρχη Ιακώβ και ο πιο αγαπητός. Όμως φθονήθηκε από τα αδέλφια του και αρχικά τον έρριξαν σ' ένα βαθύ λάκκο και εξαπάτησαν το πατέρα τους χρησιμοποιώντας ένα ματωμένο ρούχο ότι δήθεν τον κατασπάραξε κάποιο θηρίο. Στη συνέχεια τον πούλησαν για τριάντα αργύρια σε εμπόρους, οι οποίοι τον ξαναπούλησαν στον αρχιμάργειρα του βασιλιά της Αιγύπτου, τον Πετεφρή.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου