Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020

Από τη συγκέντρωση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στο κτίριο Μουρτζούκου, εκπρόσωποι από εργατικά σωματεία και φορείς, για να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο περιέχει αντιδραστικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Επίσπευση της έγκρισης των μελετών στο λιμάνι του Αγνώντα Σκοπέλου από τους αρμόδιους υπουργούς


Λύση για το λιμάνι του Αγνώντα αναζητά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ...Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των αρμοδίων υπουργών για την επίσπευση της έγκρισης των μελετών για την αποκατάσταση του εναλλακτικού λιμένος του Αγνώντα Σκοπέλου μετά από την κοινοβουλευτική αναφορά που κατέθεσε η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020.

Ευχαριστήριο μήνυμα από το Γενικό Λύκειο Σκοπέλου και από το Επαγγελματικό Λύκειο Σκοπέλου

Απολογισμός επιλεγμένων σχολικών δράσεων από το Γενικό Λύκειο ...
Ευχαριστήριο μήνυμα από το Γενικό Λύκειο Σκοπέλου και από το 
Επαγγελματικό Λύκειο Σκοπέλου

Το Γενικό Λύκειο Σκοπέλου και το Επαγγελματικό Λύκειο Σκοπέλου ευχαριστούν:

Α. Την κ. Αικατερίνη Μουρτζοπούλου, εκπαιδεύτρια ΣΕΠ του ΚΕΣΥ 
Μαγνησίας, η οποία κατόπιν αιτήματος του σχολείου ενημέρωσε, με 
βιωματικό μάθημα, τους μαθητές του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της 
αρμοδιότητάς της, την Δευτέρα 24.2.2020. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν 
ήταν:

ΕΛΜΕ Μαγνησίας: Δεν θα επιτρέψουν τη μετατροπή της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε ριάλιτιΓια αντιεκπαιδευτικές ενέργειες καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας το Υπουργείο Παιδείας και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η εκπαιδευτική κοινότητα πρώτη φορά αντιμετωπίζει τέτοια απαξίωση και αντιδημοκρατικότητα από υπουργό. Σημειώνει επίσης ότι το υπουργείο βάζει σε κίνδυνο την υγεία εκπαιδευτικών, μαθητών και των οικογενειών τους, αγνοώντας ή και διαστρεβλώνοντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μεταφορικό ισοδύναμο: Δικαιούχοι και οι νησιώτες που δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση

Εκδόθηκε Απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ αριθμ. 1772, τεύχος β’, σύμφωνα με την οποία εντάσσονται στην εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδυνάμου για τους επιβάτες, οι νησιώτες που δεν είναι υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Σήμερα η «μάχη» για τον τουρισμό – Τι προτείνει η Κομισιόν και τι ζητά η Ελλάδα

Τις συστάσεις της για τη διάσωση της θερινής τουριστικής περιόδου, που πλήττεται σοβαρά από την πανδημία, θα παρουσιάσει σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενθαρρύνοντας τα ευρωπαϊκά κράτη να ανοίξουν εκ νέου σταδιακά τα εσωτερικά σύνορα.

O Μητσοτάκης έχει στόχο τον απλό κόσμο


Γράφει ο mitsos175

Είχα γράψει κάποτε, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατέστρεφε την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ. Ήταν ηλίου φαεινότερο. Εκείνο που δεν ήταν τόσο φανερό ήταν το γιατί. Ο ΓΑΠ μισούσε το ΠΑΣΟΚ. Ήταν δημιούργημα του πατέρα του, τον οποίο ο μαμάκιας Γιωργάκης αντιπαθούσε πολύ για τους γνωστούς λόγους. Εκτός από το προσωπικό κέρδος υπήρχε το κόμπλεξ.

Αυτοί κλέβουν και λεηλατούν. Εμείς, τι κάνουμε;


Γράφει ο mitsos175

Στο tvxs υπάρχει ένα σκίτσο που τα λέει όλα για το πόθεν αίσχος.
Δυο άνθρωποι σε ένα παγκάκι συζητάν. Λέει ο ένας,
“Δε θέλω να μου πούνε το πόθεν έσχες του πλούτου τους, το πόθεν έσχες της φτώχειας μας θέλω...”
“Ε, το ίδιο είναι...” απαντά ο άλλος.
Πράγματι είμαστε φτωχοί, γιατί αυτοί είναι πλούσιοι.
Λείπουν από τους πολλούς τα απαραίτητα, γιατί τους τα έκλεψαν οι λίγοι. Γιατί τα λιγοστά παράσιτα ζουν εις βάρος της πλειοψηφίας.
Το site μας έχει τοποθετηθεί με άρθρα του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου