Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ?????????????


Καμία εντύπωση...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.  ΣΥΡΙΖΑ
Η προσχώρηση κορυφαίων στελεχών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ.) στον ΣΥΡΙΖΑ και η ανάδειξή τους σε υπουργούς μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό δεν πρέπει να προκαλούν καμία εντύπωση. Είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια, η πλήρης και ολοκληρωμένη σοσιαλδημοκρατικοποίησή του, που διαμορφώνει τη βάση για τέτοιου είδους εξελίξεις.

Στη φυλακή ο κλέφτης της Σκοπέλου


Με ( Παντόφλα ) τα φορτηγά από το λιμάνι του Βολου για Σκιαθο Σκόπελο Αλονησσο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Πλοίο τύπου (παντόφλα )δρομολογεί η ΑΝΕΣ που έχει το οχηματαγωγο Πρωτέας για την προσεχή περίοδο.
Μετά τα έντονα παράπονα που υπήρξαν για τις καθυστερήσεις για την αφιξοαναχωρηση του Πρωτεα που έφταναν σε καθυστέρηση έως και τρεις ώρες και μετά τη προσπάθεια του Καπετάνιου Γιώργου Αντωνιου και πρωτεργάτη του ακατόρθωτου επιχειρήματος ώστε ο Πρωτέας να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ταξιδιωτών βάζοντας στην ακρη άλλες εταιρείες η Ανες δρομολογεί οχηματαγωγο να μεταφέρει τα φορτηγά με χαμηλό κόμιστρο για τα νησιά .
Η κίνηση Ματ του καπετάνιου Γιώργου Αντωνιου ανεβάζει κατά πολύ τον πήχη με το Πρωτεα να φεύγει και να έρχεται στην ώρα του . Ήδη με την ανακαίνιση που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του πλοίου άλλαξε όψη στην κυριολεξία
Το νέο πλοίο θα δέσει στο λιμάνι του Βολου εντός των επόμενων ημερών

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου