Σάββατο, 9 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ • SPORADES-NEWS: Ανακοίνωση της ΚΟΒ ...9 Μάη: 75 χρόνια από τη Μεγάλη
Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Η μνήμη δε σβήνει! Ο Σοσιαλισμός είναι το μέλλον!

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αλόννησο

Βρόντηξέ τα όλα και έλα στην ΑλόννησοΠυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αλόννησο από τις 6 περίπου το πρωί, κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε επί τόπου με πέντε οχήματα.

Στο Νοσοκομείο 14χρονος από τη Σκόπελο

Στο Νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε χθες βράδυ από τη Σκόπελο, με το σκάφος «Μαριάννα» ένας 14χρονος, μετά από ατύχημα που είχε και κάταγμα στο πόδι. Στο «Αχιλλοπούλειο» και μια 86χρονη από τη Σκιάθο που μεταφέρθηκε χθες στις 7 το απόγευμα με παθολογικά προβλήματα.

Με αφορμή την επέτειο της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Γράφει ο mitsos175

«Προσοχή! Εδώ Μόσχα! Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος, που διεξήγαγε ο Σοβιετικός λαός εναντίον των γερμανοφασιστών κατακτητών, ολοκληρώθηκε νικηφόρα. Η φασιστική Γερμανία έχει συντριβεί πλήρως!»

Ήταν 9 Μαΐου 1945 όταν ο Σύντροφος Γιούρι Λεβιτάν ανακοίνωνε από το Ραδιόφωνο τη χαρμόσυνη είδηση.
Αμέσως ο κόσμος που είχε ήδη συγκεντρωθεί στην Κόκκινη Πλατεία ξεσπά σε πανηγυρισμούς. Όχι μόνο στη Μόσχα, αλλά σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ζητωκραύγαζαν, τραγουδούσαν, χόρευαν, εκδήλωναν με κάθε τρόπο την μεγάλη χαρά τους για την ήττα του ναζισμού.

Οι ορδές των ναζί τσακίστηκαν χάρη στην αυτοθυσία εκατομμυρίων, χάρη στην αντίσταση και τον ηρωισμό τους και φυσικά χάρη στην έξοχη ηγεσία του Ιωσήφ Στάλιν, που στις δύσκολες στιγμές πήρε τις κατάλληλες αποφάσεις.

H κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη. και η δημοσιογραφία στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας"


Του Σ.Λ

Σε όλες σχεδόν τις θεωρούμενες ενημερωτικές ιστοσελίδες, θα συναντήσεις μια σχεδόν πανομοιότυπη είδηση που αναφέρει: "«Περιορισμένος αριθμός μασκών στη διάθεσή σας στο κατάστημά μας από τη Δευτέρα», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας, που δημοσίευσε το brand της Μαρέβας Μητσοτάκη. Μάλιστα, σε απάντηση σε σχόλιο χρήστη του Instagram, το Zeus+Δione ξεκαθαρίζει ότι οι μάσκες θα διατίθενται δωρεάν.
Τις δημιουργεί η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη.από ύφασμα που περισσεύει από την παραγωγή των κομματιών του brand Zeus+Δione".

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου