Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ

Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ
Το πρόγραμμα της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ
Η FIBA ανακοίνωσε τις ώρες και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της πρώτης φάσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, με την Εθνική μας ομάδα να ξεκινάει τα περισσότερα ματς της στις 21:00.

Εκδήλωση ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ανάβυσσος Κυριακή 13/4Την Κυριακή 13/4/2014 και ώρα 6.30μμ στο παλιό Δημαρχείο Αναβύσσου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση που θα αφορά την διαγραφή του χρέους και την απεμπλοκή μας από τα μνημόνια και την Ε.Ε.
Κεντρικοί ομιλητές είναι ο Σπύρος Μαρκέτος καθηγητής του ΑΠΘ και ο Παναγιώτης Μαυροειδής μέλος του ΠΣΟ ΑΝΤΑΡΣΥΑ .

Σχόλιο του γραφείου τύπου της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.για τα ψέμματα και τις συκοφαντίες του "Ριζοσπάστη" και των στελεχών του ΠΑΜΕ.


Η αποφασιστική συμβολή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη χτεσινή απεργία και τις συγκεντρώσεις είναι η έμπρακτη απόδειξη για τον αβάσιμο και συκοφαντικό χαρακτήρα του δημοσιεύματος του «Ριζοσπάστη» (8.4.2014) με τον απαράδεκτο τίτλο «Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί ανοιχτά σε απεργοσπασία», αλλά και οι αντίστοιχα εξωφρενικές αναφορές και συμψηφισμοί του κεντρικού ομιλητή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

ΒΙΝΤΕΟ-Το "επεισόδιο" μεταξύ του Μαριά και του Σκρέκα

ΑΥΡΙΟ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ...

Αύριο Παρασκευή, θα καταβληθεί από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), το δώρο Πάσχα 2014 στους επιδοτούμενους ανέργους...
και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Με απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού, αύριο θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που θα καταβάλλονταν κανονικά από 11/04/2014 μέχρι και 27/04/2014.

Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

TA 7 ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΥΣ, ΛΕΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣ...

Τι άποψη έχετε για τα μπαχαρικά; Αν δεν τα έχετε και σε τόσο μεγάλη υπόληψη, μετά από όσα θα διαβάσετε σήμερα, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη!
Σύμφωνα με πολλές επιστημονικές έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένα μπαχαρικά που εκτός από το ότι κάνουν τα φαγητά μας πιο νόστιμα, θωρακίζουν και την υγεία μας, φροντίζουν για τη σιλουέτα μας και μας κάνουν πιο έξυπνους!

Κανέλα

Εκτός του ότι συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου, είναι πλούσια σε μαγνήσιο που βοηθά στη διατήρηση της οστικής πυκνότητας. Ένα κουτάλι της σούπας προσφέρει σχεδόν την ποσότητα της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης.

ΟΡΙΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΑ 1.347 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

...ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ...
Το όριο των 1.347 ευρώ καθαρά δίχως να συμπεριλαμβάνονται οι δαπάνες για φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, ενοίκια ή δόσεις δανείου καθορίζει το Συμβούλιο Ιδιωτικού Χρέους ως το όριο αξιοπρεπούς διαβίωσης, ...
σύμφωνα με ανακοινώσεις της Πέμπτης του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Πρόκειται για ένα μέτρο που θα ισχύσει εντός του επόμενου έτους και αποσκοπεί να διευκολύνει τη διαπραγμάτευση μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών σχετικά με τη ρύθμιση των πάσης φύσεως δανείων. Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό θα είναι η βάση συζήτησης και αποτελεί ένα ποσό υψηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις. Στη σχετική ρύθμιση μάλιστα θα υπάρχει διαβάθμιση με το καθαρό ποσό να μπορεί να φθάσει για μια οικογένεια με δύο ενήλικες και τέσσερα τέκνα τα 2.280 ευρώ μηνιαίως.

Σποράδες Στη Σκιάθο η συνέλευση της ΕΟΑΕΝ


Στη Σκιάθο η συνέλευση της ΕΟΑΕΝΘα συζητηθούν προβλήματα της ακτοπλοΐας και η προοπτική ανάπτυξης της κρουαζιέρας
Την 35η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης  Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.), θα φιλοξενήσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη Σκιάθο, το Σάββατο 12 Απριλίου , παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, βουλευτών νησιωτικών περιοχών και των τοπικών αρχών.
Στην Γενική Συνέλευση θα συζητηθεί το θέμα της Νησιωτικής πολιτικής και των ακτοπλοϊκών συνδέσεων στα νησιά με εισηγητή τον κ. Αντώνη Πιτσουλάκη - Σύμβουλο Υπουργείου Ναυτιλίας,  ενώ θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εργασίας «Κρίσιμες ώρες για την Ακτοπλοΐα και τις συγκοινωνίες των ελληνικών νησιών» με εισηγητή τον κ. Βασίλη Κορκίδη - Πρόεδρο ΕΣΕΕ και ΕΒΕΠ. Επί τάπητος θα τεθούν και τα προβλήματα στην ακτοπλοΐα  με εισηγητή εκπρόσωπο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Μετά από παρέμβαση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη Επίδομα ειδικών συνθηκών σε εργαζόμενους στο λιμάνι Βόλου 

Με τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, στο Σύνδεσμο Λιμενεργατών και στο Εμπορικό τμήμα του λιμανιού συναντήθηκε χθες η βουλευτής Μαγνησίας και υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ήδη η βουλευτής με αναφορά – παρέμβασή της στο Κοινοβούλιο έθεσε ένα δίκαιο αίτημα των εργαζομένων στο εμπορικό τμήμα του λιμένος Βόλου και κατέφερε να πετύχει την δικαίωσή τους. Οι εργαζόμενοι ζητούσαν να τους δοθεί επίδομα ειδικών συνθηκών καθώς η δουλειά τους είναι πολύ ιδιαίτερη και αρκετά επικίνδυνη.

Συνωστισμός για να δανείσουν την Ελλάδα με 5%

Πάνω από 12 δισ. οι προσφορές. Στο 4,90% έως 5,25% το κουπόνι – Πανηγυρικές εξαγγελίες γράφονται για το ότι η Ελλάδα καταφέρνει να δανειστεί χρήματα που δεν χρειάζεται με 50πλάσιο επιτόκιο σε σχέση με τη Γερμανία.
Τέσσερα χρόνια μετά την είσοδο στο μνημόνιο και την απόφαση «να μη ζούμε με δανεικά», η κυβέρνηση βγαίνει στις αγορές... για δανεισμό, όταν μάλιστα με βάση τα... οικονομικά στοιχεία αυτά τα χρήματα δεν τα έχει άμεση ανάγκη.
Ο δανεισμός με υπερδιπλάσιο επιτόκιο του μνημονιακού θα επιβαρύνει περαιτέρω το δημόσιο χρέος, ενώ για τις αγορές, το καθετώς του αγγλικού Δικαίου εξασφαλίζει σίγουρη επένδυση και απόδοση, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τοποθέτηση σε κρατικά ομόλογα, την ώρα που η Γερμανία δανείζεται με περίπου 0,2% για ίδια περίοδο.

Η αναδιοργάνωση ξεκίνησε από την πυροσβεστική

Ξεκίνησε στο Πυροσβεστικό Σώμα, η εφαρμογή του νομοθετήματος για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  «στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, μία μόλις εβδομάδα μετά τη δημοσίευση του ν. 4249/2014, με τη λειτουργία των Κεντρικών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος με τη νέα τους δομή και με την Απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας. Συγκεκριμένα, από την 1.4.2014 ήδη, και πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, οι Κεντρικές Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος άρχισαν να λειτουργούν με τη νέα τους δομή, ενώ με την Απόφαση που υπεγράφη χθες από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια και απεστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο ρυθμίζονται επιμέρους ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας των Κεντρικών Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος κατ’ εφαρμογή του ν. 4249/2014.

Σε ένα μήνα η ΚΥΑ με τον κανονισμό λειτουργίας των Farmers Market. Μετά την Πρέβεζα κινήσεις γίνονται και σε άλλες περιοχές

Σε ένα μήνα η ΚΥΑ με τον κανονισμό λειτουργίας των Farmers Market. Μετά την Πρέβεζα κινήσεις γίνονται και σε άλλες περιοχές Σε ένα περίπου μήνα θα είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου έτοιμη η σχετική διευκρινιστική ΚΥΑ με την οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη λειτουργία των Farmer’s Market. Ωστόσο, εκτός από την Πρέβεζα που όπως έχουμε ήδη γράψει λειτουργεί πιλοτικά μια αγορά, συζητήσεις έχουν ξεκινήσει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Σπάρτη, η Δράμα, η Χίος και η Λάρισα. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι οι αγρότες που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και κάνουν λόγο για εμπόδια στη δημιουργία των αγορών, τα οποία αποδίδουν στις πιέσεις που ασκούν στις δημοτικές αρχές οι έμποροι των λαϊκών αγορών. Όσον αφορά την ΚΥΑ, που πρόκειται να δημοσιευθεί θα ξεκαθαρίζει ζητήματα όπως σχετικά με την διαδικασία της αδειοδότησης, τη δημιουργία του ανεξάρτητου φορέα που θα εποπτεύει τις αγορές κ.α.

Στον Εισαγγελέα η Μ. Χρυσοβελώνη Καταγγέλλοντας Ζ. Μακρή και Α. Γεωργιάδη

Στον Εισαγγελέα η Μ. ΧρυσοβελώνηΚαταγγέλλοντας Ζ. Μακρή και Α. Γεωργιάδη, λέγοντας ότι η μόνη απάντηση μπορεί να δοθεί πλέον από τον δικαστικό έλεγχο
Στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει για το θέμα των εμβολιασμών στη Μαγνησία, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Δηλώνω πως θα στείλω όλα τα στοιχεία που αφορούν τη Μαγνησία στη Δικαιοσύνη. Από την στιγμή που δεν δουλεύει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί πλέον θα είναι από τον δικαστικό έλεγχο. Και εκεί όλοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην γραπτή της δήλωση η βουλευτής Μαγνησίας, καθώς για μία ακόμη φορά όπως καταγγέλλει, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας- Ζέττα Μακρή και Αδωνις Γεωργιάδης- αποφεύγουν να απαντήσουν στη Βουλή στις σχετικές ερωτήσεις που έχει κάνει για το θέμα.
Οπως κατήγγειλε η βουλευτής των ΑΝΕΛ την Τρίτη το απόγευμα επρόκειτο να συζητηθεί ερώτηση της για την κατάρρευση του εθνικού προγράμματος εμβολιασμών, όμως στις 3:30 το μεσημέρι ξαφνικά δήλωσαν κώλυμα τόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης όσο και η Ζέττα Μακρή. Και στις 19 Μαρτίου που είχε ξανακαταθέσει την ίδια ακριβώς ερώτηση, η κυρία Μακρή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή (πάλι Τρίτη μεσημέρι) είχε ενημερώσει πως δεν θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει επειδή έπρεπε να βρίσκεται στις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Συνάντηση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Π.Θ.Αλ. Μεϊκόπουλος: «Να διασφαλιστεί η ποιότητα σπουδών στην Πολυτεχνική Σχολή»
Συνάντηση με τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Παντελή Σκάγιαννη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, την Δευτέρα 7/4/2014.
Στη συνάντηση αναλύθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πολυτεχνική Σχολή με κυριότερο αυτό της αύξησης του αριθμού των εισακτέων που υπονομεύει την ποιότητα της Εκπαίδευσης, αφού όχι μόνο υπάρχει πρόβλημα αιθουσών, αλλά το λιγοστό Διδακτικό Προσωπικό δεν επαρκεί για να ανταπεξέλθει σωστά στο διδακτικό του έργο.

το Σάββατο 12 Απριλίου στις 7.30 μμ. στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, στην Σκόπελο, η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Σταμπουλής, Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τις προγραμματικές θέσεις της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» για τον τουρισμό και την ανάπτυξη των Β. Σποράδων θα παρουσιάσουν στην αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, στην Σκόπελο, η υποψήφια περιφερειάρχης Θεσσαλίας Ηρώ Διώτη και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Σταμπουλής, το Σάββατο 12 Απριλίου στις 7.30 μμ. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.
Ο «Δρόμος Ανατροπής για την Θεσσαλία της ευημερίας, της αλληλεγγύης, της οικολογίας» αντιλαμβάνεται τον τουρισμό με άλλο πρόσημο, με άλλη στρατηγική και με άλλες πολιτικές για την ανάπτυξη, ανάδειξη και αξιοποίηση των προορισμών και όχι την λεηλασία των εργαζομένων και του περιβάλλοντος..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Υποψήφιας Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη

         Παρουσίαση υποψήφιων  Αντιπεριφερειαρχών    

Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας θα παρουσιάσει την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλία, η Γη μας».
Η παρουσίαση θα γίνει ώρα 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στον 3ο όροφο.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες θα δώσουν τις βασικές τους θέσεις για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη δίκη των απεργών της Χαλυβουργίας και την χυδαία απόφαση του δικαστηρίου. Ο αγώνας της Χαλυβουργίας εμπνέει, δεν καταδικάζεται!
Οι  βαριές καταδίκες των ηρωικών απεργών της ελληνικής χαλυβουργίας δείχνουν καθαρά πως ένα ολόκληρο σύστημα έχει πέσει για να συντρίψει όποιον δε συμμορφώνεται στις υποδείξεις της υποταγής, όποιον δεν παλεύει με βάση τον κώδικα της ήττας του εργατοπατερισμού της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που απαιτεί «συμβολικές» ενέργειες, με ημερομηνία λήξης, χωρίς στόχους ανατροπής, χωρίς προϋποθέσεις κοινωνικής και ταξικής συσπείρωσης, χωρίς οργάνωση.
Είναι μία φρονηματικού τύπου καταδίκη που έρχεται να τρομοκρατήσει την κοινωνία που αντιστέκεται ως συνέχεια στις απαγορεύσεις των απεργιών και των συγκεντρώσεων, στην καταστολή των διαδηλώσεων, στις διώξεις αγωνιστών. 

Γιατί να μη συμβεί κι αυτό;…

Γιατί να μη συμβεί κι αυτό;…

Πόσο ν’ αντέξει το στομάχι χωρίς να ξεράσει ό,τι κυκλοφορεί μέσα του;
Πόσο ν’ αντέξει, όταν η μπόχα δεν κρατιέται πια και κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο;


Ίσως έχετε ήδη πληροφορηθεί ότι για… δήμαρχος Πειραιά κατεβαίνει ο αντίπρόεδρος του Ολυμπιακού και -όλως τυχαίως- πρόεδρος του εξαμβλώματος που ονομάζεται Ελληνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Σούπερ-Λίγκα), Γιάννης Μώραλης, έχοντας στο πλάι του ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τον Πέτρο Κόκκαλη και τονΒαγγέλη Μαρινάκη!!!

Ο ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
και μοναδική φορά που τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών προκαλούν πολιτικό ενδιαφέρον. Αναμένονται πραγματικά με ανυπομονησία σε όλη την ΕΕ, προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα αναφορικά με το προς τα πού βαδίζει η Ευρώπη - αν δηλαδή οι λαοί της Γηραιάς Ηπείρου σταδιακά αποδέχονται τη μετατροπή των χωρών τους σε επαρχίες του Τέταρτου Ράιχ της Γερμανίας ή αν αναδύονται πολιτικές δυνάμεις που θα αντισταθούν στην πορεία αυτή. Δεν αναφερόμαστε στην Ελλάδα, όπου ακόμη και εδώ αναμένεται να προκαλέσουν οι ευρωεκλογές έως και την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, αν το συνολικό ποσοστό ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αθροιστικά κυμανθεί κάτω του 30%. Σήμερα, όμως, αναφερόμαστε στα ποσοστά που θα πάρουν τα κόμματα που έχουν σαφώς αντιγερμανική γραμμή στη Γαλλία, στη Βρετανία, στην Ιταλία. Κόμματα που την αντιγερμανική πολιτική τους την εκφράζουν με τα συνθήματα «Εξω από το ευρώ» ή και «Εξω από την ΕΕ». Οι δημοσκοπήσεις έχουν εξάψει το ενδιαφέρον, καθώς τα κόμματα στις τρεις ηγετικές χώρες της Ευρώπης -μετά και πολύ πίσω φυσικά από τη Γερμανία- που ακολουθούν αντιγερμανική πολιτική εμφανίζουν δημοσκοπική έκρηξη. Πραγματική πολιτική σημασία, όμως, έχουν μόνο τα αποτελέσματα που θα βγάλουν οι κάλπες στις ευρωεκλογές - αν δηλαδή ο φραστικός και ανέξοδος αντιγερμανισμός που αποκαλύπτουν οι δημοσκοπήσεις θα εκφραστεί και σε αντιγερμανικές ψήφους.
Αν τα αντιγερμανικά κόμματα στις ηγεμονικές χώρες της Ευρώπης διεκδικήσουν όντως με αξιώσεις την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των εκλογέων, είναι εμφανές ότι θα πυροδοτηθούν πολιτικές εξελίξεις. Τότε ή οι Γερμανοί θα υποχρεωθούν να αναδιπλωθούν ή θα υπάρξει σοβαρή πιθανότητα συγκρότησης αντιγερμανικού μετώπου στην Ευρώπη, ενδεχομένως υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, όπως έγινε κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου. Εδώ που τα λέμε, κανένας ευρωπαϊκός λαός δεν εμπιστεύεται τη γαλλική ή την ιταλική πολιτικοοικονομική ελίτ για να ηγηθούν μιας συμμαχίας κρατών κατά της Γερμανίας σε μια πανευρωπαϊκή οικονομική σύγκρουση και να εξαναγκάσουν το Βερολίνο σε ουσιώδεις παραχωρήσεις. Ούτε η βρετανική ελίτ γεννά οποιαδήποτε εμπιστοσύνη το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, με ηγέτες σαν τον Ντέιβιντ Κάμερον, τον Γκόρντον Μπράουν, τον Τόνι Μπλερ ή τον Τζον Μέιτζορ.

Συνάντηση Μπαλτάκου με «απεσταλμένο» του Μιχαλολιάκου

Δημοσίευμα κάνει λόγο για επαφές δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις

Για νέα συνάντηση του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου με κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, μετά την αποκάλυψη των επίμαχων συνομιλιών, κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας». Μάλιστα, επικαλούμενη απολύτως έγκυρες πληροφορίες, η εφημερίδα αναφέρει πως το στέλεχος της Χρυσής Αυγής ήταν «απεσταλμένος» του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Βγήκαμε, αδέρφια!


   «Ηχήστε οι σάλπιγγες... Καμπάνες βροντερές δονήστε σύγκορμα τη χώρα πέρα ως πέρα...». Βγαίνουμε στις αγορές, αδέρφια!
   Ντυθείτε, στολιστείτε, γλεντοκοπήστε. Πατριώτες, βγήκαμε στις αγορές! Για να πάρουμε δάνεια. Δάνεια... Σαν αυτά που μας οδήγησαν ως εδώ... Σαν αυτά που άλλοι τα τρώνε κι άλλοι τα πληρώνουν!

   Οτι αυτές οι αγορές είναι οι ίδιες που μας «δάνειζαν» τόσα χρόνια και μας έπιναν το αίμα, ότι σε αυτές τις αγορές είναι που ως λαός έχουμε καταβάλει την τελευταία εικοσαετία πάνω από 800 δισ. ευρώ σε τοκογλυφικά, ότι αυτές οι αγορές είναι  που λένε ότι το χρέος της Ελλάδας απέναντί τους ,

To ΒΙΝΤΕΟ για το τέλος του κόσμου που προκαλεί πανικό στις Η.Π.Α

mati

Υπήρξαν αναφορές για επικείμενη έκρηξη ενός αρχαίου ηφαιστείουΠανικό προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε εδώ και εβδομάδες στο YouTube και διαδόθηκε ευρύτερα τις τελευταίες μέρες.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Χαρίζονται Γατάκια Gives Kittens skopelos

Νεογέννητα γατάκια χαρίζονται επικοινωνήστε με το ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΙΟΥΣ

Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Ε', του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως


Εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Ε', του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως Γιορτάζουμε σήμερα 10 Απριλίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Γρηγορίου του Ε', του Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.
Ο Άγιος Γρηγόριος, κατά κόσμο Γεώργιος Αγγελόπουλος, γεννήθηκε στη Δημητσάνα το έτος 1745 μ.Χ., από ευσεβείς και ενάρετους γονείς, τον Ιωάννη και την Ασημίνα. Το 1767 μ.Χ. μετέβη στη Σμύρνη, κοντά στον θείο του εκκλησιάρχη Μελέτιο, παρακολουθώντας μαθήματα στην Ευαγγελική Σχολή. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα φιλοσοφίας στην Πάτμο από τον Δανιήλ Κεραμέα.

Κυριακή των Βαΐων ανοιχτά τα καταστήματα-Ούτε ιερό, ούτε όσιο....

Κυριακή των Βαΐων ανοιχτά τα καταστήματα-Ούτε ιερό, ούτε όσιο....
Του Μανώλη Κείου 
Μετά....βαϊων και κλάδων περιμένει το υπουργείο Υπο-ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ την ερχόμενη Κυριακή για να απολαύσει το έκτρωμα που θεσμοθέτησε πρόσφατα! Ένα νομοθετικό τερατούργημα που θέλει ανοιχτά τα καταστήματα ακόμη και την μεγάλη εορτή της Κυριακής των Βαϊων, η οποία σημαίνει τόσα πολλά για κάθε Χριστιανό.
Δεν έχουν βάλει μυαλό οι χαρτογιακάδες της παρέας του κ. Χατζηδάκη....Δεν αντιλαμβάνονται πως όλες οι έρευνες ανα την επικράτεια αποδεικνύουν πως τίποτα δεν έχει προσφέρει στον τζίρο των εμπόρων το άνοιγμα τις Κυριακές. Αλλά το γινάτι βγάζει μάτι και εκεί στο υπουργείο υπο-Ανάπτυξης επιμένουν να χτυπούν τη γροθιά στο μαχαίρι....

Προβολή: ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στο ΜαρούσιΤην Πέμπτη 10/4 και ωρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρώτης προβολής το ντοκιμαντέρ 'ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε' στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου (Διονύσου & Σόλωνος).
Παράλληλα με την προβολή θα λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενο μπάρ
*Είσοδος: Ελεύθερη


http://antifavoreia.espivblogs.net/

Σκόπελος πρόγραμμα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΔημοσκόπηση: Ποιον ψηφίζετε για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας


Ανεπιθύμητη η Μέρκελ, εκπρόσωπος των πολυεθνικών, της Ε.Ε., του Γερμανικού ΙμπεριαλισμούΑνακοινώθηκε ότι την Παρασκευή 11/4 θα επισκεφτεί τη χώρα μας η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Η επίσκεψη αυτή γίνεται με σκοπό την επιβράβευση της επίθεσης στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα της παρούσας αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Μια επίθεση που σηματοδοτήθηκε από τα διαδοχικά μνημόνια, την απομύζηση του λαϊκού εισοδήματος, τη διόγκωση της ανεργίας, τη διάλυση κάθε δημόσιου αγαθού (υγεία, παιδεία κ.ο.κ.), τη στέρηση κάθε ονείρου από τη νεολαία, την επανεμφάνιση της μετανάστευσης, τα συνεχή αντιδημοκρατικά πραξικοπήματα εντός κι εκτός Βουλής, την στυγνή επιτροπεία των ιμπεριαλιστικών οργανισμών μέσω των νέων γκαουλάϊτερ Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ κλπ, την  ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής, το χτύπημα σε κάθε δημοκρατική κατάκτηση του προηγούμενου αιώνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ watch olympiakos panathinaikos euroleague 2014 live


Τα γεγονότα… σαν σήμερα

Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Τα γεγονότα… σαν σήμερα
Στις 10 Απριλίου του 1970 ο Πωλ Μακ Κάρτνεϋ ανακοινώνει τη διάλυση των Beatles.
1741-Οι Πρώσοι νικούν την Αυστρία στην μάχη του Μόλβιτς.
1821-Ο Πατριάρχης Γρηγόριος Ε' απαγχονίζεται στην κεντρική είσοδο του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ως αντίποινα για την Ελληνική Επανάσταση. Την ίδια ημέρα στην ίδια πόλη για τον ίδιο λόγο απαγχονίζονται και οι μητροπολίτες Αγχιάλου Ευγένιος, Εφέσου Διονύσιος και Νικομήδειας Αθανάσιος.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου